vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Dworgian said: benim hatam da şu sanıyorum, empati herkesde olan bi özellik gibi gelio o yüzden şaşırıyorum kimi tepkilere üzüldük biz, gecti canim. ama haklisin, yahudiler gibi şiva neyin yapip, yas tutmaliydik. ilk yedi gün siva, ölümden sonraki 30 gün selosim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katalizm Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 istanbulda bombalı saldırı olduğunda, üzülmeyen adamlara ana avrat küfür eden pati halkının da, bu olayda "ölenle ölünmez" tavrının yüzeyinde gezinen ikiyüzlülük de oldukça komik olmuş. şimdi biri çıkıp bu posta da şikayet tuşuna basar, yıllardır okuyup bir şey yazmayan ben, sinirlenip üyelik aldığım için troll diye banlanırım; umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Katalizm said: kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. doğu illerinde balık tüketimi yaygın olmadığı için, beyin gelişimine etki eden fosfor da çok tüketilmemiş doğal olarak. çok normal AHAAHAHAHAHHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yav ölen ölmüş, mekanı cennet olsun da bunun gibi milyon tane olay oluyor basının yer vermediği, ne ilk ne de son. Yorum yapınca da bir şey değişmiyor, insan dediğin şey istediğini yapar, bir anlık cinnet gelir karısını keser, anasını keser. Onun için fazla düşünmeyin, irdelemeyin. İşi olmayanlar HoN'a da gelebilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ben o kadar çok şey gördüm o kadar olgunum ki bu tür şeylere üzülerek hayatın geçmeyeceğini anladım o yüzden üzülmeyip keyfime bakıyorum tribinin modası geçti arkadaşlar, haber vereyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vaniLLe said: Dworgian said: benim hatam da şu sanıyorum, empati herkesde olan bi özellik gibi gelio o yüzden şaşırıyorum kimi tepkilere üzüldük biz, gecti canim. ama haklisin, yahudiler gibi şiva neyin yapip, yas tutmaliydik. ilk yedi gün siva, ölümden sonraki 30 gün selosim.. iyi ailenden birini vururlarsa da eğlenirsin ne diim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sipeyskeyk said: Katalizm said: kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. doğu illerinde balık tüketimi yaygın olmadığı için, beyin gelişimine etki eden fosfor da çok tüketilmemiş doğal olarak. çok normal AHAAHAHAHAHHA evim denizin dibinde doğulu değilim yazan arkadaşın doğulular ile akrabalığı varsa bilemem uzaktan yakından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ana- baci empatisinin modasi gecti. her haberleri izledigimde senin dedigin türden empati yapsam cökerim lan ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sipeyskeyk said: Ben o kadar çok şey gördüm o kadar olgunum ki bu tür şeylere üzülerek hayatın geçmeyeceğini anladım o yüzden üzülmeyip keyfime bakıyorum tribinin modası geçti arkadaşlar, haber vereyim dedim. Her tribin modası geçti de trip olmayan, cidden insnaların doğal hali olan görüşlere, davranışlara vs. trip yav farklı olma çabası, kız kaldırma çabası demenin modası bi geçemedi arkadaş Neyse yeter bu kadar, başınız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 modası geçmeyecek olan tek şey.. Spacecake said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 patide kefal avcılığı yaygın yapılan bişiydir. canınızı sıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nileppezdel said: Bu gerginliği trolle dışa vuruyor insanlar. İşte trollük var trollük var bu konuya yapılabilecek bi trolleme hedesi; "ya amaan ölen ölmüş gençler takmayın, izmirdekiler gene de .ötü sağlama alsın zuhuahah" Bu makul bişey ama gelip de, "birincisi gevrek dediği için diğeri de çiğdem dediği için" muhabbetiyle aslında konuyla da pek bağlantısı olmayan bilmem nedendir maziden bastıran bir izmir'li muhabbetiyle ilgili bilinçaltı vakasıyla yorum yazınca ağır oluyo. olay budur. yoksa herkes her foruma layıkıyla troll yapabiliyo, kimse de böyle hırlamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Empati yapacaksın, yapmak zorundasın. Normal bir bireydeki minimum insanlık seviyesi böyle bir olayla dalga geçmeyecek kadar olmalıdır diye düşünüyorum. Kimse bütün gün bu haberleri okuyup mendille gözyaşlarınızı silin demiyor. Burası birsürü insanın okuyup yazdığı yer, böyle hassas konularla dalga geçmeyeceksiniz bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit çok pis küfür ettim içimden sana haberin olsun, milleti güldürcez diye iyice için bokunu çıkarıyorsunuz, ölen insanın arkasından bile rezilce dalga geçiyorsunuz. Vanildende hiç beklezdim yani böyle bişiyi, abi orda ölen bi insan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vaniLLe said: ana- baci empatisinin modasi gecti. her haberleri izledigimde senin dedigin türden empati yapsam cökerim lan ben. ana bacı empatisinin modası geçti de insanlık empatisi malesef henüz moda dahi olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben öldüm.. arkamdan ne diyeceksiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 neyse son postumu atayım yazdıklarımı götünüzle okumayın. eğer üzülürsemde buraya yazmam ben içimden üzülürüm. yazdığım şeylerde ölenlerle dalga değilde izmirlilerle dalga geçtim ben. biraz okuma ve okuduğunu anlama dersleri alın. bye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BabacumMostors said: ben öldüm.. arkamdan ne diyeceksiniz? rahmetli çok güzel typo yapardı zaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BabacumMostors said: ben öldüm.. arkamdan ne diyeceksiniz? di end! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sipeyskeyk said: Empati yapacaksın, yapmak zorundasın. Normal bir bireydeki minimum insanlık seviyesi böyle bir olayla dalga geçmeyecek kadar olmalıdır diye düşünüyorum. Kimse bütün gün bu haberleri okuyup mendille gözyaşlarınızı silin demiyor. Burası birsürü insanın okuyup yazdığı yer, böyle hassas konularla dalga geçmeyeceksiniz bu kadar basit. İşte empati yaparım ben mesela, ama yaptığımda acı çekerim üzülürüm. Bu kadar insanın okuduğu foruma her gün belki 10 tane olan bir cinayet haberini koyup empati beklemek burayı okuyan herkesi üzmek demek. Belki biz sadec esiyaseti takip ediyoruz, böyle 3. sayfa haberlerini okumuyoruz. Niye mi? Empati kurup üzülmeyelim diye. Hayır tabii ki üzücü bişey, benim babam da izmir'de yaşıyor. Ben de haberi görünce korktum. Dalga geçilmesi hoş bir şey dğeil ama, "bence" böyle örneği sadece günde 10 tane olan bir haberi buraya taşıyıp insanların sinirlerini bozmak da hoş değil. Üzdüysek sıktıysak affola da bu haberi buraya koyan da beni sıktı sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 oah adam söylenilebilecek en güzel şeyi buldu diyebilirim <3 ben ölsem arkamdan bir gün ağlayıp ertesi gün gülmeyeni hortlayıp ziyarete geleceğim ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BabacumMostors said: ben öldüm.. arkamdan ne diyeceksiniz? resleyip yüzüne sölerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 git başka topicte izmirlilerle dalga geç o zaman, iki izmirlinin öldürüldüğü cinayet topiğinde değil! sen götünle yorum yazma asıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar