eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bir bakıma darbe isteği de denebilir... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli imzasıyla yazılan 17 sayfalık Tarihi Görev Çağrısı metniyle birlikte MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır tarafından gönderilen mektup, generaller tarafından MHPye geri gönderildi. Mektupta, hükümetin icraatlarından duyulan rahatsızlık dile getirilerek, generallerden hükümeti uyarmaları istenmişti. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Şandır tarafından aralarında generallerin tamamının da bulunduğu yaklaşık dört bin kişiye gönderilen mektup, 13 Haziran tarihliydi. Şandırın mektubuna ek olarak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin Tarihi Görev Çağrısı başlığını taşıyan 17 sayfalık kitapçık da aynı kişilere gönderilmişti. Mektupta, Bir tarihi görev olarak toplumun tüm kurum ve kesimlerinin azami sorumluluk anlayışı ve sağduyu ile hereket etmeleri gerektiğini bu yönde siyasi iktidarın uyarılmasını ifade eden açıklama metnini bilgilerinize sunuyorum ifadelerine yer verilmişti. Mektubun kamuoyuna sızması ve mektubun gönderildiği gruptan sedece generallerin ön plana çıkması Silahlı Kuvvetlerde rahatsızlık yarattı. Yapılan değerlendirmelerin ardından mektuba herhangi bir yanıt verilmemesi kararı alındı. Bu karar uyarınca mektup generaller tarafından tek tek MHPye geri gönderildi. Mektup gönderilirken, herhangi bir yorum yazısı ya da başka bir ifadeye yer verilmedi. kaynak[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Ağustos 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tmm dır düzeldi :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu [Bu mesaj kermit_frog tarafından 04 Ağustos 2004 13:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 oah 80lerı bırdahmı yasatmak ıstıyorlar bunlar[signature][hline]paticik gece vardiyasinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 saçmalıyolar ya içten içe... 60 da oldu 20 sene geri gittik 80 de oldu 20 sene geri gittik gene mi isteniyor nedir bu ya... zaten ülkenin bu durumda olmasının nedenlerinden bi kaçı da bu darbeler...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 tek yönlü bakmayalım: http://www.ntvmsnbc.com/news/280735.asp zaten http://www.ntvmsnbc.com/news/281029.asp[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sanki asker de onu cok destekleyecek hepsi birbrinden beter milliyetcisi dincisi al birini vur otekine[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Bu mektup olayı hakkında çok sağlıklı bir bilgim yok ama yanlış bilmiyorsam sadece askerlere değil rektörlerden sivil toplum kuruluşlarına kadar çok geniş yelpazede toplumda belirli bir ağırlığı olan kişilere yollandı. Generallerin ön plana çıkartılması ardında yatan sebep ise mektubun içeriğine eleştiri getirilememesinden dolayı sadece yön saptırma çalışması gibi geliyor bana.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ortalığı karıştırıyolar... mshpciler ayaklanırsa 2 gün sora darbe istioruz falan die şaşırmam aslında...[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thealon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: 60 da oldu 20 sene geri gittik 80 de oldu 20 sene geri gittik +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: fedaykin, 04 Ağustos 2004 14:05 tarihinde demiş ki: Bu mektup olayı hakkında çok sağlıklı bir bilgim yok ama yanlış bilmiyorsam sadece askerlere değil rektörlerden sivil toplum kuruluşlarına kadar çok geniş yelpazede toplumda belirli bir ağırlığı olan kişilere yollandı. Generallerin ön plana çıkartılması ardında yatan sebep ise mektubun içeriğine eleştiri getirilememesinden dolayı sadece yön saptırma çalışması gibi geliyor bana. tamamen katılıyorum.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Ehe, 21. Yüzyılda Türkiye'de darbe olması imkansız.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 said: eagle_dnz, 04 Ağustos 2004 13:59 tarihinde demiş ki: saçmalıyolar ya içten içe... 60 da oldu 20 sene geri gittik 80 de oldu 20 sene geri gittik gene mi isteniyor nedir bu ya... zaten ülkenin bu durumda olmasının nedenlerinden bi kaçı da bu darbeler... aynen katılıyorum...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" Who am I?!? "Kontrolsüz güç, güç değildir." Obi-Van Pirelli "Reklamlar bitti" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 aydın doğan gibisiniz herşeyi istediğiniz yöne çekebiliyorsunuz.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Abi katılsanız ne olacak? Gerçekler bunlar zaten eha. Çarpıtılmış gerçekleri lap diye yutabilen gençliğede bir bakın eha.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 ne oldugu belli degil bu konunun . bir gazete diyor askerlere direkt yollandi oburu diyor 3 ay once yayinlanan hukumet politikalarini elestiren bir kitapcik diyor ama agirlik 3 ay once kamuya yayinlanan bir kitapcik oldugu . hurriyetinde haber konusunda hic guvenilir bir gazete olmadigini dusunursek bence kolpadan bir olay .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Yarın Radikal'de ne yazıyor bakarız. Ona göre hehe.[signature][hline]Our lives ; "Same shit, different asshole." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 mhp gibi bir ideolijiye sahip bi partiden böyle bişey görmek şaşırtıcı değil,adamlar zaten asmanın kesmenin katletmenin peşinde.kendilerince ''milletlerini''kurtarıcaklar. neler yaptıklarını bilioruz zaten...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 herkesin ne yaptigini biliyoruz da bu forumda neden konular durduk yere alakasiz yerlere cekiliyor onu anlamiyorum ben . aradan mesajimi da verim tarzi alakasiz postlar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 bence kötü edilmemiş uyarılması lazım birilerinin ama bu bence asker, sivil toplum örgütleri vs değil direk halkın kendisi olmalı uyarıdan kastım sadece bu hükümete yönelik değil genel anlamda koyunluktan çıkması, sömürülmemesi konusunda uyarılması lazım, en azından gelecek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sivil toplum örgütü ile halk arasındaki farkı bir bana açıklayabilecekmisin, biraz cahil kaldım galiba bu ayrım konusunda da[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sivil toplum örgütleri birçok konuda daha bilinçli halkı aydınlatmak görevini de yeterince yerine getirmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thore Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 halktan kastım gerçekten bilinçsiz insanlar bilinçsiz insandan kastım birçok konuda kendi görüşü olmayıp ondan bundan etkilenenler, düşün(e)meyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 darbe iyidir darbe. sigortadır güvencedir vs vs. halk sapıttığı zaman kulağının çekilebilitesidir. said: horace zamanın birinde bi yerlerde demiş ki: fighting for peace is like fucking for virginitykonuyla ilgisi yok da lafı beğendiydim ondan şeettirdim.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 sufi kaç yaşındasın yaşadınmı 78 döneminde?yada hiç mi incelemedin hiç mi şaşamış biriyle konuşmadın?[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2004 jedi kardeşim, yazımdaki hicvi farketmedin sanırım. onlar benim düşüncelerim değil, tersine tam karşısında olduğum düşünceler. ama ne yazık ki aklı başında diye bildiğimiz birçok kişiden duyuyoruz bu düşünceleri. 80 ihtilalinde 10 yaşındaydım[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar