Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

All the single ladies

Spiegel

Öne çıkan mesajlar

PATA said:

Topic boyunca adama hakarete varan laflar ettiniz ama arkdaş seviyesini bozmadı efendi efendi cevapladı düzgün mesajları.

İnternet başında tanımadığınız adamlara saldırması ne kolay değil mi?Yüzyüze olasanız abi vurma abi dersiniz

PATA muayyen gununde misin bilae? Spiegel laf etmiyor kalkip PATA nickli bi adam kendine dert edip laf sokma girisimlerinde bulunuyor.

Ne alaka yuzyuze soyleyemezsiniz bidi bidi falan? Kurtlar vadisi gencimisin artizboy?

dis iz internetz, cok kafaya takip hirs yapmamak lazim.

Opuyorum sevkatle,

Notwist
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca ilk 3 sayfayı bidaha okudum da sana dokunan bi yanını göremedim ettiğim lafın.

Anlıyorum kankini korumak istiyorsun fakat ona da saldırmadım.

Demek istediğim tek şey insanların internetin başındayken pek bi dobra oldukları,insanlara yüzyüze söylerken bi kaç kere düşünmeleri gereken kırıcı şeyleri burdan pat pat söylemeleriydi.

Kafanızda yanlış şeyler kurmanıza yol açtıysam affola
Sosyal ağlarda paylaş

NoTwisT said:

PATA said:

Topic boyunca adama hakarete varan laflar ettiniz ama arkdaş seviyesini bozmadı efendi efendi cevapladı düzgün mesajları.

İnternet başında tanımadığınız adamlara saldırması ne kolay değil mi?Yüzyüze olasanız abi vurma abi dersiniz

PATA muayyen gununde misin bilae? Spiegel laf etmiyor kalkip PATA nickli bi adam kendine dert edip laf sokma girisimlerinde bulunuyor.

Ne alaka yuzyuze soyleyemezsiniz bidi bidi falan? Kurtlar vadisi gencimisin artizboy?

Opuyorum sevkatle,

Notwist

dostum bu lafları patanın yüzüne söylemeye cesaret edebilir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

PATA said:

Ayrıca ilk 3 sayfayı bidaha okudum da sana dokunan bi yanını göremedim ettiğim lafın.

Anlıyorum kankini korumak istiyorsun fakat ona da saldırmadım.

Demek istediğim tek şey insanların internetin başındayken pek bi dobra oldukları,insanlara yüzyüze söylerken bi kaç kere düşünmeleri gereken kırıcı şeyleri burdan pat pat söylemeleriydi.

Kafanızda yanlış şeyler kurmanıza yol açtıysam affola

Tanimam etmem adami kankim yok benim patide , bi fedeye hastayim ama onada acilamadim bi turlu.

Atarlanma muhabbeti komik geliyor bana, parmak atayim dedim konuya ama sen uzatmadigina gore tartismaya gerek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Werewolf said:

NoTwisT said:

PATA said:

Opuyorum sevkatle,

Notwist

dostum bu lafları patanın yüzüne söylemeye cesaret edebilir misin?

Gtum yemez afedersin. Cok hasmetli niki var boyle CAPSli falan, kendi nasildir kimbilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...