PATA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Topic boyunca adama hakarete varan laflar ettiniz ama arkdaş seviyesini bozmadı efendi efendi cevapladı düzgün mesajları. İnternet başında tanımadığınız adamlara saldırması ne kolay değil mi?Yüzyüze olasanız abi vurma abi dersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Hayüö bildiğin ne düşünüyorsam onu derim. İnternetten olunca sen başkasının düşüncelerini mi yazıosun? afhasjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 kaçırmışım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Bişeyi düşünmek ayrı istemek ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 veznede iski memuru karşısında dili dolanan adamlar burada kral (tu),,,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 hahahaha o kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 PATA said: Bişeyi düşünmek ayrı istemek ayrı. bıyır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Anlamanı beklememiştim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 PATA said: Topic boyunca adama hakarete varan laflar ettiniz ama arkdaş seviyesini bozmadı efendi efendi cevapladı düzgün mesajları. İnternet başında tanımadığınız adamlara saldırması ne kolay değil mi?Yüzyüze olasanız abi vurma abi dersiniz PATA muayyen gununde misin bilae? Spiegel laf etmiyor kalkip PATA nickli bi adam kendine dert edip laf sokma girisimlerinde bulunuyor. Ne alaka yuzyuze soyleyemezsiniz bidi bidi falan? Kurtlar vadisi gencimisin artizboy? dis iz internetz, cok kafaya takip hirs yapmamak lazim. Opuyorum sevkatle, Notwist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 BENIM BABAM MAHALLENIN YARISINI SATIN ALDI OLM AKILLI OLUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Elini öpersin anca şevkatle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Ayrıca ilk 3 sayfayı bidaha okudum da sana dokunan bi yanını göremedim ettiğim lafın. Anlıyorum kankini korumak istiyorsun fakat ona da saldırmadım. Demek istediğim tek şey insanların internetin başındayken pek bi dobra oldukları,insanlara yüzyüze söylerken bi kaç kere düşünmeleri gereken kırıcı şeyleri burdan pat pat söylemeleriydi. Kafanızda yanlış şeyler kurmanıza yol açtıysam affola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 NoTwisT said: PATA said: Topic boyunca adama hakarete varan laflar ettiniz ama arkdaş seviyesini bozmadı efendi efendi cevapladı düzgün mesajları. İnternet başında tanımadığınız adamlara saldırması ne kolay değil mi?Yüzyüze olasanız abi vurma abi dersiniz PATA muayyen gununde misin bilae? Spiegel laf etmiyor kalkip PATA nickli bi adam kendine dert edip laf sokma girisimlerinde bulunuyor. Ne alaka yuzyuze soyleyemezsiniz bidi bidi falan? Kurtlar vadisi gencimisin artizboy? dis iz internetz, cok kafaya takip hirs yapmamak lazim. Opuyorum sevkatle, Notwist dostum bu lafları patanın yüzüne söylemeye cesaret edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 PATA said: Anlamanı beklememiştim zaten Dedim ki şuan ne düşünüyorsam ve söylüyorsam o zaman da aynısını söylerim. Söylemek isterim demedim. Direk söylerim dedim. Bi daha söyliyim mi? afasfasd Dost acı söyler bide afasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Werewolf ne zaman KANKA lafı geçse topiclere summon oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 PATA hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Farinal said: Werewolf ne zaman KANKA lafı geçse topiclere summon oluyor. delikanlıysan gelip yüzüme söyle. klavye delikanlısı seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 PATA said: Ayrıca ilk 3 sayfayı bidaha okudum da sana dokunan bi yanını göremedim ettiğim lafın. Anlıyorum kankini korumak istiyorsun fakat ona da saldırmadım. Demek istediğim tek şey insanların internetin başındayken pek bi dobra oldukları,insanlara yüzyüze söylerken bi kaç kere düşünmeleri gereken kırıcı şeyleri burdan pat pat söylemeleriydi. Kafanızda yanlış şeyler kurmanıza yol açtıysam affola Tanimam etmem adami kankim yok benim patide , bi fedeye hastayim ama onada acilamadim bi turlu. Atarlanma muhabbeti komik geliyor bana, parmak atayim dedim konuya ama sen uzatmadigina gore tartismaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Werewolf said: Farinal said: Werewolf ne zaman KANKA lafı geçse topiclere summon oluyor. delikanlıysan gelip yüzüme söyle. klavye delikanlısı seni erkek adam editlemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Werewolf said: NoTwisT said: PATA said: Topic boyunca adama hakarete varan laflar ettiniz ama arkdaş seviyesini bozmadı efendi efendi cevapladı düzgün mesajları. İnternet başında tanımadığınız adamlara saldırması ne kolay değil mi?Yüzyüze olasanız abi vurma abi dersiniz PATA muayyen gununde misin bilae? Spiegel laf etmiyor kalkip PATA nickli bi adam kendine dert edip laf sokma girisimlerinde bulunuyor. Ne alaka yuzyuze soyleyemezsiniz bidi bidi falan? Kurtlar vadisi gencimisin artizboy? dis iz internetz, cok kafaya takip hirs yapmamak lazim. Opuyorum sevkatle, Notwist dostum bu lafları patanın yüzüne söylemeye cesaret edebilir misin? Gtum yemez afedersin. Cok hasmetli niki var boyle CAPSli falan, kendi nasildir kimbilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Uzatmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 saol eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ömer lan sae yi tehditlerin işe yaramış, zırt pırt garbıça atmıyo topicleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 dsfsdfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abilify said: Uzatmayın. imzanı çaldım ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar