Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 drizzt in int 17 bisiy haksizlik etmissin 8 int vererek :) buyu yetenegi de vardi menzoberranzan dan hatirlarsaniz. yani ilerde multi class mage ranger da olabilir istege bagli olarak.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 neverwinter nightsda olmuyor ki... baldur's gate 2 gibi zar atma olsa ben 13 str 20 dex 15 con 18 int 18 wis 14 cha yapardım amma...[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 ben kendime drizzt in ekipmanini iceren bi oda-modul yapmistim icine twinkle,icingdeath, mithril chainmail +3 fln yapmistim. bide uzerine drizzt Do'urden isimli drowuma giydirince tipkisinin aynisi oldu. :) Itemlarda abarmazsan gayet zevkli oluyor. Bide yanina familiar panther alinca direk icewind dale trilogy iden sonra kafanda kendi drizzt maceralarini yaziyorsun.[hline]The clash of honor calls to stand when others fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 zaten karakter yaratırken 9 un altında int olursa oyun boyunca adamınız douğru dürüst :) konuşamayacaktır diyor manualde felan:D[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Heh ben bıtırdıgımde str 11 con 10 dex 11 int 31 wis19 char22 idi :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 zeka küpü ve karizmanın allahı şeklinde :P[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Bonecrusher, istersen ben sana gerçek statlarıyla bir tane Drizzt yapıp yollayayım. Ne varki bu Legal Character olmayacaktır. Single player'da sorun çıkarmaz, ama multi oynayacaksan büyük olasılıkla çıkarır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 olur çok memnun kalırım. multi değil de, singleplayer tadına varmak istiyorum. bir de studded leather, 2 scimitar ve bir panther summoner onix koyarsan inventoryye, ben oyunu oynuyum :P yoksa çok şey mi istiyorum :P[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Onyx gem'i saymazsak gerisi kolay. Ancak onyx gem yapmak biraz uğraş gerektirecek. Official campaign'de bulunan bütün modüllerde OnActivateItem scriptlerini değiştirmemiz ve ayrıca Guenhwyvar adında bir panter eklememiz gerekir. Birde sen herhalde 1.leveldan başlayacan. Eğer öyleyse statlarda biraz değişiklik yapmam gerekecek. [Bu mesaj Capulcu tarafından 03 May 2003 22:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 ok anladım[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Senin Drizzt hazır sayılır. Karizmasını 10 yaptım. Her 4 levelda bir arttırırsan 16.lvlda gerçek statlarına benzemiş olacaktır. 2 pala ve studded leatherda içinde. Ayrıyeten ileride kullanırsın diye +4 mithral chainmail, twinkle ve icingdeath'i de koydum. Bu arada special ability kısmına da bakacak olursan günde 1 kere darkness yapabileceğini de görürsün. Artık icqdan ya da özelden bana söyleyecek olursan mail yoluyla yollarım karakterini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 böhü yanlış msg.. [Bu mesaj Norak tarafından 05 May 2003 20:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Capulcu bu tarz karakterleri nasıl yaptığını anlatabilir misin? Geçte olsa ufak ufak bişiler yapmaya çalışıyorumda.[hline]One ring to rule them all One ring to find them One bring them all and in the darkness bind them. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2003 Leto adında bir program kullanıyorum. Bu program sayesinde karakterlerine istediğin statları, featleri, ability'leri hatta istediğin görüntü ve sesleri de verebilirsin. Mesela ben bir tane lich yapmıştım, oldukça hoş olmuştu. Elbette kullanım amacına göre bunun hile olup olmadığı değişir. Zaten bu tarz karakterleri sadece single player için kullanabilirsin. ELC(Enforce Legal Character) seçeneği açık olan serverlarda kesinlikle kullanamazsın. Programın adresini de veriyim: Buraya Tıkla Çalıştırdığında karakterlerin nasıl editlendiğini anlatan bir help dosyası çıkacak. Eğer biraz karışık gelirse mesaj atarsın, daha detaylı bir şekilde açıklamaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 hmm peki netten mod indirdik landan oynıcaz, bu progla yaratılan karakteri kullanabilio muyuz?[hline]WoW - Swg - Ao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2003 Eğer serverı açan kişi ELC'yi (Enforce Legal Character) kapalı tutarsa oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 gönderdiğin karakteri sınıftaki bilgisayarda açamadım. acaba patch yüzünden mi? yoksa cracked oyun olduğu için mi açamıyor? ayrıca şu programda sıfırdan karakter yapma imkanı var mı?[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Capulcu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2003 Büyük olasılıkla patch yüzündendir. Sonuçta ben bu karakteri 1.29 ile yaptım. Daha düşük sürümlerde çalışmayacaktır. Yeni bir karakter yapmak istiyorsan ilk olarak nwn'de yaratmalısın. Ondan sonra bu programı kullanarak üzerinde değişiklikler yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar