Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hotmail ne zaman free 200Mb olacak?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hatta hotmail.com.tr açmışlar, parayla e-mail satıyorlar..

mail.com ve mail.yahoo.com şu ana kadar gördüklerim arasında en iyileri :-P[signature][hline]iyi kötü çirkin
Mesaj tarihi:
geçen hotmail.com.tr nin reklamı radyoda çıktı :) gülmekjten yarıldım baya komik olmuş :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çıkıcak diyorlardı ya
yahoo nunki bedava 100mb oldu hotmail inkide 250 mb olcak diyorlardı, 14 dolar verince 2-3gb verceklerdi felan.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
bnmde ılk go agrım ama hala 2mb olmadı sımdı sadece msn olark kullanıyorum bnce gawab.com dan alın cok guzel 2 gb verıyor hatırlarsam...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
Who am I?!?
"Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli
"Reklamlar bitti"
Mesaj tarihi:
ya ne gerek var 200 mb ye . eskiden 200 mb mail mi varmış alın benim gibi 10 tane adres kafanıza göre takılın :)[signature][hline]Bazen Savaşmak Yetmez .
Arada Konuşmakta Gerekir .
Grandmaster zgrw
[Bu imza zgrw tarafından 02 august 2004 21:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
napacaksınız hotmail i anlamam iki saatte sitesi anca açılıyor nereye gittiysem oyle.
yahoo alın derim yeter 100 mb ohh miss gibi ;)[signature][hline]You will not leave this | Halls as you entered them.
|Xharloan| Fredy
Tanık olsun mavi gozlu Istanbul firardayim.
Mesaj tarihi:
said:
onlyreal, 04 Ağustos 2004 13:10 tarihinde demiş ki:
olmiycak msn parayla satiyor cunku artik

200mb olayi sadece turklere ozgu olmayacak ki?
daha once de parali hesaplar vardi hotmailda.
--------------------------------------------
hmm demek eylul ekim.. bekli,cez bakalim. bende hotmail en iyisi ya..
  • Yeni Oluştur...