Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçeye suç duyurusu

hozceri

Öne çıkan mesajlar

Bursasporlu bir taraftar, Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun Kasımpaşa maçı biletlerini satın alarak, taraftarlarına daha uygun fiyatla satması üzerine Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

Bursaspor taraftarı Alper Kavuşturan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kasımpaşa Spor Kulubünün 25 Nisan Pazar günü Recep Tayyip Erdoğan Stadında oynanacak Fenerbahçe maçında konuk takım taraftarları için 5 bin 34 kişilik yer ayırdığını ve bilet fiyatlarını da 120 TL'den satışa sunduğunu hatırlattı.

Bunun üzerine Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulunun karşılaşmanın biletlerini satın alarak sarı-lacivertli taraftarlara uygun fiyatla 50 ve 80 TL'den satmaya başladığını ifade eden Kavuşturan, bu nedenle kendisinin de Şişli Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğunu bildirdi.

Kavuşturan, spor müsabakalarında şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanunun 14. maddesi 2. fıkrasında, “Spor müsabakalarında her ne suretle olursa olsun, toplu veya organize biçimde rayiç bedelin altında veya üstünde müsabaka biletinin temini, dağıtımı, bilette yazılan bedelin üstünde satılması ve kapasitenin üstünde seyirci alınması veya bu yerlere biletsiz seyirci kabul edilmesi yasaktır” hükmünün yer aldığını vurgulayarak, şunları söyledi :

Spor kulüplerinin aynı Fenerbahçe Kulübünün yaptığı gibi biletleri açıklanan fiyatlar dışında veya bedelsiz taraftarlara ulaştırması çok açık ve net bir şekilde yasak olduğu açıklanmıştır. Fenerbahçe Spor Kulübünün kanun tanımaz bu hareketi dikkat çekicidir. Üstelik 25 Nisan Pazar günü birbirlerine rakip olacak iki kulüp arasında 600.000 TL gibi bir rakamın konuşulduğu para trafiğinden bahsediliyor. Bu son haftalara girilirken benim gibi birçok futbol severi rahatsız etmiştir. Ben de bu çerçevede hem devletimizin savcılarını, hem de futbolun marka değerini ve düzenini korumakla yükümlü Futbol Federasyonumuzu bu konuyu mercek altına almalarına yönelik göreve çağırmak üzere şahsi olarak Cumhuriyet Savcılığına başvuruda bulundum
Alper Kavuşturan, Şişli Cumhuriyet Savcılığına verdiği suç duyurusu dilekçesinin burada yapılan işlemin ardından Beyoğlu Cumhuriyet Savcılığına gönderildiğini ifade etti.

http://www.nethaber.com/Spor/143006/Fenerbahceye-suc-duyurusu
Sosyal ağlarda paylaş

sora neden aziz yıldırım kötü adam oluyo. lan adam taraftarına cok guzel bi hizmet yapıo. daha naapsın bu adam?? bole bişi yapan var mı herhangi bi takımda. kasımpaşanın yaptığı saçmalığa guzel bi cevap verio. ayrıca kasımpaşanın cebine giren para aynı. ayrıca bursalı taraftara giren çıkan ne ben anlamadım. adamın parası mı azalıo nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

sora neden aziz yıldırım kötü adam oluyo. lan adam taraftarına cok guzel bi hizmet yapıo. daha naapsın bu adam?? bole bişi yapan var mı herhangi bi takımda. kasımpaşanın yaptığı saçmalığa guzel bi cevap verio. ayrıca kasımpaşanın cebine giren para aynı. ayrıca bursalı taraftara giren çıkan ne ben anlamadım. adamın parası mı azalıo nedir?

Yasadışı kardeşim.
Sosyal ağlarda paylaş

mokoko said:

Illegal aga.

Sorry.

Benim de canım burda küfretmek istiyor, ama bir cezası var di mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ozmn yasa saçma. sonuçta alap satanın bi maddi kazancı yok. amaç belli taraftara hizmet yapıp desteği çoğaltmak. karaborsayla aynı statüye koymak saçma baya. ha ayrıca derseniz ki "olmaz haksız şekilde fazla destek oluyo" ozmn son haftalarda şampiyonluğu kesinleşmiş takım taraftarına deplasman takımları stadları bile değiştirtiolardı geçtiğimiz senelerde hasılatı arttırmak için. o yapılıo bunun yapılamaması cok saçma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

blazkowicz said:

mokoko said:

Illegal aga.

Sorry.

Benim de canım burda küfretmek istiyor, ama bir cezası var di mi?

senin etmek istediğin kufurle bi alakasını kuramadım bu durumun. sen burda kufur edersen siteye zarar ve kullanıcılara saygısızlık. burda yapılan olayın kimseye bi zararı yok hatta faydası var.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

yasadışı filan değil. kar amacı gütmüyor. kasımpaşa klubune zararı yok diğer karaborsacılar gibi. kendi dışında kimseye zararı yok yani. diğer klubun bir kaybı yok.

arkadaşına ucuza bilet satmaktan başka bişi değil

adam kanun maddesini yazmış neye güvenip de yasadışı diil diyosun ashdhasfhashfha
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

yasa gayet mantıklı. böyle bir yasa olmasaydı çok güzel yasal teşvik pirimi verilirdi. şu durumda admalar fahiş fiyattan koyuyor biletleri, normalde ayrılan slotun yarısı dolacak belki ama fener hepsini alınca çat 600k para kazanıyor adamlar.

yahu adam eğer teşvik primi vermeye kalksa alır butun biletleri aynı fiyattan satar. yasada ztn "bilet fiyatının altında veya ustunde satış" diyo. aziz yıldırım amacı kasımpaşa 600k kazandırmak olsa alır biletlerin hepsini, aynı fiyattan satar, hem yasayı çiğnememiş olur hemde parasını çıkarır. biraz mantık lütfen yahu. aziz yıldırımı hiç sevmem, en kısa surede istifa etmesini isteyenlerdenim ama bu kadar guzel bi hizmeti goturupte saçma sapan şeylerle karalamaya çalışmak salaklıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...