barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu jabba nın yerine girebilmek için görevler yapıyorurmuşuz.ama ben daha ilkgörevde takıldım. görevi veren npc nin ingilizcesi benimkinden kötü. hiçbirşey anlamadım. ama galiba naboo da bir campta birşey arayacaz. bu kamp nerede, bu göreni nasıl bitireceğim(ilk görev). yer wp olarak atanmıyor. bileniniz varsa lütfen yardım edin.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yanlış kişinin görevine bakıyorsun. giriş holünde görev veren veren bir başkası daha var.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ilk girdigimizda sagdaki mi soldakimi. ben soldakini yazdım. ismini hatırlıyormusun npc'nin.[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa [Bu mesaj barbu tarafından 30 Temmuz 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ya orda wp vermeyen npclerin jabba palace ile alakasi yok[signature][hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Halfmumi, 15 February 2004 21:21 tarihinde demiş ki: ehem,yumurtada yemiyoruz herhalde?oda civcivden çıkıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yanilmiyorsam gorev veren ilk eleman reelo baruk, sonra da yanindaki. ya da tersi bi siralama soz konusu. 5 npc'den alinan toplam 25 baygin mission. getirisi bir adet advertisement (poster diyelim), bir de badge. eger son gorevdeki rantok sword'u jabba'ya geri goturmezseniz de getirisi rantok olur ki, bu da fiyati 500k civari bi one handed kilictir ve pek bulunmaz.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tailor şematikleri de unutmamak lazım[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 rantok'u alirsak badge'i alamayacagimizi da ekleyeyim.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 yeni uyandim. barbu, sanrim sen neutral corellian corvette missyonundan bahsediyorsun. giriste solda bruce mcbrain gibi bi adi olan biri var, o senden bir item getirmeni istiyor. bulunabilecegi yerleri soyluyor. biri naboo'da graul bilmemnesi. digeri corellia'da corsec base. 3.sü de dathomir'de imperial prison. bunlardan birinden corsec destruction codes alip bruce'a geri donuluyor. sonra kalenin arkasina gecip korvete gidiliyor.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ewet işte bu. ama wp yok. nasıl yapıcam bunu lütfen söyleyin. bide reelo baruk tan görev alamadım.git falan dedi acaba başka birisinden aldığım için mi? missionları almamın bir sırası var mı?[signature][hline]aklıma imza gelmiyo yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 reelo baruk jabba's palace theme park icin. wp icin de gezegene gittiginde datapadi acip POI'lere bakacaksin.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 500k mı dediniz ? kime satılıyor yahu 500k ya ? yanlış mı anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 daha 1 saat önce gittim onu jabba ya verdim ondan diom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 işte o yüzden jabba seni benden daha çok seviyor[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ufak bir hatirlatma Jabba Faction puanın -lerde degildir umarim yoksa alamazsin hayatta :) Jabba nın mekanının yakınlarinda tuskenler ve lady valarian in adamlari bulunur genelde onlari öldürerek faction puanını arttırabilirsin.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 jabbas faction puanım -465 :) tuskenler bulaşmaya pek niyetim yokta. lady valarian dediklerin valarian's thief falan mı?[signature][hline]oawaen@infinty [Bu mesaj barbu tarafından 31 Temmuz 2004 11:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 yeni topic acmak istemedim benimde bir gorevde sorunum var. Dantoine deki jedi templein arkasindaki magranin icinde bir jedi var onun ilk gorevini yaptim ve ikinci gorevi dantari bir kadini kurtarmakti onuda gittim kurtardim ama kadin beni izlemedi yada izlemesi gerekmiodu bilmiorum bende kadini birakip magaraya geri dondum ama bu sefer icerdeki jedi benle konusmuo simdide dantari kadinin nerde oldugunu bilmiorum biri yardim ederse cok sevinirim. simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 başardıım. ben yanlış kişi ile konuşuyordum. diğerlerinin konuşmamasının nedeni dediğiniz gibi benim faction puanlarımmış. bu arada faction puanlarını arttırmak için valarian keserken bir şey gördüm. böyle toprağın içinde sallacc mı ne adı. hastalık kaptım ama bir tane badge kazandım. içinden de bir şey çıkardım.[signature][hline]oawaen@infinty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 :) evet sarlack mi ne idi kum solucanı film in birinde birini atiyorlardi icine tam hatırlamıyom baya oldu izleyeli :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 boba fett ve bir kaç jabba'nın adamı giriyor onun içine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2004 combat medic'ler bir seyler yapiyor onunla. [Bu mesaj estrangeds tarafından 01 Ağustos 2004 00:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Hangi filmdi o oturup izleyesim geldi birden hehe[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 içinden çıkardığım şey iyi para eder mi? o kadar tehlikeye girdik yani. öyle yazıyordu bir daha çıkarmak istediğimde bu tehlikeye değmez gibilerinden birşey yazıyordu.[signature][hline]oawaen@infinty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
estrangeds Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2004 valla ben satabilen duymadim hehe. film de return of the jedi.[signature][hline]Timekszi Beqir, Eclipse. Riqeb Cleefszi, Eclipse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sarlacc görewinde zehirlenince incap olma ihtimali war mı? yani buffla mı gitmek lazım?[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Öncelikle Sarlacc görev değil bir POI (Place of Interest), Sarlacc'in bulunduğu yerden Disease kapıyorsun. Ölmüyorsun fakat Max. Wound alıyorsun ve bu pek hoş olmuyor. Saygılarımla...[signature][hline]Karanlıga bakarken dikkatli ol evlat... Neden diyecek olursan;Sen karanlıga bakarken karanlıkta, sana ve senin derinliklerine bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar