Rock Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Bunun da betası yakında başlanacak deniyor ama hala gelemedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 gamescom 2010 trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2010 f2p olması kotu olmus ama ii ya bunların gelmesi CCP daha çok çalışıo rekabet olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 closed beta daveti gelmiş, güzel mi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2010 Senden okucaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 sattım hiç oynamadan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 ahah nası ya cb davetini satabiliyo musun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 50$ gg :p, çok nadirmiş cb hesaplar. ben kayıt olduğunu bile hatırlamıyordum nasıl geldiyse davetiye uhehe tabii 10 gün sonra paypal dispute yiyebilirim o ayrı, güvenemedim pek elemana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 50 dolar mi nerde sattin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2010 okan? mmobay ve realpoor'a ilan verdim de adam hangisinden bulup geldi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2010 bende 50 dolara alirdim diye baktim yukardaki sitelere ama beta key hangi kisimda satiliyor goremedim, bir yon gosterir misin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Ben oynamak için bekliyorum key adamlar oynamadan satıoyr. Şansa bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 drifting var mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 genel mmo hesabı satış bölümlerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2010 :) Beta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hastadam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 eğer bi oyunun özellikler 40 saniyelik vidyoda işte craaaftinggg, traaadiing diye tanıtılıyorsa ve bu oyunda eve'le karşılaştırılıyosa pes derim doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ronin22 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2010 pes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 beta gelmis cekiyorum 6gb client. soole freelancer gibi olsa, arada elite gibi olsa, biraz da eve online olsa.. bende peygamber olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Seni seçtim Kanun, git, oyna, sıkıl, paylaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 dreagloth said: sıkıl, paylaş. burasi kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 trailerdaki görüntüler varsa oyunda zaten türkiyeden oynanmaz o oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2010 oyun bir free to play olarak fazla iyi bir space shooter. grafikler sesler vs super ancak sadece shooter su anda. cok guzel bir oyun olabilir shooter olarak. ancak trade mine vs ekleseler tadindan yenmez. direkt gemiyi yonetmeniz zaten olayi bitiriyor sahneler vs super. cok begendim acikcasi ancak sadece shooter olmasi benim icin oyunu uzun soluklu kilamaz gibi. hani mine yapsak, mal alip satsak trade rotalari olsa diyor insan. ama ilk girildigindeki geminin goruntusu vs inanilmaz. cok ama cok guzel uzay hissini veriyor. cok basarili bir free to play shooter olacak bu oyun. pvp, pvpe, pve hepsi var bu arada. vay be takim halinde vs zevkli olacaktir. eve online sunun gibi oynansa manyaklasir hersey. freelancerin aynisi shooter olarak tabii asmis grafikli hali. istasyona dock edip gorev secip o goreve gidiyorsunuz direkt oradan baslatiyor yani queste gideyim vs gibi bir sey yok sanirim. solo gorevlerde sana ozel instance aciyor, group questlerinde de sanirim gruba ozel aciyordur. buyuk ihtimal buyuk bir uzay git dolas gel seklinde bir sey degil. daha cok instanced bazda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 kanuni anlattıklarının çoğu doğru :) betada olsam ve betada olduğumu söyliyemiyorsam böyle bir yorum yapardım. ama değilim tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Lag olayı nasıl kanuni ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2010 Abi mine olsa fln demişsin de , maden için savaş fln diyo video da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar