Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Doğru da, sipariş üzerine gelmiyor depremler horasım.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Ankara sağlam yer abi, birşey olmaz.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 tabi canım ankara 4. deprem bölgesi idi taş heryer zaten :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Zuu Zuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Nato toplantısında olmaz okul zamanı olur. Sen bana sabır ver.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 yani depremler azıyor dikkat diye bişi pek mantıklı gözükmüyor bu durumda.asıl çok uzun süre olmazsa korkmak lazım.[signature][hline]Benim Şirket Gerçi son zamanlarda pek ilgilenemiyorum ama, işte şimdilik kendini idare ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 depremi 2 gün önceden bilemediğin sürece bilmenin hiçbi yararı olmuyor türkiyede insanlara iğne batırmadıkca batırıcam desen ilgilenmiyorlar[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Bu depremler Marmaris tarafında ama .. ne oluyorsa artık Akdeniz'in dibinde.. 5.0'lık olan iyiymiş.. yani İstanbul'da 5.5 olmuştu , 1 ay geç başlamıştı okullar. Tırsılabilinir olabilirmiş bir 0.5 falan daha fazla olsa.[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 kocaeli depreminden sonra istanbulda gerekli onlemler alindi mi? en son takip ettigimde gerekli onlemler alinmazsa cok sayida insan kaybi olabilir deniyordu,bi gelisme var mi istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 abi hiç aksiyon istemiyorum şu aralar. terör merör de bozar şu sakinliği. Ne güzel derslere verdim kendimi, şimdi olmamalı böyle şeyler.[signature][hline]Adım Boojack, ama değilim kek. Icq:161010949 Ben Yönetirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 pff allah herkesı korusun tek dıebılıecıım bu...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 zaten her gün azar azar olmuyor muydu? sadece bizim hissedeceğimiz şiddette olmuyordu. yarın felan o dakka dakka deprem bildiren siteyi takip etmek lazım, her gün deprem haberi vermesi lazım.. ama sonuçta onlar hissedilmeyen depremler. (en son böyle birşey konuşulmuştu yanlış hatırlamıyorsam, şimdi aramaya kasamam) yani endişelenmeyin "Türke birşey olmaz" korkarsınız gelin Ankaraya, burası sağlam :-P deniz de yok, Tsunami de olmaz...[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 walla Bonecrusher ne yalan söyliyeyim ne oluyorsa Türk'e oluyor bu dünyada :) en sağlamı konya siz buraya gelin ;)[signature][hline]|Xharloan| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 konya en sağlamı.. ama ankarada yatık döner ve iskender var süper, buraya gelin siz :-P çay da içiririz.. :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 SEMTİNİZİN RİSKİ NE KADAR? Prof.Dr. Ahmet Ercan'ın haritasına göre, semtlerin deprem riski üç dereceye ayrılıyor. 1. derece en yüksek riski, 2. derece orta riski ve 3. derece de küçük riski gösteriyor: 1. derece: Zeytinburnu Ayamama Deresi, Ataköy'ün bulunduğu kesimler, Florya (batısındaki heyelan alanları) Küçükçekmece kıyıları, Küçükçekmece Gölü'nün doğusundaki Nakkaşdere alüvyonları, Azaplı yöresi (Altınşehir'in alçak kesimleri), Ispartakule (Alibey Yarımadası'nın batı kısımları), Kanarya (Firuzköy kıyıları), Esenkent, Avcılar (Küçükçekmece Gölü ve Marmara Denizi'ne bakan kıyıları), Ambarlı ve Haramidere (sağlı sollu olmak üzere). 2. derece: Beşiktaş (Ihlamur çukuru), Ortaköy Dereboyu, İstinye çukuru, Tarabya çukuru, Üsküdar çukuru, Beylerbeyi çukuru, Küçüksu çukuru, Paşabahçe-Beykoz çukuru, Çayırbaşı çukuru, Karaköy, Tophane, Salıpazarı, Ortaköy (dolgu olan kesimleri), Eyüp, Alibeyköy, Sütlüce, Balat, Kasımpaşa ve Güngören'in sahil kesimi, Kadıköy (Kurbağalıdere), Moda (denize bakan kısmı), Küçükyalı, Kartal (Rahmanlar bölümü), Tuzla (dere kısmı), Dilovası, Eminönü (Cankurtaran, Şehzadebaşı, Fatih, Çarşamba, Edirnekapı'nın güneyinde kalan kısım), Topkapı, Bakırköy, Bahçelievler, Merter, Şirinevler (bir kısmı), Halkalı, Nakkaşdere, Esenkent, Ömerli, Büyükçekmece, Tepecik (Tepecik, Akören ve Pomak'ın güney kısmı), Selimpaşa, Silivri, Çanta, Gümüşyaka, Kavaklı, Yakuplu, Esenyurt, Avcılar, Ambarlı, Firuzköy, Küçükçekmece, Florya, Yeşilköy, Ataköy ve Zeytinburnu. 3. derece: Darıca, Dolayoba, Pendik, Kartal, Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye, Beykoz, Çengelköy, Polonezköy, Şile, Haydarpaşa, Altıyol, Bahariye, Kızıltoprak, Erenköy, Suadiye, Bostancı, Kozyatağı, Altunizade, İçerenköy, Bağdat Caddesi, Fenerbahçe, Söğütlüçeşme (Kurbağalıdere dışında kalan kısımları), Moda (denize bakmayan kısımları), Acıbadem, Koşuyolu, Adalar, Eminönü, Rumelihisarı, Arnavutköy, Etiler, Beşiktaş, Maçka, Nişantaşı, Şişli, Taksim, Kağıthane, Gaziosmanpaşa, Levent, Maslak, İstinye, Tarabya, Sarıyer, Karaköy (rıhtım dışında kalan kısım), Gültepe, Emirgan, Bağcılar, Haraççı ve Taşocağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 floryanın batısında heyelan alanı falan yok burası dağlık bir alan değil keza ben burada oturuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Oh iyi silivri 2. bölge, leventte 3. Leventte bir ev bile yıkılmaz herhalde. Ama çeliktepe ve gültepedeki gece kondular dümdüz olacak komple sanırsam. Baltalimanına inerkenkilerde.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 istanbulda her taraf sakat gorduk 1999 da.[signature][hline]|Xharloan| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Istanbulda çok çok az yer zarar gördü. Ben köprülerden viyadüklerden korkuyorum.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 benim aklımda avcılar vs kalmış. gelin konyaya işte naz yapmayın.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 konya depremden beter kardesim. toz toprak resmen. yeni yeni agac dikmisler 3-5 yil once de 2 adam boyu olmus anca. 10 15 sene once gara inen agzini acinca toz yutuyodu.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 sen kaç sene once geldin yaf :) şu anda şehir içinde bile yeşillik bayabir var ne tozu alakası yok tabi şimdi doğalgaz için kazdılar her yeri ama yakında hiç bişi kalmaz.[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Terketmemek lazım ana şehri... Hükmeder herşeye canımın içi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 onca bilim adami diyor ki top yekun yikim yaratacak bir depremden once tahminde bulunulamaz ama bakiyorum hala ortada felaket tellali gibi gezenler var . yaziktir gunahtir insanlarin aklina durduk yere sacma sapan seyler getirmeyin .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 said: unity100, 04 Ağustos 2004 00:14 tarihinde demiş ki: konya depremden beter kardesim. toz toprak resmen. yeni yeni agac dikmisler 3-5 yil once de 2 adam boyu olmus anca. 10 15 sene once gara inen agzini acinca toz yutuyodu. sarayönü, konyaya 50km. her zaman yeşil. suyu konyanın diğer yerlerinden daha fazla değil. orada da ağaçlar verimli toprağın derinliğinin azlığı yüzünden 7-8 senede ölüyorlar. ama insanlar ağaç dikmeyi biliyorlar. 5-6 yaşına yaklaşanın yakınına hemen yeni fide dikiyorlar. yani isteyince çorak yerde bile oluyor. sen orc gibi yaşayıp gittiğin yerde önce ağaçları düzlersen tabi ki heryer çöl gibi olur.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2004 ya baba depremden fln bahsetmeyin yalovalı adama ya ;).. çok çektik zaten.. allahtan şişli güvenliymiş de istanbulda güvende olcam ama burda pek şans yok heralde.. hele bi de deprem uzmanları 2de1de çıkıp çınarcık çukuru fln diyolar çınarcıkta yaşayanlar off oluyo ;) ayrıca enerjinin az az boşalmasının daha iyi olduğu görüşüne de katılıyorum..esas uzun süreli sesizliklerden korkmam lazım geliyo.."fırtına öncesi sessizlik"[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar