wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Arkadaşımın biletleri, tek tek satmıyor kendisi alıcaksanız 2sini birden alıcakmışsınız. Fiyat ikisine 500 TL pazarlık yokmuş. Teşekkürler. ps:Sigara içmiyoruz malbuş teklif etmeyiniz afasdafs ps2:Unutmuşum yazmayı biletler SAHA İÇİ KOMBİNE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 o ne abi 2 kat fiyat çekmiş nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bir de bu karaborsaya girmez mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 evet 150 fark biraz fazla yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Arkadaşta benim gibi kredi kartına taksit yaptırıp almış. 200e denk gelio şuan bilet satılmadığı için de 250 istemiş ben satsam benimkileri bende 250den satıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bi de biletler BENİM DEĞİL ARKADAŞLAR, fiyat fazla gelmişse almazsınız içinizden sektirirsiniz fln adama boş yere yormayın noolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 arkadaşın biri tek bilet istedi ama bilet sahibi 2si beraber olsun die bik bik ettiği için satamıyorum var mı diğer tekini de ben alırım dien? kurtarın beni noolur :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 aynı fiyata olsa 2 sini birden alabilirdim. edit: ama onun yerine banka şeysini beklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sahne onu mu biletler? Eger sahne onu ise western union ile almayi dusunen iki arap prens var sdhahfsg. ciddiyim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sahne içi demiş , sahne önü 2 bilet biletix te bile 500den fazla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 250 kim veriyo bu biletlere ya hahah çıkacak halbuki tekrardan kombineler alıcaz biz de 170 liraya. velev ki 185'e satacak olan varsa almayı düşünebilirim 2 tane. bu çarşamba perşembe ankaradayım. 15-18 mayıs civarı istanbulda onun dışında izmirdeyim kulağa küpe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 codename_curse said: sahne içi demiş , sahne önü 2 bilet biletix te bile 500den fazla =) sahne onu lazim bana ya. Varsa fazladan satmak isteyen parasi neyse verecek olan 2 tane zengin arap bebesi taniyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 parası neyse veriyolarsa sahne önü günlük alsınlar 3 güne ayrı ya da kombine ek çıkıcak onları beklesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yav said: 250 kim veriyo bu biletlere ya hahah valla gayet verenler var. çatur çutur satılıyor biletler. ben satmaktan vazgeçtim, gidicem herhalde. sponsor bankanın vereceği biletler bayaa bi sınırlı sayıda olacak herhalde ki hala bi talep var. konu sahibi arkadaş ta eğer cidden satmak istiyorsa diğer forumlarda ve gg de biraz ilan falan versin, mutlaka gider. 250 iyi bile. bi de şu 170 lira muhabbeti nerede yazıyor ya? biletixten 180'e aldı herkes, biletixten bile düşük fiyata verecek adamlar demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 yav said: 250 kim veriyo bu biletlere ya hahah çıkacak halbuki tekrardan kombineler alıcaz biz de 170 liraya. Kim satıyorsa ondan al abi 170e. Daha önce de dedim fiyatı beğenmiyorsanız almanız gerekli deil. Benim de pek umrumda deil şahsen kendi biletlerim olsa düşünürdüm fasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "roket adam" said: bi de şu 170 lira muhabbeti nerede yazıyor ya? biletixten 180'e aldı herkes, biletixten bile düşük fiyata verecek adamlar demek. 175 abi biletixten gidipte alırsan sanırım. Evine gelsin ve taksit yapılsın istiosan 200e gelio nerdeyse 198 mi ne işte. Bilet olmadığı için bence 250 güzel bi fiyat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "roket adam" said: yav said: 250 kim veriyo bu biletlere ya hahah valla gayet verenler var. çatur çutur satılıyor biletler. ben satmaktan vazgeçtim, gidicem herhalde. sponsor bankanın vereceği biletler bayaa bi sınırlı sayıda olacak herhalde ki hala bi talep var. konu sahibi arkadaş ta eğer cidden satmak istiyorsa diğer forumlarda ve gg de biraz ilan falan versin, mutlaka gider. 250 iyi bile. bi de şu 170 lira muhabbeti nerede yazıyor ya? biletixten 180'e aldı herkes, biletixten bile düşük fiyata verecek adamlar demek. bilet 175 çıktı. bir daha da çıkacak kombineler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bazı insanları anlayamıyorum hadi kullanılmış bi cihaz yada eşya satsan 200 e alsan 150ye satarsında bilet bu arkadaşım kalmıyacak bişi. güzel bi organizasyonun bileti. 175e aldıysan 250ye tabiki satarım. alıp almamakta sana kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 istersen 2 bilete 400 trink vereyim istemezsen sen bilirsin ek biletler çıkınca ortada kalıp ağlama ama sonra =p istanbulda mısın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 500 iyi fiyatmış aslında etrafta almak isteyenler vardı bir haber vereyim. satarsan buradan bildir lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Ankaradayım, İstanbulda arkadaş bulurum takas edicek fiyat sabit 500 ne yukarı ne aşağı iner :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 ben 650 vermek istiyorum 2 bilete ama eğer fiyatta anlaşamazsak almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar