Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All the single ladies

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

selam,

amerika saatine gore yasadigim icin simdi okuma firsati buldum, hemen hemen butun mesajlari okudum. biraz benim demek istedigimin disina cikmis konu ama tabi dusunce ozgurlugu herkes istedigini soylemekte serbest...

ailemle kavga nedenimi soylemiyim biraz ozel bir sebep benim icin fakat sen tahminlerini ozelden yazabilirsin merak ediyorsan, eger tahminlerin dogruysa soylerim dogrusun diye.

is bulamiyor musun diye sormus birisi, ilk mesajda da yazdim, farkli bir ulkede oldugum icin vatandaslik statum de bulunmuyor ve alanim cok yaygin, bir suru adayin bulundugu bir alan oldugu icin is bulamiyorum malesef, yani simdi burda ne kadar is aradigimi size anlatmakta bir fayda yok, ama aradim diyim sadece.

bir de bulundugum ortamlarda bulunmak icin oyle gecede 1000lerce tl dollar harcamaniz gerekmiyor, gayet minimal bir sekilde de bu ortamlarda cok iyi sekilde vakit gecirilebilinir.

ben sadece dusuncelerimi paylasmak istedim, hic bir zaman cok param vara getirmedim, beni sahsen tanimaz burda kimse ama soyle soyleyim, hic bir zaman para muhabbeti yapmamisimdir kimseye, yapmam da. olay cok para olup olmamasi degil. rahat bir hayat surerken bir anda bu hayatin zorlasmasi 180 derece aksi yone yonelmesiydi.

kimseye tavsiye vermek de benim haddime dusmez, ben sadece insanlarin ufak seyler ugruna birbirlerini kirmamalari gerektigini soylemek istemistim orada, ve bunu iki karsit cinsi baz alarak aktarma yolunu sectim.

yanlis anlasildiysam affola.

edit: imla yanlisi
Sosyal ağlarda paylaş

soyle birsey de var, buradaki insanlarin cogu belli bir egitim duzeyini almis, bilgili insanlar. benim tabi ki etrafimda arkadaslarim var ve hergun bu konuda onlarla dertlesiyorum zaten, ama bir de fikirlerine saygi duydugum bir topluguga acmak istedim gorus ve dusuncelerimi.

edit: gece hayatini kisip, kismamak degildi amac buradaki, ha bir de okudum yeterince ve okullarimi da hepsini zamaninda kotu olmayan ortalamalarla bitirdim, yani ogrencilik hayatim sona erdi artik, doktora yapmiycaksam tabi...
Sosyal ağlarda paylaş

trix said:

yeri gelince hayat standartlarını düşürmek zorunda kalıyorsun, iyi bilirim o durumu. hayatta belli bir amacın var ise, ancak eğlenmek vs. yüzünden erteliyorsan o amacını, o amaca doğru odaklan. karısı kızı, gezmesi tozması yalan yani.

katiliyorum, ama benim hayat gorusum de su yonde, ya da yondeydi, insan bir kere genc oluyor, ve gencken imkaninin elverdigi sekilde en iyi sekilde yasamasi gerek bir kisinin; sahsi gorusum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...