gecko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 abi 6 maç oynadım maçlar zar zor geçti 5 tanesini kazandım, bi tanesinde yüreğim ağızıma geldi son maç 2-0 bitti kaybettim negzel zengin olacaktım lan var mı böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim fener kasımpaşa maçından 1e60lık kupon yatmıştı lan sdfds anca bu maç yener zaten ipneler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 liseliye yasak değil mi lan iddaa falan?? ayrıca tek maçtan yatanlar toplansa tr'de iddaa oynayanların %90'ı falan eder heralde. herkes mi son maçtan yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 liseyle ne alakası var abi iddaa nın 18 yaş olayı var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lise 1e gidiosa 18i geçmemiş oluo işte afhashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 lise 3 e gidiyosa da geçmiş oluyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Erken vermişlerdir belki okula afasda benim 16 yaşında bizle mezun olan arkadaşım vardı yea millet kocuman kocuman üniversite de düşünsene sen tıfıl bişi afsadf direk çocuk muamelesi üzüldüm lan çocuğa şimdi tekrar afsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben önünüze 4bin liradan fazla tek maçtan yatan kupon koyayım susun tamammı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ha bide bunların yırtılıp atılanlar netten oynananları vs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Bana verdiği kuponların hepsi tuttu ama afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tek maçtan yatan kuponu yırtıp atıcan. netten oynarsam sinirimi alamam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ben üniversiteye 17 yaşında girmiştim. üniversitenin ilk senesi 17 yaşındaydım yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 alışırsınız ya bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bu çok canımı yakmıştı. 90+ larda 1-1 olup maç bitmişti =) http://i41.tinypic.com/nb906w.jpg verdiği para falanda değil 90+larda gelen goller cidden çok üzücü oluyo. dünya kupasını penaltılarda kaybetmiş taraftar gibi böyle ellerin başında oluyosun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 harbiden ha çok iğrenç oluyo 90 lar mesela benim bi arkadaşın başına geldi bu oturuyo böyle kahvede elde kupon maçları kontrol ediyo, son maçı izliyo artık 90+2 kalmış bitmek üzere kupon tutarsa obarey huberey hadiiiiiii samet abi benden herkese çay diye gaza geliyo bi güzel söylüyo çok geçmeden goaaaaaaaaal diye bi ses +laaaaaaaaaan -noldu noldu? +maç berabere bitti, yattı kupon (holy facepalm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim yatan kuponların %98'i falan tek maçtan, bunların %70'i son maçtan yatmıştır herhalde. bi ara bu kuponlardan albüm yapacaktım da üşendim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 benim 7 maç oynayıp 7 sinden de yatan arkadaşım var. işte ben buna epic win derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yaprak sarması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Laraken said: benim 7 maç oynayıp 7 sinden de yatan arkadaşım var. işte ben buna epic win derim. 5te 5 yaptım, o gün bugündür oynamıyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 1,60schalke yatırdı 6 maç en düşük oran o pes dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 olum murphy yasası direk. sürpriz tutarsa, banko yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bu murphy de dayaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 es-es trabzon maçında adam gözümün önünde 250tl kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 gecko 5 lira yatırıp 20 lira mı alcaktın lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ilk çıktığı vakit isveç liginin birincisi 25. ye (sondan iki mi ne) yenilmişti, bir daha da bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar