Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gündüz başka gece başka parfüm diye birşeyi ilk defa duydum hayatımda. ben mi çok geri kalmışım nolmuş anlamadım. ayrıca yaz kış kenzo tokyo kullanıyorum. yani kullanamıyorum 180 ytl olduğu için ama kullanırım inşallah bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 212 joop giorgio armani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Babamın imal ettiği kolonyayı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 parfum neymis be tutun kolonyasi gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben hiç bir şey kullanmıyorum mükemmel bir ten kokum var parfüm kullanan arkadaşlara başarılar diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hugo Boss gündünleri o kadarda pahali degil geceleri Joop Home bayanlar deli oluyor bu kokuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi güzel buradan tavsiye alıyorsunuz da, kişiye giden koku var gitmeyeni var. hani ten farkı ne bileyim kişinin tarz farkı fln. ayrıca lütfen "kokuyu tene sıkma cahil, giydiğine sık" demeyin biliyoruz onu ama sonuçta ne kadar omuzlara enseye fln sıksan da boynuna da sıkıosun. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi millete bak gece başka gündüz başka parfüm kullanıyor. bunun ikindi, öğlen, imsak, sahur vs. versiyonları var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende sex öncesi sex sonrasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dworgian said: "kokuyu tene sıkma cahil, giydiğine sık" Dworgian said: "kokuyu tene sıkma cahil, giydiğine sık" Dworgian said: "kokuyu tene sıkma cahil, giydiğine sık" Dworgian said: "kokuyu tene sıkma cahil, giydiğine sık" Dworgian said: "kokuyu tene sıkma cahil, giydiğine sık" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Giydiğin değerli bir şeyse sıkma uzun vadede. Anasını beller o parfüm çünkü kıyafetin. Hanımkızlarımıza ve beyefendilerimize duyurulur. Ortak beğeni ve kullanım alanı boyun ve kulak memesi altı kısımlarıdır. rochas bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hachhié yhağqhi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi çıldırıcam gündüz bunu sık gece bunu sık nedir parfüm dediğin bi tane alırsın işte gece gündüz onu sıkarsın. o ne öle kokular karışır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ankara raconunda gunde 2 kere parfum sikilir farkli marka. ogrenemediysen gece 2 de a$tiye gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 dendi mi bilmiyorum ama yaz kış acqua di gio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Parfüm yalan ya. Kaç sene Black kullandım hiç bir kız offffffff kokun çok acaip sevişelim mi demedi henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sana öyle mi anlattılar parfümün işlevini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Kendinizi doğanın ellerine emanet edin. Mis gibi ter kokun. Mmmffsss. Neyse şaka bir yana. Calvin Klein her zaman en beğendiğim. Özellikle yaz parfümü yapıyor mu emin değilim ama çok ağır değildir hiç bir parfümü zaten, iyi gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 avon essencé baya iyi gibi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Rauscher Blad'ın Verano serisini tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 adidas bence tutup da hugo boss sıkarsanız olmaz bence, geceleri hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 emporio armani white. en sevdiğim parfümdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 212 on ice tam yaz kokusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 http://www.kozmetikcim.com/default.aspx?pageID=18&PID=1890 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bvlgari aqva (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar