sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yanlış demiş. Valla çok üzüldüm ya. @copry o kendine dikkat etsin. Ayrıca gördüğümüz gibi sadece savunmasız kızlara saldıran bir puşt kendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 izmir yapmazdı böyle şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ya hakkaten bu olay üstünde 3 sayfa geyik döndürebilmek için 39 gün bilgisayar başından kalkmamış hep dolaylı oksijen solumuş ve sırf fast food yemiş olmak falan lazım heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 İzmir'li olduğunu zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Evet onu da söyleyecektim. O geyik çeviren arkadaşlara birşey derdim de, terbiyem müsade etmiyor. Gökalp, sana yakıştıramadım kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bizi şeriat paklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 çanta ve cüzdan için başından vurmak çok uçlarda,nası bi insanmış.yuh. zaten o kızlar gece yarısı can havliyle verirler cüzdan çanta ne çalıcaksa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 arkadaşım günde türkiyede bunun gibi 10 tane olay işleniyo her biri için oturup üzülürsem her gün saçımdan 10 tel beyazlaşır yıla vurursak 3650 tel beyazlaşır. artık umursamıyorum böyle haberleri. hani üzülsem ne gelicek elimden bana bunu söyle. sen kalkıpta şuraya of allah belalaırını versin bunların, bunları alıp asmak kesmek lazım yazınca ne oluyo ? asıl komik olan sizsiniz bana görede niyeyse. sürekli olan şeyler. idam cezası diyosunuzda nah idam cezası. bu adamın alacağı max ceza 11 yıl hapis. ha tecavüz varsa işin içinde bu tarz olaylarda suçlu yakalanınca ömrü pek uzun olmuyo orası ayrı. ama biz şu anda avrupa birliğine giricez diye avrupanın götünü yalarken nah bu adamlar idam edilir. bu adama cezaevi cennet gibi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Sadece çantayı çalmak için vurduğunu sanmıyorum. Vurmasının altında başka bi sebep yatıyodur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 idama karşıyım ben, işkenceyi destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Abi bunlar dalga geçmeni gerektirmiyo, 22 yaşında bir kız öldürülmüş. Hiçbirşey yazma o zaman, bu tavırdan rahatsız olanlar olabilir ama birşey yazmassan ölmezsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 forumda bu tarz olaylara tepki göstermekte çok saçma sesinizi duyanmı var lol. hayır forumda olmasa çıkıp televizyonda konuşsanız yada milyonlar toplansa eylem yapsa ne olacak ? sonuç yine aynı devam edicek bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 allahın belası dünyaya yanlışlıkla gelmiş bir şerefsiz yüzünden tartışmaya değmez arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: arkadaşım günde türkiyede bunun gibi 10 tane olay işleniyo her biri için oturup üzülürsem her gün saçımdan 10 tel beyazlaşır yıla vurursak 3650 tel beyazlaşır. artık umursamıyorum böyle haberleri. hani üzülsem ne gelicek elimden bana bunu söyle. sen kalkıpta şuraya of allah belalaırını versin bunların, bunları alıp asmak kesmek lazım yazınca ne oluyo ? asıl komik olan sizsiniz bana görede niyeyse. sürekli olan şeyler. idam cezası diyosunuzda nah idam cezası. bu adamın alacağı max ceza 11 yıl hapis. ha tecavüz varsa işin içinde bu tarz olaylarda suçlu yakalanınca ömrü pek uzun olmuyo orası ayrı. ama biz şu anda avrupa birliğine giricez diye avrupanın götünü yalarken nah bu adamlar idam edilir. bu adama cezaevi cennet gibi gelir. SUS LAN KÖYLÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit said: arkadaşım günde türkiyede bunun gibi 10 tane olay işleniyo her biri için oturup üzülürsem her gün saçımdan 10 tel beyazlaşır yıla vurursak 3650 tel beyazlaşır. artık umursamıyorum böyle haberleri. hani üzülsem ne gelicek elimden bana bunu söyle. sen kalkıpta şuraya of allah belalaırını versin bunların, bunları alıp asmak kesmek lazım yazınca ne oluyo ? bişi yazmak zorunda mısın abi? dalga geçiceksen yazma. bu savunma tuhaf valla edit: denmiş bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bu da dalga geçmeni gerektirmiyo. Biz yorum yapınca birşey değişiyor mu dedik abi. Dalga geçme yani en azından adama küfür et dünyayı değiştir demiyorum, sana sıradan geliyorsa yapma yorum yazma birşey. Ben şahsen rahatsız oldum dalga geçilmesinden (sadece senin tarafından değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vaniLLe said: kermit said: cinayetin birisi simite gevrek dediği için diğeride çekirdeğe çiğdem dediği içinmiş ölen 2 insanın. NE KADAR TERBIYESIZSIN YA INSANLAR ÖLÜYO HALA TROLLÜYOSUN. ANANI SIRTINDAN VURSALAR ÖLE DIYEBILIR MISIN???? şuna bak. al birini vur ötekine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 kermit bilmiş bilmiş konuşuyosun da bi alıntıla say bakayım şurda "vah vah" içerikli mesajları hiç yok biliyon mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sipeys haklı tanıdığımız birinin başına gelse bu kadar rahat dalga geçebilir miydik düşünmek lazım biraz empati plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 duyarlı paticik için elele terbiyesizlik yapmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 eksik var diyordum gerçekten topicte fedemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 internet ortamında yazılan yazılara göre, bu adam duygusuz, bu adam düşünceli yada düşüncesiz demekte bambaşka bişi. 1001 çeşit insan var arkadaşım bende bu 1001 çeşitten 1 tanesiyim işte. fazla kasmayın burda yaptığınız tepkiler bi boka yaramıyo yani kısacası. çok duyarlı çok düşünceli vatandaş iseniz biraz eyleme dökün bu işleri yazılara değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bazen insanlarımızda zeka geriliği olduğunu görüyorum ve bu beni çok üzüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ABİ GÖKALP. BİZ YORUM YAPINCA BİRŞEY DEĞİŞİYOR DEMEDİK. BİZ ÜZÜLDÜYSEK SEN DE ÜZÜLMEK ZORUNDASIN DA DEMEDİK. DALGA GEÇME, RAHATSIZ OLANLAR OLABİLİR DEDİK. 22 YAŞINDA BİR KIZIN ÖLÜMÜNÜ MAKARAYA ALACAKSAN İLLA, BURAYA BİRŞEY YAZMA HOŞ DEĞİL DEDİK. NİYE ANLAMIYORSUN ABİ. NİYE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar