Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de birer gün arayla iki cinayet

Lilly

Öne çıkan mesajlar

ulan amcam kadar sevdiğim adamı cüzdanı için caddebostan sahilde döverek öldürdüler.. allah rahmet eylesin dedik toprağını attık içimize gömdük acısını.. ama biz yaşıyoruz.. iki gün ağladık üçüncü gün komik anılarından bahsetmeye başladık.. keşke defnettiğimiz gün anlatsaydık o anıları bir günümüz emo modda geçmezdi en azından daha verimli olurduk..

ben öleceim zaman da ölümümü görmesinler diye evden kaçacağım, bir köprü altında uykuya dalacağım
Sosyal ağlarda paylaş

forum böle bişi işte.. üye olan yazıyor..

forum ne garip yazılar filan..

not1: streisand etkisi "OHA BU KONUYU NASIL TROLLERSİN!" dediğiniz konu en kral trollenen konu olur..
not2: bu durumu üstelemek trollenme katsayısını 2^n+1 olarak her adımda arttırır..

e dolayısı ile her adımda "oha oha ne diyorsunuz!" diye ekstrem şaşırmalara ve yeni gazlamalara düşmezseniz trollemelere de düşmemiş olursunuz.

öle işte..

trollemeyin evladım..
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Bana biri kız sizin okuldanmış dedi adı da esraymış galiba dedi, 2 tane arkadaşım var adı esra olan haberi bulana kadar 3.5 attım arkadaşlarımdan biri mi yoksa diye. Baktım burada çiğdem çekirdek yazmışsınız.

Hala da savunuyorsunuz abi şaka gibisiniz yani.

Arkadaşın olan Esra'ları arasaydın haberi aramakla uğraşacağına?

Ayrıca cidden ölenle ölünmez, Boci de iyi demiş. İki taraf da haklı. Ama çiğdem falan dendiği için İzmir halkı genel olarak her tartışmaya -1 puanla başlar. True story
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

nileppezdel said:

yav said:

Nile arada bir kafam sıkışırsa seni arayabilir miyim?

Arkadaşımın ölmesi korkusunda arkadaşımı aramak yerine haber aramak, çekirdeğe çiğdem demek kadar saçmadır.

Hayırlı troller arkadaşlar.

Abicim aradık açmadı diyoruz.

Zeka geriliğin mi var.

teallam ya.

Sana demedim zaten ya. Sen niye alındın ki? Bi de trollüyorum hani, ciddi değilim
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Empati kurabilmek default gelen bir özellik değil mi ?

Hmm, değilse tepki gösterdiğim arkadaşlardan özür diliyorum.

Bu da default bir özellik değil tabi ki. Keşke öyle olsa. Empati göremeye göremeye insanın kurası da gelmiyor. Hayatı hafife alan daha mutlu yaşıyor. O yüzden böyle saçmalamak lazım bazen
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

Arkadaşın olan Esra'ları arasaydın haberi aramakla uğraşacağına?

Ayrıca cidden ölenle ölünmez, Boci de iyi demiş. İki taraf da haklı. Ama çiğdem falan dendiği için İzmir halkı genel olarak her tartışmaya -1 puanla başlar. True story

böğk! kimseye ölenle ölün demedik ki zaten, sadece bu nasıl bir duyarsızlıktır anlam veremiyorum ben artık. izmir halkı değil de sen şuanda gözümde -100le başladın. True story sweetheart!
Sosyal ağlarda paylaş

Duyarsızlık değil zaten olay. Ya haberi oku, üzülüyosan üzül, geç. Şurada paylaşınca güzel giden günde bi tane itin işlediği cinayetleri okuyup keyfim kaçıyor. Ne gerek var insanların keyfini böyle bir haberle kaçırmaya? Kermit de çok haklı her gün bir sürü olay oluyor böyle, hepsinin başlığı açılsa sürekli gerilip küfretmek zorunda kalacağız. Bu gerginliği trolle dışa vuruyor insanlar.

Yoksa ölenlere Allah rahmet eylesin, öldürenin Allah belasını versin. Ölenlerin yakınlarının da başları sağolsun tabii ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...