Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de birer gün arayla iki cinayet

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
trollemişsiniz topiği feci.. bi tek "fazla kantır oynamanın sonucu bunlar.. uu hekşat!" demediğiniz kalmış..

yapmayın evladım..

izmirli de olsa insan insandır.

şimdi bu iki cinayetin balistik raporları aynı silahı mı işaret ediyor ona bakmak lazım diyor engin tv suç dizisi izleme bilgim..

ayrıca mobese kameraları işe yaraması gereken yerlerde mevcut değil sanırım.. hırsızlık dışı bişi çıkacaktır ama bence..
Mesaj tarihi:
kermit said:

internet ortamında yazılan yazılara göre, bu adam duygusuz, bu adam düşünceli yada düşüncesiz demekte bambaşka bişi.
1001 çeşit insan var arkadaşım bende bu 1001 çeşitten 1 tanesiyim işte.
fazla kasmayın burda yaptığınız tepkiler bi boka yaramıyo yani kısacası.
çok duyarlı çok düşünceli vatandaş iseniz biraz eyleme dökün bu işleri yazılara değil.

haha

ben mala bak deyip geçiyorum
sanki böyle sizi bissürü protesto ettik duyarlı çiçek vatandaşlar olarak da öyle bi önemsenmişçesine konuşuyosun dsf

her gün baktığım bi site olunca 1-2 post atıyorum üsluplusundan
amma felsefe yaptın ha bu halin ayrı bi acınası ve komik böyle ne diyim
iyi ki tanımıyorum seni gerçek hayatta yoksa bişi diyemezdim sipeyskek gibi
Mesaj tarihi:
arkadaşım girip 1-2 tane post attığın forum.
sanane benim uslübümden ?
istediğimi yazma hakkım var kurallara uymadığımdada ban yeme gibi bi hakta tanımış bana adminler
sana giren çıkanı sorabilirmiyim ?
hayır izmirliysen söyle bileyim. ona göre izmir ağzı ile cevap veririm sana canını sıkma
Mesaj tarihi:
hayat devam ediyor.. ölen öldükten sonra arkasından espri yapılsa ne olur yapılmasa en olur derseniz; espri yapılırsa ve eğer komikse gülünülür diğerm insanların morali düzelir yaralar sarılır (aile fertlerine yapılmaz tabii ki) aile fertlerine de ölen kişinin yaşadığı dönemde başlarından ortak geçen komik anılar anlatılır moraller düzelir

ağlamanın faydası yok, gülmenin var ölenle ölmüyoruz diye kıskançlık yapmayın

kıskançlar sizi

öptüm

domat
gevrek
çiğdem
andaç
boyoz yedim
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

trollemişsiniz topiği feci.. bi tek "fazla kantır oynamanın sonucu bunlar.. uu hekşat!" demediğiniz kalmış..

yapmayın evladım..

izmirli de olsa insan insandır.

şimdi bu iki cinayetin balistik raporları aynı silahı mı işaret ediyor ona bakmak lazım diyor engin tv suç dizisi izleme bilgim..

ayrıca mobese kameraları işe yaraması gereken yerlerde mevcut değil sanırım.. hırsızlık dışı bişi çıkacaktır ama bence..

bi dakika bu nasıl bi hakarettir ya?
Mesaj tarihi:
hayir sanki iyi ki vurulmus gavur izmirliler dedik.
sanki gidip reelde, vurulan kisinin yakinina ''cekirdege cigdem mi derdi rahmetli'' diyecegiz.

al,
Absolut said:

Yıllığa andaç da denmiş olabilir.

abso bile trollemis.
Mesaj tarihi:
başbakan bile gavur diyo bize
esasen bende başladı herşey bendedim bornvoaya gelmez işallah diye pof özür dilyiroum yumuşaklık bende başladı
Mesaj tarihi:
karşılıklı tartışmalar ve trolleme uygun değil ama.. gerçi 3. maddeden "ayrımcılık yapıyor necmettin abi" de denilebilir..

ikili tartışmalar dediğim sadece kermit'e değil, diğerlerine de etki eder gerçi.. şarapnel etkisi olur bak..

uzatmadan, sakin beyler..

Rasmon said:
bi dakika bu nasıl bi hakarettir ya?

why so serious son!
ciddi değildin di mi?
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

Bu da dalga geçmeni gerektirmiyo.

Biz yorum yapınca birşey değişiyor mu dedik abi. Dalga geçme yani en azından adama küfür et dünyayı değiştir demiyorum, sana sıradan geliyorsa yapma yorum yazma birşey. Ben şahsen rahatsız oldum dalga geçilmesinden (sadece senin tarafından değil).

+1
Mesaj tarihi:
ya gelip "ne droplamış ehehe.. ehehheh. ehere mehere.." yapmamışız

güncelle: vümleye farklı başladım farklı bitti, orada iki cümle birden var ikisini de okuyun bulun güncellemeyle kasamayacapğım ama iki satır boyunca güncelleme notu kasacağım..
evet..
Mesaj tarihi:
Abi olaylara uzak olduğunuz kadar rahat olmanız herkes tarafından kabul görmez kusura bakmayın.

Ben senelerdir izmir'de yaşıyorum ve mimarlık yapıyorum, şimdi o kız benim tanıdığım biri değil ama tanıdığım olabilme ihtimalinin olma ihtimali sırf aynı şehirden olduğumdan bile beni tırstırıyor, evet tırsıyorum, yani içimden hissettiğim bişeye karşın gelip çiğdem gevrek geyiği geçerse kafam atar, kimse kusura bakmasın, take it easy modunda olanlar niye yazıyor onu anlamadım zaten.
Mesaj tarihi:
Bana biri kız sizin okuldanmış dedi adı da esraymış galiba dedi, 2 tane arkadaşım var adı esra olan haberi bulana kadar 3.5 attım arkadaşlarımdan biri mi yoksa diye. Baktım burada çiğdem çekirdek yazmışsınız.

Hala da savunuyorsunuz abi şaka gibisiniz yani.
Mesaj tarihi:
kermit said:

Boci said:

Bi taraf haklı, empati yapıyo - üzülüyo
Öteki taraf haklı, her ölenle bende ölsem yanarım diyo...

hay ağzını öpeyim senin ya.

ilk postunda "her ölenle ölünmez arkadaşlar, üzülmeyin" desen nolurdu?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...