Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hepi börtdey prawler :)

DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

2 gün sabretseydiniz be nese iyiki doğcan prawler[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben açacaktım o konuyu ayın dördünde uff yaa..amma da sabırsızsınız yaa..

neyse ii ki doğdun dost..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE)
when a man lies he murders some part of the world
Üstüne Şehir Örten Şehir

Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!/burası da var tabikine..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DoGMeaT, 02 Ağustos 2004 15:13 tarihinde demiş ki:
eh icq saolsun,daha 2 gün var ama olsun şimdiden belritimki dünya çapında kutlama için hazırlıklar başlasın.

doom günün kutlu olsun,nice mutlu yıllar

gönlünden umut,yüzünden tebessüm eksik olmasın praw

:)
acayip kırgınım sana dünde benim doğum günümdü kimse hatırlamadı ühühühüh[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

pokemon rızanın doğum günü kutlu olsun[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pokemon__RIZA, 02 Ağustos 2004 15:16 tarihinde demiş kiacayip kırgınım sana dünde benim doğum günümdü kimse hatırlamadı ühühühüh

iide bende senin aysikun ykturki güzel arkdaşım,at aysikunu isteğin zaman kutluyum(hmm)[signature][hline][b]HitPoints-50
Skill-Unarmed
Location-Junktown
Weapons-n/a
Sosyal ağlarda paylaş

doğum günümü kutlayan herkese teşekkürler,
daha nice senelere hep beraber inş
Pokemon rıza sen de iyi ki doğdun
Brook Mitsy ve Pikachu ile nice senelere inş.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Sosyal ağlarda paylaş

e rıza hem hayatının aşkını bulmuş
hem de doğum günü kutlanmış
daha ne olsun ki?[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..

[Bu mesaj Prawler tarafından 02 Ağustos 2004 15:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

severler de sevmeyenim de fazladır gene[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...