Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://cnetturkiye.com/haberler/aktuel/112-Aktuel/4091-turk-hackerlardan-anlamli-yardim Yorumlar sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 olum benim kredi kartından çekilen 2500 tl nin yeri belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Osuran_boğa said: olum benim kredi kartından çekilen 2500 tl nin yeri belli oldu Konu kapanmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 zengin insanların domainlerini alıp fakir insanlar için site kuran türk hacker grubu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 türkiye nin siber savunma gücü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Hll team. Üzerine bir de Ubisoft oyunu cracklesinler, bu mudur budur derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 adamınbiri said: zengin insanların domainlerini alıp fakir insanlar için site kuran türk hacker grubu... asgfhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arcane said: Hll team. Üzerine bir de Ubisoft oyunu cracklesinler, bu mudur budur derim. Yeni Splinter Cell pls pls pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Osuran_boğa said: olum benim kredi kartından çekilen 2500 tl nin yeri belli oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 kimden araklamışlar parayı ondan behsedilmemiş haberde. zenginden alıp fakire veriolar iimiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 ayrıca ps: zenginden alıp fuckera vermesinler de böle fakirlere versinler. sorun yok. iyidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Sen gel daha "hack" in anlamini bilme, sonra takim kur. Off ya. Soyle bir hesapladim da, tam 16 senedir dilimde tuy bitti. Bre gerizekalilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sharky said: Sen gel daha "hack" in anlamini bilme, sonra takim kur. Off yaa Turkish Lamer Team de çok abartı olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar