Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi iyi de adamın sıfatını bilmiyorum ki ben. dipçiği gömer kafamın cücüğüne yine savunmasız kalır kız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yani çözüm değil de, önlem işte. Bence o itin g.tü yemez yanında erkek varken yaklaşmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi malesef silahlı adam rahat saldırabilir. Ama öneri mantıklı. Zira 1 kişiyken kafaya sıkıp işi bitirir ama birden çok kişi varken hadi ilk adama sıktı kız çığlığı basınca insanlar bakar belki polişs gelişr adam yakalanır falan. Bu yüzden tek gezmek sağlıklı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dedim zaten ben gelene kadar çıkma diye, izmirdeki arkadaşları da uyardım. of ulan o dediğim kız da tek çocukmuş. şimdi o kızın babası bu herifi kendi bulup kazığa oturtsa suçlu oluyor di mi? pff neyse derin konulara girecem vazgeçtim. @nileppezdel hah hacı yani belinde silah varken allah bilir kendini adam. yumrukla girmez ki bana. herif çekse yüzüme doğrultsa silahı napabilirim ki ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi adam sapıkdır, takıntılıdır falandır filandır hedefini yalnız bayanlardan seçiyodur, ondan yalnız gezmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Allah korusun böyle birşey gelecek başıma,kızımı falan bu şekilde öldürecekler yaşatmam o herifi, mahkemede falan bir şekilde sıkarım kafasına girer yatarım ne kadar yatacaksam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 böyle adamların tutuklanması çok saçma ya.bu tarz adamalr için direk vur emri cıkması lzm.gördüğün yerde yok et başka türlü sonu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 veya polis izin verecek, adliyeden sevk edilirken aa elimizden kaçtı ya la diyip halka bırakacaksın işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sene 2010 ülkemizde bebeklere tecavüz ediyorlar ve soruşturma 2sene uzuyor bu arada olayın failleri serbest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 o kadar film yapılıyor.salak salak filmleri örnek alırlar.bir allahın kuluda böyle adamları temizlemeyi görev edinmiyor kahraman gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 e sonu hapis olunca her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dexter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi burada dexter lık 1 ay sürer max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sipeyskeyk said: Allah korusun böyle birşey gelecek başıma,kızımı falan bu şekilde öldürecekler yaşatmam o herifi, mahkemede falan bir şekilde sıkarım kafasına girer yatarım ne kadar yatacaksam da. Eskiden karadeniz mafyası ülkede bu gibi durumlarda işe el koyuyordu. Adaleti gerej içeride gerek dışarıda verenlerin sayısı oldukça fazlaydı şimdi o da kalmadı. Bunu övüp iyi birşey olduğunu vurgulamıyorum tabiki, keşke sistemimiz daha iyi olsa bunlara hiç ihtiyaç duymasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ahahaha 2 cinayet oldu diye panik dsafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: o kadar film yapılıyor.salak salak filmleri örnek alırlar.bir allahın kuluda böyle adamları temizlemeyi görev edinmiyor kahraman gibi yani tabii de, sen edinsen ya dsf. asılsın kesilsin ölsünden önce, yakalansın da ailelerin hepsine hesap versin it herif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Fistan said: ahahaha 2 cinayet oldu diye panik dsafsd evet 3 sayfada bir aptal çıktı ortalamamız iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben ögrenciyim ya :) hani böyle eski özel harekatçı falan olmak lzm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sipeyskeyk said: Fistan said: ahahaha 2 cinayet oldu diye panik dsafsd evet 3 sayfada bir aptal çıktı ortalamamız iyi. yok sakin hacı sakin. onun defaultu öyle. "ben bir mesaj atayım insanlar bana sinirlenip mesaj atsınlar ben de eğleneyim ehe ehe" şeklinde düşünüyor, beslememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yok abi tartışmıyorum kendisiyle zaten hiçbir şekilde, tarzını biliyorum merak etme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Red said: böyle adamların tutuklanması çok saçma ya.bu tarz adamalr için direk vur emri cıkması lzm.gördüğün yerde yok et başka türlü sonu yok 20 tane seri katil yok türkiyede toplamda. başı yok ki sonu olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 3. cinayet ha CENDERE CENDERE CENDERE dsflksjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Vingthor said: Red said: böyle adamların tutuklanması çok saçma ya.bu tarz adamalr için direk vur emri cıkması lzm.gördüğün yerde yok et başka türlü sonu yok 20 tane seri katil yok türkiyede toplamda. başı yok ki sonu olsun. seri katili demiyorum işte tecavüzcü cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 4 te ultimate warrior olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar