Core Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ewt sorum aynen basliktaki gibi.. Ne zaman olacak?
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Hotmail mi kaldı?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Forza gmail.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
Core Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hotmail ilk goz agrim ve hotmailden sasmam! Bilginiz varmi 200mb'in ne zaman olduguna dair siz onu soyleyin..
onlyreal Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 olmiycak msn parayla satiyor cunku artik
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hatta hotmail.com.tr açmışlar, parayla e-mail satıyorlar.. mail.com ve mail.yahoo.com şu ana kadar gördüklerim arasında en iyileri :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 geçen hotmail.com.tr nin reklamı radyoda çıktı :) gülmekjten yarıldım baya komik olmuş :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Çıkıcak diyorlardı ya yahoo nunki bedava 100mb oldu hotmail inkide 250 mb olcak diyorlardı, 14 dolar verince 2-3gb verceklerdi felan.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
devhochi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 hotmail.com.tr 3 aylık 5 milyon yer 20gb , istersen git bakkala var her bakkalda...al bi tane rahatla...[signature][hline]---Always i choosen , deadly choices---
WurkacTuRk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 eylül ekim gibi diye biliyorum ben...
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bnmde ılk go agrım ama hala 2mb olmadı sımdı sadece msn olark kullanıyorum bnce gawab.com dan alın cok guzel 2 gb verıyor hatırlarsam...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti"
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 200 Mb msn i bozar[signature][hline]Lil'Alur for Shar
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ya ne gerek var 200 mb ye . eskiden 200 mb mail mi varmış alın benim gibi 10 tane adres kafanıza göre takılın :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez . Arada Konuşmakta Gerekir . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 napacaksınız hotmail i anlamam iki saatte sitesi anca açılıyor nereye gittiysem oyle. yahoo alın derim yeter 100 mb ohh miss gibi ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them. |Xharloan| Fredy Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Core Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: onlyreal, 04 Ağustos 2004 13:10 tarihinde demiş ki: olmiycak msn parayla satiyor cunku artik 200mb olayi sadece turklere ozgu olmayacak ki? daha once de parali hesaplar vardi hotmailda. -------------------------------------------- hmm demek eylul ekim.. bekli,cez bakalim. bende hotmail en iyisi ya..
Öne çıkan mesajlar