Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askeri Uyarı Teklifi

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bu haberin ertesi gunu cikan sabah gazetesinde bu kitapcikta sadece hukumet politikalarina karsi ilgili kurumlarin tepki gostermesi isteniyor yaziyordu . kibris konusunda istesekte istemesekte asker tarafti ve genelkurmayin aciklamalari ardindan spekulasyonlar son bulmustu . bu acidan bakinca o kadarda garip bir sey degil ama dedigim gibi olayin aslini ancak o kitapcigi bastan sona okursak ogrenebiliriz . benim tek hatirladigim gercekten 3 ay kadar once mhp nin yayinladigi hukumet politikalarina elestiri getiren bir kitapcigin o zamanda ses getirdigi . o zaman askeri darbeye kiskirtmak diye bir sey gecmemisti . gene sabah ta hurriyetin bu konuyu 3 ay sonra yuksek askeri sura nin oldugu gun ortaligi karistirmak amaciyla yayinladigi gibi bir iddia vardi . ne yazik ki ulkemizin medyasi bu durumda . kime guvenecegiz dogru haber icin belli degil . [signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .

[Bu mesaj huun tarafından 04 Ağustos 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

demokrasi anlayışının bakan arabası yumruklayan milletvekilinin partisinin askerlere mektup göndermesinden ibaret olduğu ülkemizde evrim kanunlarını hızlandıracak bir alet üretilmesini bekliyorum..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 04 Ağustos 2004 14:08 tarihinde demiş ki:
Ehe, 21. Yüzyılda Türkiye'de darbe olması imkansız.

umarım olmaz da neden...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 04 Ağustos 2004 14:59 tarihinde demiş ki:
evrim kanunlarını hızlandıracak bir alet üretilmesini bekliyorum..

:horace:[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

hürriyetten güvenilir gazete yok ne demekse artık? aydın doğanı tanımıyoruz heralde.

herkes darbeye ne kadar karşı olduğunu belirtmiş ama ortada darbe çağırımı falan yok. eğer bu şekilde hükümeti eleştirmek darbe çağırımıysa, hükümeti eleştiren her yazar her gün darbe çağrısı yapıyorlarda haberleri yok. sivil toplum örgütlerinden üniverstelere kadar yollanmış bir mektubu askere yollandı diye gösterirseniz tabi ki darbe isteniyor diye yorumlanır. bize düşen de bunu yemememek.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 04 Ağustos 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
herkes darbeye ne kadar karşı olduğunu belirtmiş ama ortada darbe çağırımı falan yok. eğer bu şekilde hükümeti eleştirmek darbe çağırımıysa, hükümeti eleştiren her yazar her gün darbe çağrısı yapıyorlarda haberleri yok.

saçmalamadın ama her türlü hükümeti eleştiri darbe cağrısı mı demek oluyor buna darbe çağrısı denince...

gazetecinin yaptığı eleştiriyle
generalin yapıcağı uyarıyı bir tutuyosan ne diyim ben sana daha...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Ağustos 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Generalin yaptığı bir eleştiri yok ki ne darbesi ne çağrısı. Birde o mektup sadece generallere yollanmamış ki, bir sürü kişiye aylar önce yollanmış. Aradan sadece generalleri görmek esas art niyet bence bu.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

eagle_dnz nerde tartışması olcak bir konu var hep onu açıyorsun.
MHP nin ideoloji belli
Askerlerin darbe yapmayacağı da belli...[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

bilincinde olmamız gereken konular bunlar

rehine turk olduruldu dedim konu nerelere çekildi

ben tartışma konusu açmıyorum bazıları konuyu tartışma konusu haline getiriyor[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!

[Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Ağustos 2004 18:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hiç bir yorum yapmadan bütün generaller mektupları geri göndermiş

biraz önce haberlerde söylediler[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kadar cok milletvekili olan bi iktidara , muhalefetin gik diyemedigi bi iktidara baska nasil tepki gosterirsin.Bence bazi art niyetlilerin yok darbe istiyolar falan diye carpitmasi bu.Adamlar gizlemiyolar ki gonderdik diyolar.Benim sozumu dinleseler bende gonderirim.Herkezin dedigine tamam onayi veren bi iktidara karsi.Ayrica a partisinin gorusu bole sole diye adamlarin gunahini almakda yanlis.kim isterki 80 li yillari geri donulmesini.Biraz objektif davranin her yerde vardir art niyetli kisiler de topluluga mal edilmemesi gerek.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eagle_dnz, 04 Ağustos 2004 17:38 tarihinde demiş ki:
saçmalamadın ama her türlü hükümeti eleştiri darbe cağrısı mı demek oluyor buna darbe çağrısı denince...

gazetecinin yaptığı eleştiriyle
generalin yapıcağı uyarıyı bir tutuyosan ne diyim ben sana daha...

general yök tasarısında yapmıştı uyarısını ve öyle darbe havası falanda yoktu. hatta hükümetin bu olaydan vazgeçmesinde yararlı olmuştu.

sivil toplum örgütlerine, üniversitelere sadece eleştri amaçlı yollanmış birşeyi, halkı ayaklandırmak, askeri ayaklandırmak, iç karışıklık çıkarmak, hükümeti düşürmek gibi göstermek için başta hürriyet gazetesi elinden geleni yaptı ve bunu da şapur şupur yuttuk bizde!

mhp nin görüşlerine tamamen karşı çıkabilirler ama hükümeti eleştirisini bu yönlere çekmek, çarpıtmak saygısızlıktır.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...