Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Kasımpaşa - Fenerbahçe @ 15.00 / 25.04.2010...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sonumuz GS'Ye bağlı olsa, küme de düşsek, şampiyon da olsan hayatta galatasaraylı olmam arkadaş. Kendi ipimizi kendimiz kesemedikten sonra hiç önemi yok. Varsın 2. olalım. GS'li olmaktansa 2. oluruz daha iyi, bence tabi.
Mesaj tarihi:
şöyle yeni sayfaya da cp leyeyim

ben trollenmem kanka esas siz utanmalısınız. 11 tane benden çıksa sahaya fenerden daha iyi top oynar. bi selçuğun 50 metreden şutu bi de bekirin sırtına çarpan topla şampiyon olacaksınız hala utanmıyosunuz ehaehaeh KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO
aahaehaehah
KOSKOCA FENERBAHÇE CUMHURIYETI 1 GOL ATINCA MAL BULMUŞ MAĞRİBİ GİBİ 11 KİŞİ GÜVENSPOR TAKTİĞİNE GEÇİYO
aahaehaehah

hakkınız tabi
ben bu sene son anda siz değil biz şampiyon olsak sevinmem
aynen denizli maçıyla kaybettiğiniz 20.45 şampiyonluğu gibi
ehaeha
benim gözümde şampiyonluk barça gibi eze eze şampiyon olmaktır
böyle köylü futboluyla değil yiğitliğe bok sürdürmemek istiyosunuz farkındayım ama mal meydanda hadi şimdi koşun ve diğer fenerliler gibi içiniz kan ağlaya ağlaya sevinin

akşam da cimbomu tutun ok mi bebişlerim?

not: fistanla yaptığım msn konuşmasından deşifredir.
Mesaj tarihi:
Bize kotu diyenlerin bizden cok daha kotu olmasi ne kadar uzucu. Goren de 10 puan ustumuzdeler de bize kotu diyorlar sanir.

Arkadaslar kendinize gelin. Once kendi futbolunuza, takiminiza bakin, sonra gelip bizi elestirin.
Mesaj tarihi:
Adamları yeniysoun hala konuşuyolar hala konuşuyolar yahu :D, yüzsüzlük had safhada. Hayır yen abicim ondan sonra istediğini söyle. Başkasının maçlarına bakıp Fenerbahçe yenilince bır bır konuşuyolar. Sen ver parasını da akşama bursaya yatın, Turkcell'den yardım hattı açtırmıştınız zamanında, bunu da yaparsınız :D.
Mesaj tarihi:
Khelben said:

BabacumMostors said:

acaba azmo ile estel çakışırsa yeni bir evren doğar mı?

abi yemin ediyorum estel i okurken oha azmo takım değiştirmiş diye okudum sora bi baktım estel miş ahahahah

typo yapmasam bile typo olarak algılanıyor.. olmuşum ben tamam
Mesaj tarihi:
Saldırılacak zaman var, saldırılmayacak zaman var.
Koskoca Fenerbahçe gerektiğinde 5-0 öndeyken bile 6.yı atmak için atağa kalkmıştır zamanında.

bunu da imzana ekle
Mesaj tarihi:
slickers said:

sanane istersek 11 kişi defans yaparız istersek atak yaparız. siz gidin bursanın altına yatın hadi gülüm

git kahvede konuş bu uslüple konuşucaksan. ya da vazgeçtim, antu da işini görür.
Mesaj tarihi:
bursanın altına yatsın dediğiniz takım zamanında avrupada kupalar aldı

birisi nondanın kafasının resmini koysun kendimize glelim
Mesaj tarihi:
Red said:

bursanın altına yatsın dediğiniz takım zamanında avrupada kupalar aldı

birisi nondanın kafasının resmini koysun kendimize glelim

yuh be burdan bile kupaya geldiniz
hepiniz aynı fabrika çıkışlısınız sanırım.
-nasıl koyduk ama
-kupamız var
  • Yeni Oluştur...