Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metronet - Elektrik hatları üzerinden NET

Karag8z

Öne çıkan mesajlar

http://www.metronet.com.tr/

MetroNet, müşterilerine geleceğin teknolojisi olan BPL (elektrik hatlarından internet erişimi) üzerinden yeni nesil haberleşme hizmetleri sunmaktadır.

Metronet elektrik hatlarına internet, telefon ve video sinyali enjekte ederek,kullanıcıların evlerindeki veya işyerlerindeki tüm elektrik prizlerini birer haberleşme çıkış noktası haline getirmektedir.

Türkiye’de internet, ses ve görüntü alanında hizmet vermek için kurumsal ve bireysel müşterilere SERVİS SAĞLAYICILIĞI amacıyla kurulmuş bir firmadır.

Teknolojik avantaj, fiyat, servis kalitesi ve özelleşme sürecinde olan Telekom pazarında yer alarak, lider operatörlerden biri olma hedefindedir.

Sosyal ağlarda paylaş

Firmayi 1 senedir takip ediyorum, resmen 1 karis yol gidemediler. 8-9 ay once de mail attim abonelik detaylariyla alakali, geri donus yapmadilar. Daha yeni telefon da koymuslar eskiden o da yoktu.

yeteri kadar profesyonel yaklastiklarini dusunmuyorum ama belkide guzel bi alternatif sunarlar ileride. belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Apartmanda regulasyon olmasi lzm, sigortalama ve kablolama birinci sinif olmasi lzm ki yogun harmonik yapacak cihazlar baglandiginda net etkilenmesin(utu, isitici, kurutma makinesi v.b.)

yani yeni binalarda elektrik isini iyi bilen firmalarin cozecegi bi is bu. malzemede kisitlamaya gidildigi an gun asiri problem olasiliklarini gormek icin uzman olmaya gerek yok.

birde aboneleri su anda sayica kisitldiir. ileride aboneler artinca simetrik baglanti hizmeti vermeye devam edebileceklerini zannetmiyorum. Belki router arkasinda kullanicilar arasi veya yurt icinde simetrik, yurt disinda sinirlamaya gidebilirler bazi yurt disindaki firmalar gibi . o da bi cozum.
Sosyal ağlarda paylaş

Masticore said:

voip nedir 14-16 milyon fark var.

edıt: statik dinamik ip nedir hic anlamam yani :)

voip, voice ile ilgiliydi, ses aktarımı ile ilgili bir şeydi sanırım.

statik ip ise, modemine falan reset attığında hep aynı ip bağlantısı alıyorsun. devlet bazı yerlerde bunu şart koşuyor (internet dolandırıcılığı falan)

dinamik olanı ise, her reset attığında, her bağlantını yenilediğinde ip numaranın değişmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...