Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

jabba's place

barbu

Öne çıkan mesajlar

bu jabba nın yerine girebilmek için görevler yapıyorurmuşuz.ama ben daha ilkgörevde takıldım. görevi veren npc nin ingilizcesi benimkinden kötü. hiçbirşey anlamadım. ama galiba naboo da bir campta birşey arayacaz. bu kamp nerede, bu göreni nasıl bitireceğim(ilk görev). yer wp olarak atanmıyor. bileniniz varsa lütfen yardım edin.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa
Sosyal ağlarda paylaş

ya orda wp vermeyen npclerin jabba palace ile alakasi yok[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine
Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
"bok sıçtım"
Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki:
ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

yanilmiyorsam gorev veren ilk eleman reelo baruk, sonra da yanindaki.
ya da tersi bi siralama soz konusu.
5 npc'den alinan toplam 25 baygin mission. getirisi bir adet advertisement (poster diyelim), bir de badge.
eger son gorevdeki rantok sword'u jabba'ya geri goturmezseniz de getirisi rantok olur ki, bu da fiyati 500k civari bi one handed kilictir ve pek bulunmaz.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni uyandim.
barbu, sanrim sen neutral corellian corvette missyonundan bahsediyorsun.
giriste solda bruce mcbrain gibi bi adi olan biri var, o senden bir item getirmeni istiyor. bulunabilecegi yerleri soyluyor.
biri naboo'da graul bilmemnesi.
digeri corellia'da corsec base.
3.sü de dathomir'de imperial prison.
bunlardan birinden corsec destruction codes alip bruce'a geri donuluyor. sonra kalenin arkasina gecip korvete gidiliyor.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse.
Riqeb Cleefszi, Eclipse.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni topic acmak istemedim benimde bir gorevde sorunum var.
Dantoine deki jedi templein arkasindaki magranin icinde bir jedi var onun ilk gorevini yaptim ve ikinci gorevi dantari bir kadini kurtarmakti onuda gittim kurtardim ama kadin beni izlemedi yada izlemesi gerekmiodu bilmiorum bende kadini birakip magaraya geri dondum ama bu sefer icerdeki jedi benle konusmuo simdide dantari kadinin nerde oldugunu bilmiorum biri yardim ederse cok sevinirim.

simdiden tesekkurler.
Sosyal ağlarda paylaş

başardıım. ben yanlış kişi ile konuşuyordum. diğerlerinin konuşmamasının nedeni dediğiniz gibi benim faction puanlarımmış. bu arada faction puanlarını arttırmak için valarian keserken bir şey gördüm. böyle toprağın içinde sallacc mı ne adı. hastalık kaptım ama bir tane badge kazandım. içinden de bir şey çıkardım.[signature][hline]oawaen@infinty
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Sarlacc görev değil bir POI (Place of Interest), Sarlacc'in bulunduğu yerden Disease kapıyorsun.
Ölmüyorsun fakat Max. Wound alıyorsun ve bu pek hoş olmuyor.

Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat...
Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta,
sana ve senin derinliklerine bakar...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...