|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Sonumuz GS'Ye bağlı olsa, küme de düşsek, şampiyon da olsan hayatta galatasaraylı olmam arkadaş. Kendi ipimizi kendimiz kesemedikten sonra hiç önemi yok. Varsın 2. olalım. GS'li olmaktansa 2. oluruz daha iyi, bence tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 şöyle yeni sayfaya da cp leyeyim ben trollenmem kanka esas siz utanmalısınız. 11 tane benden çıksa sahaya fenerden daha iyi top oynar. bi selçuğun 50 metreden şutu bi de bekirin sırtına çarpan topla şampiyon olacaksınız hala utanmıyosunuz ehaehaeh KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO aahaehaehah KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO aahaehaehah hakkınız tabi ben bu sene son anda siz değil biz şampiyon olsak sevinmem aynen denizli maçıyla kaybettiğiniz 20.45 şampiyonluğu gibi ehaeha benim gözümde şampiyonluk barça gibi eze eze şampiyon olmaktır böyle köylü futboluyla değil yiğitliğe bok sürdürmemek istiyosunuz farkındayım ama mal meydanda hadi şimdi koşun ve diğer fenerliler gibi içiniz kan ağlaya ağlaya sevinin akşam da cimbomu tutun ok mi bebişlerim? not: fistanla yaptığım msn konuşmasından deşifredir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Bize kotu diyenlerin bizden cok daha kotu olmasi ne kadar uzucu. Goren de 10 puan ustumuzdeler de bize kotu diyorlar sanir. Arkadaslar kendinize gelin. Once kendi futbolunuza, takiminiza bakin, sonra gelip bizi elestirin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 fenerin oynundan memnun değilim ama yine de çok pozisyon bulup 1-0 kazandık. guiza allahlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 normal şartlarda eleştiri yapmak için eleştireceğin şeye bakmak yeterlidir bebişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 naraso said: post. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Adamları yeniysoun hala konuşuyolar hala konuşuyolar yahu :D, yüzsüzlük had safhada. Hayır yen abicim ondan sonra istediğini söyle. Başkasının maçlarına bakıp Fenerbahçe yenilince bır bır konuşuyolar. Sen ver parasını da akşama bursaya yatın, Turkcell'den yardım hattı açtırmıştınız zamanında, bunu da yaparsınız :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Khelben said: BabacumMostors said: acaba azmo ile estel çakışırsa yeni bir evren doğar mı? abi yemin ediyorum estel i okurken oha azmo takım değiştirmiş diye okudum sora bi baktım estel miş ahahahah typo yapmasam bile typo olarak algılanıyor.. olmuşum ben tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ağız benim değil mi istediğim kadar konuşurum, arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO yeni imzam olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Saldırılacak zaman var, saldırılmayacak zaman var. Koskoca Fenerbahçe gerektiğinde 5-0 öndeyken bile 6.yı atmak için atağa kalkmıştır zamanında. bunu da imzana ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 sanane istersek 11 kişi defans yaparız istersek atak yaparız. siz gidin bursanın altına yatın hadi gülüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 yiğit şampiyonsunuz işte tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Holy said: Saldırılacak zaman var, saldırılmayacak zaman var. Koskoca Fenerbahçe gerektiğinde 5-0 öndeyken bile 6.yı atmak için atağa kalkmıştır zamanında. bunu da imzana ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 slickers said: sanane istersek 11 kişi defans yaparız istersek atak yaparız. siz gidin bursanın altına yatın hadi gülüm git kahvede konuş bu uslüple konuşucaksan. ya da vazgeçtim, antu da işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 slickers said: sanane istersek 11 kişi defans yaparız istersek atak yaparız. siz gidin bursanın altına yatın hadi gülüm eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bursanın altına yatsın dediğiniz takım zamanında avrupada kupalar aldı birisi nondanın kafasının resmini koysun kendimize glelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 8==========o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: bursanın altına yatsın dediğiniz takım zamanında avrupada kupalar aldı birisi nondanın kafasının resmini koysun kendimize glelim iş görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 @babacum . AHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 bu kadar QQ çeken bir bünye görmedim vasatlığınızdan kendiniz basur olacaksınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ha siz o kafadan bahsediyordunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 arkadaşlar 3 hafta sonra gözyaşlarınızı silerken sizlere yardım eli uzatan yine biz olucaz.o yuzden iyi geçinelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 BabacumMostors said: ha siz o kafadan bahsediyordunuz.. HAHAHAHAHA çok başarılıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Red said: bursanın altına yatsın dediğiniz takım zamanında avrupada kupalar aldı birisi nondanın kafasının resmini koysun kendimize glelim yuh be burdan bile kupaya geldiniz hepiniz aynı fabrika çıkışlısınız sanırım. -nasıl koyduk ama -kupamız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar