Tron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Başlık durumu anlatıyor sanırım. 100-120 TL.'ye kadar sınırlama ile yazın kullanılabilecek parfüm arıyorum. Tavsiyeniz ne olurdu? Edit: erkek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 erkek kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 erkek için sorduğunu varsayıyorum, gündüz gio gece fahreneit önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Burberry London. Kardeşime aldım ben bu parfümü. Sıktıkça yiyesim geliyo. Çok güzel kokuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 evet erkek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 no ensest. lacoste akar. rochas akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 GANT Adventure kullanıyordum ben. Öyle Lacoste gibi, Armani gibi falan isimli değil belki ama çok süper yaz kokusudur. Enfestir. Sıkma yanında yat o derece. Ha ben şu an Armani kullanıyorum orası ayrı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tebrikler parfum topicinin periyodu gelmisti iyi olmus acildigi. ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gündüz jagler gece de verdureni seç öyle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 code Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi tane parfumum var aklıma geldikçe onu sıkıorm. boss muş hatta markasıda. bide deodorantım var o da 212ymiş. guzel kokuyolar. valla lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Davidoff Hot water kullanıyorum ne çok ağır, ne çok hafif kalıo tam süfer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 valla en kalitelisi ve en pahalisini ben kullaniyorum yazin en iyisini kullaniyorum hatta herkese satmiyolar benim parfumu siparis ustune getiriyolar kisiye ozel. oyle armaniymis burberrymis deisel yok 212 gibi boss tommy gibi fabrikasyon dandik seri uretim parfumler kediye sikilacak kadar kotu. belki apis arasina sikilabilir bunlar yazin ama emin degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 banyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 avon essence yaz kış akar, fiyat performansta kendisi gibi bişey görmedim koklamadım henüz, avon mavon ama yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 napae said: Burberry London. Kardeşime aldım ben bu parfümü. Sıktıkça yiyesim geliyo. Çok güzel kokuyo. Hemen aliyorum. Kisin ben dunhill desire kullaniyordum, bayagi memnundu herkes, bagyan sahislar ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Burberry London 3-4 yıldır kullanıyorum. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 napae said: Burberry London. Kardeşime aldım ben bu parfümü. Sıktıkça yiyesim geliyo. Çok güzel kokuyo. bunu da not aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sesli düşünüyorum kadın parfümü alıp üstüne sıkıp kendini gerçekleştirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Avon - Just Play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 forgiver said: sesli düşünüyorum kadın parfümü alıp üstüne sıkıp kendini gerçekleştirmek derken??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ildeniz seni gerceklestirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gül kolonyası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 MADBOY said: ildeniz seni gerceklestirmek istiyorum. gerçekleştir beni! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Fistan said: tebrikler parfum topicinin periyodu gelmisti iyi olmus acildigi. ahah nuff said Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar