Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Alice harekatlar diyarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 vietnam ve ırakta rezil olan amerika türkiyede ne olur kim bilir ama tabi allah göstermesin o günleri. yinede hiç bir paralı ordu ülkesi işgal edilmiş vatansever türklerle baş edemez bunuda bilelim lütfen. bunun milliyetçilikle türkçülükle bir alakası yok tarih tekerrür eder hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yahu bi düğmeye basmalarına bakar sizin o 1 milyonluk orduyu silmeleri. Ha dünyanın iyiliği için basmazlar. Ama o düğmeye basarak bizim 70 milyonu silebilecekleri gerçeği bizim elimizi kolumuzu bağlar. Bu yüzden Amerika bizden çok daha güçlü. Ha nükleer atmazlar, hayalet uçaklarla menzilli füzelerler falan yine hallederler. Sen övünürsün benim 1 milyon piyadem var diye, adam birkaç füze ve halı bombasıyla işini direk bitirir. Askerleri yaklaşmadan. Ha yapmazlar, böyle bir savaş olmaz. Ama olursa teknoloji > asker sayısı. Bence en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 savaşları füzeler değil piyadeler kazanıyor hergün amerikan askeri ölüyor ırakta sen o füzelerle anca ülkenin iç dinamiğini çökertirsin çok büyük zahiyat verirsin ok eyv ama savaş kazanamazsın işgal edemezsin füzeler sana o ülkeyi işgal etmez topraklarına adım atmanı sağlamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 "kar$ilikli mahvolu$" her tarafi caydirir. bu yuzden total yokolu$a dayanmayan hicbir ili$kide gucler e$it denemez. tek ulkede nuke var digerinde icbm rampasi bile yoksa, istedigin kadar askerin olsun, ne fayda? temelde psikolojik olarak eziliyosun bi kere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nileppezdel said: Yahu bi düğmeye basmalarına bakar sizin o 1 milyonluk orduyu silmeleri. Ha dünyanın iyiliği için basmazlar. Ama o düğmeye basarak bizim 70 milyonu silebilecekleri gerçeği bizim elimizi kolumuzu bağlar. Bu yüzden Amerika bizden çok daha güçlü. Ha nükleer atmazlar, hayalet uçaklarla menzilli füzelerler falan yine hallederler. Sen övünürsün benim 1 milyon piyadem var diye, adam birkaç füze ve halı bombasıyla işini direk bitirir. Askerleri yaklaşmadan. Ha yapmazlar, böyle bir savaş olmaz. Ama olursa teknoloji > asker sayısı. Bence en azından abi yapamazlar ama isterlerse yaparlar, ama yapmazlar falan diye böyle şey gibi olmuş muckmsh diye çüke doğru hareket yaparsın da adam belini büker onun gibi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Pes ettirebilirsin. Adamlar "yalvarırım başka füze atmayın alın ülkeyi yeter" diyebilir, yada ülkeye sahip çıkacak vasıflı kimse kalmamasını sağlarsın. Ordun rahatça girip el koyacak kadar az asker hayatta bırakırsın o füzelerle. Ayrıca savaşta amaç sadece işgal etmek olmayabilir de. Ha diyelim ki sen haklısın, diyelim ki sadece vatansever ve kalabalık ordular savaş kazanabilir. Bu bir gerçek bile olsa devlete benim hayatımdan çalma hakkını vermez, beni zorla "asker" yapma hakkını hiç vermez zira bir başka insanı öldürmek de öldürmeyi öğrenmek de istemiyorum. Bunun karşılığı olarak vatani görev hede hödö diyene de güler geçerim, devletler halk için vardır. Sizi uyutup bu gerçeği görmenizi engellemelerine izin vermeyin. Devlet insanları için görevlerini layıkıyla yerine getirmeden insanların hayatlarından çalıp köle gibi çalıştırmayı ve temel insan haklarına karşı eylemleri gerçekleştirmek üzere eğitmeyi talep edemez. @SeaGle: Ahahaha :D güzel benzetmişsin bişey diyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nilep öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 sonucta bedelli cikmiyor gencler. istersen marxla doktrin tarti$, istersen peleyle futbol okulu ac, mike mike gidilecek askere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bir de biri başlığı düzeltsin, tektip ne lan, tertip gibi edit/dasaaa: dahi anlamına gelen de ayrı yazıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 nilep bu arada askere gidip geldiğinde burda askerlik anılarını anlatırsan füze yolluycaz abi evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Askerde çok dayak yerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 mum olcan mum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Viktor said: benim teyzemin oglunun kuzeni gormus, pasalar askerleri duvara dizip oyun oyniyormus gozlerini baglayip zar atiyorlarmis 1-3 arasi gelirse duvara ates ediyorlarmis, asker vurmiyan 10 puan aliyormus 4-6 arasi gelirse ictikleri sarap siselerine ates ediyorlarmis, vurulan sise basina 10 puan oyun sonunda puanlar savunma butcesinden ayrilan paraya oranlanip dagitiliyormus, olen asker olursa egiti mzaiyati yaziyorlarmis en son iste yeteneksiz bir pasa 8 askeri vurunca bole guneydoguda bri karakol insaat edip onu atese verip pkk vurdu diye aciklama yapmislar basina vay anam vay neler donuyormus ulkede Benim de bizzat teyzemin gördüğü adamın bacanağı anlattı ceza olsun diye ellerine el bombasının pimini çekip veriy....ama dur ya bir dakika?!?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hee adam bizzat kendi anlatti bombayı vermişler eline elinde patlamiş adam parçalanmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 yavaş gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 valla ben türkiyenin en yüksek j.karakollarından birinde askerlik yapıyorum hiçte öyle birşey yok dost arkadaş gibiyiz komutanlarla,ayrıca yapamıyorum demeyeceksin 30 yaşındayım uzun dönem yapıyorum ben gayetde akıyo bi taraflarından korkanlar gelemiyor askere işte,bende işten güçten gelememiştim geldim babalar gibi operasyona da cıkarım askerliğimide yaparım işte şafağım bile yarıya düştü nerdeyse,korkmayın gelin yapın adam 30 yaşında bile birşeyler öğreniyo askeriye de:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 anlatıyorum anlatıyorum anlamıyorlar :) hadi bol şans şafak sıkıştırmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 O kadar çok füzeyle Vietnam'dan nasıl çekilmek zorunda kaldıklarınıda açıklarsınız umarım eheh. Füzeyle olsa, Irak'ta savaştan sonra binlerce adam kaybetmezlerdi zaten. Histroy Channel bazen komedi kanalı gibi oluyor zaten. Bir programlarında bu konu vardı. Vietnamlıların savaşta toplam 8 tane mi Mig'i ne varmış. Rütbeli havacılar falan, Amerikanın bütün hava kuvvetleriyle 8 tanecik uçağın yarattığı dehşetti nasıl özverilerle engellediklerini anlatıyorlardı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 12 aylık askerlik ile ilgili bir açıklama okudum. 4 yıl okuyan gençlerde 12 ay erlık yapacakmış. Yapacaz edicez diyor bakan vs. Bununla ilgili tek bir satır yazmamışşınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 4 yıllık üniversite mezunlarının da 12 ay askerlik yapması için gerekli düzenlemeler yapılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 SON DAKİKA... GÖNÜL: GENELKURMAY'DA TEK TİP ASKERLİKLE İLGİLİ BİR ÇALIŞMA VAR. EN KISA ZAMANDA KAMUOYU BİLGİLENDİRİLECEKTİR sıçtın mavisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 yinede 4 yıllık üniversite mezununu er yapmazlar, erbaş yaparlar. yani onbaşı yada çavuş olur. sonuçta okumuş, kafası çalışıyor belli ki, onu düz er yapmanın bi mantığı yok. her ne kadar ben askerliğim süresince çok kısa dönem gördüm içlerinde sağını solunu bilmeyenler bile vardı ama istisnalar kaideyi bozmaz okumuş adam kafası çalışan adamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Uzun dönem paralı olarak yapmayı düşünüyordum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 He diyinci de yapmıyolar ki yedek subay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar