tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi bence kişisele açmalısın topiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hadi bone'ye fake account ismi düsünelim. gidici. No_liferim_cünkü. Bazen2004sonrasi Korkuyu_ensemde_hissettigim_an1907 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok hoca olmaz, direk kalma, okuldan atılma var, son 2 ay kalmışken gerek yok. ama insanları arka sokaklara çekip bir güzel saykoya bağlayabilirsin. nerd rage'i de alır hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 vaniLLe said: hadi bone'ye fake account ismi düsünelim. gidici. No_liferim_cünkü. Bazen2004sonrasi Korkuyu_ensemde_hissettigim_an1907 al işte bu da ayrı bir alem. ben ne diyorum bu ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 gitmez sadece bi kufur etti diye. daha once gormedim hiç kufur ettini filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bone said: yok hoca olmaz, direk kalma, okuldan atılma var, son 2 ay kalmışken gerek yok. ama insanları arka sokaklara çekip bir güzel saykoya bağlayabilirsin. nerd rage'i de alır hem. siz de benim gibi mi okudunuz sfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bazen2004sonrası guzel nickmis aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben samsung genel merkezinde IT olarak işe başlıcam pazartesi günü hayat bana güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bone said: vaniLLe said: hadi bone'ye fake account ismi düsünelim. gidici. No_liferim_cünkü. Bazen2004sonrasi Korkuyu_ensemde_hissettigim_an1907 al işte bu da ayrı bir alem. ben ne diyorum bu ne diyor. kişisele açsan böle olmazmı işte ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barbu said: gitmez sadece bi kufur etti diye. daha once gormedim hiç kufur ettini filan. yok etmiştim bir kere konu dışından banladılar 1 ay. gerçi penis resmi koysam banlanmıyorsun. küfür yerine hiyerogliflerle anlaşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hadiii yaaa kişiselll :(((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bone said: vaniLLe said: hadi bone'ye fake account ismi düsünelim. gidici. No_liferim_cünkü. Bazen2004sonrasi Korkuyu_ensemde_hissettigim_an1907 al işte bu da ayrı bir alem. ben ne diyorum bu ne diyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 barbu said: gitmez sadece bi kufur etti diye. daha once gormedim hiç kufur ettini filan. ben gittim, o da gitmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 SoulCube said: ben samsung genel merkezinde IT olarak işe başlıcam pazartesi günü hayat bana güzel. tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 tellos danıt topici seni bekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 vaniLLe said: barbu said: gitmez sadece bi kufur etti diye. daha once gormedim hiç kufur ettini filan. ben gittim, o da gitmeli! sen kızsın ama. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kurşun döktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bak ilk defa bone u gerçek manada içinden gelerek konustugu bi topic görüyorum. böyle ol atarlı ol nerd olma süpersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 SoulCube said: ben samsung genel merkezinde IT olarak işe başlıcam pazartesi günü hayat bana güzel. Türkiye'de mi? benim de gelecek öyle olacak gibi gözüküyor. sevmiyorum o tip işleri ama naparsın yapacaz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 türkiyede tabii canım. bende sevmiyorum ama napalım iş tecrübesi olarak bunu yapmak durumundayım. acun gibi dünyayı gezerek para kaldırmayı bende isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 SoulCube said: türkiyede tabii canım. bende sevmiyorum ama napalım iş tecrübesi olarak bunu yapmak durumundayım. acun gibi dünyayı gezerek para kaldırmayı bende isterdim. parayı iyi idare de etmeli, geleceğe yatırım yapmalı. yoksa bir anda çulsuz ortada kalıverir kişi (kesin başıma gelir bak mesela o :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 o konuda iyiyimdir bak. ayağımı yorganıma göre uzatırım. olumlu bak herşeye düzelir. bende baltaya sap olamıcam derdim ama oluyo işte hayat bi yerden acıyo kapıyı. neyse ben berbere kacar sac traşı olayım papaz gibi iş başı yapılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 saatler olsun şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kapitalist sistem hepimizi kendi istediği şekle sokuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bonecuğum saat değil o sıhat tabi ama gramer naziliğinin de çok luzumu yok kınadım bak kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar