vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sinirim bozuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 tek cümlede anlatayım "idam geri gelmeli" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Saeros said: abi bunlar nasıl insan, iblis lan bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 doğru düzgün yaşayan siirtli vatandaşlara allah kolaylık versin. memleketine söylemeye utanır lan insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Burda cCc yazanlara falan tepki gösteriyosunuz da, forumlarda "şöyle yapmalı böyle yapmalı" yazmaktan başka ne yapılabilir ki? Veya siz ne yaptınız? İçten içe üzülüp sonra unutmayı seçiyoruz biz. Töre var ve bizim buna karşı yapabileceğimiz pek bi şey yok vatandaş olarak. Herkes görevini biliyo aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Hitler'in fikirlerine sempati duymaya başlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yahudiler mi tecavüz etmiş çocuklara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Adam sadece yahudilerle mi savaştı emrecim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ve hitlerin kahraman olacak cikabilecegi tek mekana hosgeldiniz shdfhg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Rus muymuş tecavüzcüler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Onun eşcinsellere, yahudilere,yaşlılara vs. uygulamış olduğu taktikleri ben de tecavüzcülere, çocukları istismar edenlere, topluma zararı dokunanlara, seri katillere, psikopatlara uygulamak mantıklı olsa gerek diye düşünüyorum. Ne güzel temizlenir ortalık, fena mı olurdu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Auschiirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sabun eet sabun. yoksa bunlardan bi fayda gelmez. hatta sıvı sabun yapalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nuke pls. Bu olayı çok normalmş gibi görenlere, tartışmaya değmez haberlerde izleyin falan diyenlere de mini nuke pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 QueenofSpades said: Onun eşcinsellere, yahudilere,yaşlılara vs. uygulamış olduğu taktikleri ben de tecavüzcülere, çocukları istismar edenlere, topluma zararı dokunanlara, seri katillere, psikopatlara uygulamak mantıklı olsa gerek diye düşünüyorum. Ne güzel temizlenir ortalık, fena mı olurdu? cevap hitlerde degil, seriyatta o zaman. Burda cok guzel cezalandiriyorlar tecavuzculeri valla, ulkenin sanirim tek hayirli icraati katiller, uyusturucu kacakcilari ve tecavuzculerin korkusuz ve ayrim olmadan cezalandirilmasi. maalesef arada bir cok sacma suctan da insan gidiyor, kalbimiz onlarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 şeriyatın kuralları çok abartı katı olsada adam gibi huzurlu bir toplum istiyorsan şu devirde şeriat en geçerlisi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 azmo, evlilik disi SEKS yasak mi orada? ps. ciddi soruyorum. napiyolar sevisenleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 asıyolar heralde. zina büyük suçlardan bildiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bende tam şeriat dicektim. o deil dün avatarı izledim. virüs gibiyiz nan kalkıp pandorayı bile yakmışız valla. ben hemen gideyimde kutsal ağacın altında avatara dönüşim. sizde sürünün burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Töre ya da cehalet falan da değil çok garip bişey bu. 1, en fazla 2 kişinin pedofil olmasını anlarım ama 8 çocuğun birden pedofil olması çok zor. Bu YİBOlarda ne dönüyor da çocuklar bu hale geldi? Neden fidanlıktaki kız değil de 3 yaşındaki bebek? İçlerinden biri gazı vermiş bunlar da dışlanmamak için hareket etmişler ama bu kadar vahşice bi eylemi kabullenebilmeleri de çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 young queenofspades on a warpath when she's finished it's gonna be a bloodbath Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Penthesilea said: azmo, evlilik disi SEKS yasak mi orada? ps. ciddi soruyorum. napiyolar sevisenleri? hirsizlikta hangi elinle caldiysan ol eli kesiyorlar. gerisini sen düsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Penthesilea said: azmo, evlilik disi SEKS yasak mi orada? ps. ciddi soruyorum. napiyolar sevisenleri? sen ne diyorsun, burda amerikali bir kadini ve arkadasini hapise attilar gecen yil evlilik disi yan yana oturup starbucksda takildilar diye. Seks elbette yasak, yakalanirsan cok fena... DERKEN tabiyi ki kimsenin salladigi yok. O kadar cok gizli sakli is var ki, cok fena yani. Buranin istiklal caddesine denk gelen bir cadde var mesela, orospu caddesi diyor araplar oraya. Genc yasta gorucu usulu evlenen cok arap kiz var, 2-3 sene icinde ayriliyorlar, sonra da cinsel durtulerini tatmin etmek icin ya yeni koca buliyorlar ya da orospu cd.sinde piyasa yapiyorlar falan. Sonra filipinli hemsireler paso seks partilere falan gidiyor ekstra gelir ve potansyel zengin koca icin falan, cok cok cok acaip yani. Ot, koko falan diz boyu zaten private partiler ve saraylarda... Bole cok cilgin underground isler var, en ufak birine bulasmak asiri kolay, ama bi yakalandin mi gozunun yasina bakmazlar. O yuzden her aksam hondayim, huzurluyum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 taşlayarak öldürüyorlar recm azmo bi gün honda pause verip beyler bi sn bi recm yapıp geliyorum demişti misal. hayatın içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 taslamiyorlar da KIRBAC ve hapis cezasi var cok fena. kirbac falan var ya, saka gibi, bole kari kendi rizasiyla veriyor, aliyorsun ama basiliyorsun, zina oldugu icin al sana 500 kirbac. 17. yy da gemide kaptan yardakcisiyiz sanki, kirbac nedir imdat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar