Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de birer gün arayla iki cinayet

Lilly

Öne çıkan mesajlar

arkadaşım günde türkiyede bunun gibi 10 tane olay işleniyo
her biri için oturup üzülürsem her gün saçımdan 10 tel beyazlaşır
yıla vurursak 3650 tel beyazlaşır.
artık umursamıyorum böyle haberleri. hani üzülsem ne gelicek elimden bana bunu söyle. sen kalkıpta şuraya of allah belalaırını versin bunların, bunları alıp asmak kesmek lazım yazınca ne oluyo ?
asıl komik olan sizsiniz bana görede niyeyse. sürekli olan şeyler. idam cezası diyosunuzda nah idam cezası. bu adamın alacağı max ceza 11 yıl hapis. ha tecavüz varsa işin içinde bu tarz olaylarda suçlu yakalanınca ömrü pek uzun olmuyo orası ayrı. ama biz şu anda avrupa birliğine giricez diye avrupanın götünü yalarken nah bu adamlar idam edilir. bu adama cezaevi cennet gibi gelir.
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

artık umursamıyorum böyle haberleri. hani üzülsem ne gelicek elimden bana bunu söyle. sen kalkıpta şuraya of allah belalaırını versin bunların, bunları alıp asmak kesmek lazım yazınca ne oluyo ?
asıl komik olan sizsiniz bana görede niyeyse. sürekli olan şeyler. idam cezası diyosunuzda nah idam cezası. bu adamın alacağı max ceza 11 yıl hapis. ha tecavüz varsa işin içinde bu tarz olaylarda suçlu yakalanınca ömrü pek uzun olmuyo orası ayrı. ama biz şu anda avrupa birliğine giricez diye avrupanın götünü yalarken nah bu adamlar idam edilir. bu adama cezaevi cennet gibi gelir.

SUS LAN KÖYLÜ
Sosyal ağlarda paylaş

kermit said:

bişi yazmak zorunda mısın abi? dalga geçiceksen yazma. bu savunma tuhaf valla

edit: denmiş bile
Sosyal ağlarda paylaş

internet ortamında yazılan yazılara göre, bu adam duygusuz, bu adam düşünceli yada düşüncesiz demekte bambaşka bişi.
1001 çeşit insan var arkadaşım bende bu 1001 çeşitten 1 tanesiyim işte.
fazla kasmayın burda yaptığınız tepkiler bi boka yaramıyo yani kısacası.
çok duyarlı çok düşünceli vatandaş iseniz biraz eyleme dökün bu işleri yazılara değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...