7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Saçma bi başlık ama durum böle, tam mutfağa girerken annem seslendi, kapı çerçevesinin tam böle sivri köşesine kafamı gömdüm (baya sert), kaşımın üstü hafif yarıldı ama çok geniş değil boylamasına biraz uzun. Şimdi korkum iz kalması, heri potır gibi dolanmak istemiyorum var mı patilerin bana tavsiye edebileceği bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 estetik dikiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 alabalığı alıyosun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 boğazını kesen gördü bu forum /not interesting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 voldemortu öldür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kapının ruhu içine kçacak dostum bıundan sonra her kapı gıcırtısını sen normal bir konuşma gibi algılayacaksın geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ilac surme yaraya dikislik degil ise. bide kabuk bagladiktan sonra kabugu yolma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 inanıyodum düzgün bi cevap geliceğine, saol jedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 geçmiş olsun diyeyim önce. bazı yaralara dikiş atılmadığında izi daha az kalabiliyor, ama küçük yarıklardan söz ediyorum. derin bir yara ise, dikiş şart. bir de eğer dikiş attırmayacaksan; bakımına, temizliğe, pansumana çok dikkat et. eğer yara mikrop kaparsa nahoş durumlar ortaya çıkabiliyor (lenfanjit v.s.) yaranın derin olup olmadığından emin değilsen, doktora görünmen iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben kafamı alçak tavana çarpıp yarmıştım 3 dikiş atıldı iz falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sanırım çok derin değil biraz kanadı sonra durdu. Temizledim yarayı değişik büyük bi yara bandı vardı onu sardım o kadar, ama işte yüzde olunca iz kalır diye korktum bi sorıyım dedim, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 takdiri ilahi.. bence annene öff dediğin için başına geliyor bunlar. iz kalır ise baktığın zaman yaptığın hataları anımsarsın.. bu musibetten ders çıkartıp kendine düstur olarak kabul etmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 öff demedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 demek ki içinden geçirmişsin.. zaten öff deseydin bence kafan değil gözünü çarpardın.. gözün çıkardı. iyi ki öff dememişsin. öff deme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 umuyorum ki hâlâ öff demedin... öff dedin mi yoksa? demedin di mi? öfferin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok demedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 mokoko said: alabalığı alıyosun... haşla bide tarhun otu karabiber ile beyaz şarap çektir çok güzel olur hazır mutfaktasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 10 sene kadar once ben de okulda mac yaparken basket potasinin diregine carpmistim kafami, alnim yarilmisti boydan boya, ve burnumun uzeri. estetik dikis atmisti doktor, gerci acilde ne kadar estetik oluyor bilemem de, hala az bi izi vardir dikkatle bakildiginda fark ediliyor. ama benim cok fena yarilmisti o ayri mesele. ufak biseyse uc bes ay sonra gecer izi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 özel dikis var zaten söylenmis ben yinede bir doktora git derim. tekrar gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 BEnce öff deseydi yarmazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Yaprak bul, yapragi balmumlu suya yatir. Yaprak sertlesince kadar bekle sonra suyu suz, yaranin uzerine vazelin sur ve yapragi yaranin ustune yatir. Yaprak yumusarsa tekrar suya yatir. Islemi tekrarla iz falan kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 git baktır , dikiş atsınlar bence. kafamda 3 ayrı kere kırıldı , dikiş attırmadım , şimdi saçımı kısa kestiremiyorum izler belli ediyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 baya kabuk bağladı düzeliyor bile. Geç oldu biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Kafayı sıyırmak diye okudum lan bi an mutlu oldum sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar