Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'deki Cinayetler

sipeyskeyk

Öne çıkan mesajlar

dedim zaten ben gelene kadar çıkma diye, izmirdeki arkadaşları da uyardım. of ulan o dediğim kız da tek çocukmuş. şimdi o kızın babası bu herifi kendi bulup kazığa oturtsa suçlu oluyor di mi? pff neyse derin konulara girecem vazgeçtim.

@nileppezdel

hah hacı yani belinde silah varken allah bilir kendini adam. yumrukla girmez ki bana. herif çekse yüzüme doğrultsa silahı napabilirim ki ben.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Allah korusun böyle birşey gelecek başıma,kızımı falan bu şekilde öldürecekler yaşatmam o herifi, mahkemede falan bir şekilde sıkarım kafasına girer yatarım ne kadar yatacaksam da.

Eskiden karadeniz mafyası ülkede bu gibi durumlarda işe el koyuyordu. Adaleti gerej içeride gerek dışarıda verenlerin sayısı oldukça fazlaydı şimdi o da kalmadı. Bunu övüp iyi birşey olduğunu vurgulamıyorum tabiki, keşke sistemimiz daha iyi olsa bunlara hiç ihtiyaç duymasak.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Fistan said:

ahahaha 2 cinayet oldu diye panik dsafsd

evet 3 sayfada bir aptal çıktı ortalamamız iyi.

yok sakin hacı sakin. onun defaultu öyle. "ben bir mesaj atayım insanlar bana sinirlenip mesaj atsınlar ben de eğleneyim ehe ehe" şeklinde düşünüyor, beslememek lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

Vingthor said:

Red said:

böyle adamların tutuklanması çok saçma ya.bu tarz adamalr için direk vur emri cıkması lzm.gördüğün yerde yok et

başka türlü sonu yok

20 tane seri katil yok türkiyede toplamda. başı yok ki sonu olsun.

seri katili demiyorum işte tecavüzcü cart curt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...