Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Czentovic said: kimse demedimi ya zenginin malı züğürdün çenesini asdafbav ben dedim de kızdılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ama haklıydın bence tellos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sen sus lan koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 fede said: paranız kadar kon.. bak fatihe fakir ama zeki ilerde zengin olcak %87 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 selam, amerika saatine gore yasadigim icin simdi okuma firsati buldum, hemen hemen butun mesajlari okudum. biraz benim demek istedigimin disina cikmis konu ama tabi dusunce ozgurlugu herkes istedigini soylemekte serbest... ailemle kavga nedenimi soylemiyim biraz ozel bir sebep benim icin fakat sen tahminlerini ozelden yazabilirsin merak ediyorsan, eger tahminlerin dogruysa soylerim dogrusun diye. is bulamiyor musun diye sormus birisi, ilk mesajda da yazdim, farkli bir ulkede oldugum icin vatandaslik statum de bulunmuyor ve alanim cok yaygin, bir suru adayin bulundugu bir alan oldugu icin is bulamiyorum malesef, yani simdi burda ne kadar is aradigimi size anlatmakta bir fayda yok, ama aradim diyim sadece. bir de bulundugum ortamlarda bulunmak icin oyle gecede 1000lerce tl dollar harcamaniz gerekmiyor, gayet minimal bir sekilde de bu ortamlarda cok iyi sekilde vakit gecirilebilinir. ben sadece dusuncelerimi paylasmak istedim, hic bir zaman cok param vara getirmedim, beni sahsen tanimaz burda kimse ama soyle soyleyim, hic bir zaman para muhabbeti yapmamisimdir kimseye, yapmam da. olay cok para olup olmamasi degil. rahat bir hayat surerken bir anda bu hayatin zorlasmasi 180 derece aksi yone yonelmesiydi. kimseye tavsiye vermek de benim haddime dusmez, ben sadece insanlarin ufak seyler ugruna birbirlerini kirmamalari gerektigini soylemek istemistim orada, ve bunu iki karsit cinsi baz alarak aktarma yolunu sectim. yanlis anlasildiysam affola. edit: imla yanlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 buarada yas kacti senin? ona gore eglen gez cos dicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bak beyim, sana iki cift lafim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 niye böyle bir ihtiyaç hissettin peki? patinin kötü yola kaydığını mı düşünüyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yasimi da vermiyim ama 21 uzerindeyim ve 30 un altindayim diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Catzee said: niye böyle bir ihtiyaç hissettin peki? patinin kötü yola kaydığını mı düşünüyorsun? hayir, paylasmak istedim sadece, bu kadar basit yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hı peki saol, eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 daha oncede vermisdim bu tavsiyeyi gece hayatini biraz kis okuldaysan ona yogunlas biraz gerisinide takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 soyle birsey de var, buradaki insanlarin cogu belli bir egitim duzeyini almis, bilgili insanlar. benim tabi ki etrafimda arkadaslarim var ve hergun bu konuda onlarla dertlesiyorum zaten, ama bir de fikirlerine saygi duydugum bir topluguga acmak istedim gorus ve dusuncelerimi. edit: gece hayatini kisip, kismamak degildi amac buradaki, ha bir de okudum yeterince ve okullarimi da hepsini zamaninda kotu olmayan ortalamalarla bitirdim, yani ogrencilik hayatim sona erdi artik, doktora yapmiycaksam tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çok saçma şeyler söylense bile toplu bir düşünce iyidir.. 100kişiden 2si makul bişiler söyler işine yarayacak, kalanı da seni güldürür falan işte.. onnçün "neden açtın ki bu başlığı" trollerine gülünüz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yeri gelince hayat standartlarını düşürmek zorunda kalıyorsun, iyi bilirim o durumu. hayatta belli bir amacın var ise, ancak eğlenmek vs. yüzünden erteliyorsan o amacını, o amaca doğru odaklan. karısı kızı, gezmesi tozması yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 açılın ben zenginim. nesi varmış bunun birisi özet geçsin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 trix said: yeri gelince hayat standartlarını düşürmek zorunda kalıyorsun, iyi bilirim o durumu. hayatta belli bir amacın var ise, ancak eğlenmek vs. yüzünden erteliyorsan o amacını, o amaca doğru odaklan. karısı kızı, gezmesi tozması yalan yani. katiliyorum, ama benim hayat gorusum de su yonde, ya da yondeydi, insan bir kere genc oluyor, ve gencken imkaninin elverdigi sekilde en iyi sekilde yasamasi gerek bir kisinin; sahsi gorusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ayrıca, günlük denen dallama başlıkta "saçımı boyattım, osurdum, yemeğe gittik arkilerle" gibisinden mesajlar normalse, buna da bok atmayın arkadaşlar pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bu mesaj normalse bok atmakda bir o kadar normal, bok atma bok atmamıza pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 off hayat ne abi? çok lame Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Catzee said: bu mesaj normalse bok atmakda bir o kadar normal, bok atma bok atmamıza pls yok zaten istediginiz yorumu yapabilirsiniz, ben negatif yorumlari kaldiramiyacak olsam zaten buraya bunu yazmazdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Estel_Anorien said: off hayat ne abi? çok lame real life is overrated Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 dasaaa gel popomuza matriks kablosu duhul edelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hak yolu yok mu bunun yaw necmi? necmi? necmiii? oha necmi necmiye olmuş bile be? kahpe dünya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar