Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[NWN] Bu oyunda Drizzt olabilir miyiz?

Bone

Öne çıkan mesajlar

ben kendime drizzt in ekipmanini iceren bi oda-modul yapmistim icine twinkle,icingdeath, mithril chainmail +3 fln yapmistim. bide uzerine drizzt Do'urden isimli drowuma giydirince tipkisinin aynisi oldu. :)

Itemlarda abarmazsan gayet zevkli oluyor. Bide yanina familiar panther alinca direk icewind dale trilogy iden sonra kafanda kendi drizzt maceralarini yaziyorsun.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Sosyal ağlarda paylaş

olur çok memnun kalırım.
multi değil de, singleplayer tadına varmak istiyorum.
bir de studded leather, 2 scimitar ve bir panther summoner onix koyarsan inventoryye, ben oyunu oynuyum :P

yoksa çok şey mi istiyorum :P[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

Onyx gem'i saymazsak gerisi kolay. Ancak onyx gem yapmak biraz uğraş gerektirecek. Official campaign'de bulunan bütün modüllerde OnActivateItem scriptlerini değiştirmemiz ve ayrıca Guenhwyvar adında bir panter eklememiz gerekir.
Birde sen herhalde 1.leveldan başlayacan. Eğer öyleyse statlarda biraz değişiklik yapmam gerekecek.

[Bu mesaj Capulcu tarafından 03 May 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Senin Drizzt hazır sayılır. Karizmasını 10 yaptım. Her 4 levelda bir arttırırsan 16.lvlda gerçek statlarına benzemiş olacaktır. 2 pala ve studded leatherda içinde. Ayrıyeten ileride kullanırsın diye +4 mithral chainmail, twinkle ve icingdeath'i de koydum. Bu arada special ability kısmına da bakacak olursan günde 1 kere darkness yapabileceğini de görürsün.
Artık icqdan ya da özelden bana söyleyecek olursan mail yoluyla yollarım karakterini.
Sosyal ağlarda paylaş

Leto adında bir program kullanıyorum. Bu program sayesinde karakterlerine istediğin statları, featleri, ability'leri hatta istediğin görüntü ve sesleri de verebilirsin. Mesela ben bir tane lich yapmıştım, oldukça hoş olmuştu. Elbette kullanım amacına göre bunun hile olup olmadığı değişir. Zaten bu tarz karakterleri sadece single player için kullanabilirsin. ELC(Enforce Legal Character) seçeneği açık olan serverlarda kesinlikle kullanamazsın.
Programın adresini de veriyim:

Buraya Tıkla

Çalıştırdığında karakterlerin nasıl editlendiğini anlatan bir help dosyası çıkacak. Eğer biraz karışık gelirse mesaj atarsın, daha detaylı bir şekilde açıklamaya çalışırım.
Sosyal ağlarda paylaş

gönderdiğin karakteri sınıftaki bilgisayarda açamadım.
acaba patch yüzünden mi?
yoksa cracked oyun olduğu için mi açamıyor?

ayrıca şu programda sıfırdan karakter yapma imkanı var mı?[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı.
Ferman padişahın kardaş,
Dağlar Bizimdir!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...