Llama Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bende istemem kız çocugğu katil olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 blazkowicz said: wastyrx said: blazkowicz said: belli belli. Çocuğun hangi cinsiyetten olsun ona mı karar vericen abi? Nedir? afasdkız olsun tabiki. kız evlat gibisi var mı lan. İyi dedin sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 kız lan herkes çekerdi derdimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 dasaaa said: kız olucaksak büyük memeli ve ince belli olacağımız garanti mi yoksa erkek gibi, yıldız tilbe gibi bişi de rastgelebilir mi belirtilmemiş.. öle bi kız olacağıma bi hüsnü, ismet ya da recai falan olurum daha iyi yani.. hayat boyu rezillik lan.. kız olmuşsun ve kız olmanın getirdiği avantajların hiçbirisini kullanamıyorsun.. "büyük ihtimalle memesiz ve çirkin kızlar intihar ediyordur" diyeceğim ama onca duygusallıklarına ve saçma mood kaymalarına rağmen etrafta çirkin ve memesiz kızlar görüyorum.. nalet olası doğal seleksiyon! neden çalışmayı bıraktın ki.. bi daha gelsem azrail olurdum ben yaw. insanlığa faydam olurdu.. pis şişkoları ve çirkin kızları alır temizlerdim hemen işte.. çok haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 mükkemmmel bi örnek aklıma geldi bak şimdi.. bakınız bu kadın hâlâ olayı tam çözememiş bir dişi.. liseli oluyor http://www.youtube.com/watch?v=Fp0aqni1gCM fileliden medet umuyor http://www.youtube.com/watch?v=SuDenytC44E minilerle dans ediyor falan http://www.youtube.com/watch?v=JOY1tsB6p8g ama olmuyor işte.. seksi değil. zaten nasıl seksi olabilir ki.. sopa gibi.. sen ahmet abi.. evet sen.. sen de bu kadar seksi olabilirsin.. ve sen necdet efendi.. sen de ancak bu kadar çekici olabilirsin.. aynı şekilde bengü'de öle.. yanıma gelse, "amanin canım 23nisanda gelmiş de.. al sana 20lira.. hadi bakalım kerata" der bakkala şeker almaya falan yollarım.. özetle memeniz yoksa gerçekten seksi değilsiniz ve gerçekten fazla işe yarayan dişiler değilsiniz.. buradan memesizlere sesleniyorum.. kredi falan alıp silikon taktırtın bari.. benim için değil.. yo hayır! bunu benim için istemiyorum.. bunu bizim için, tüm erkek milleti için istiyorum.. her neyse memesiz bi kadın olacağınıza erkek olun daha iyi.. zaten memesizseniz bilin ki erkeksiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Herkese veririm seçeneği eksik kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 1000 kere daha gelsem yine erkek hep erkek olmayı isterdim, erkek olmaktan sonsuz mutluyum /summon feminist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 abi doğarken neyin nasıl farkında olacaksın ki, yaşanmamış bir cinsiyeti nasıl seçer insan, roll 2 yapardım heralde. yalan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kiz olsaydim onume gelene tarlayi surdururdum diyen oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Dasaaa, peki erkek olup memesi olanlar ne olacak ? sdkjhbaskfjbasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 erkek olup memesi olan birisi ya o memelerden kurtulur ya da intihar eder diyeceğim ama bazen şişko, memeli erkekleri sokakta utanmadan gezerken görüyoruz.. insan haklarının şişkoları da kapsadığını duydum.. gerçi araştırmalarımız sürüyor. yani eğer o kadar şişko olanları hayvan gibi şişko oldukları için hayvan sınıfına sokarlarsa en azından hayvan hakları uyarınca onları yatıştırıcı tüfeklerle vurup, etiketleyip, kısırlaştırma imkanımız olabilir diye düşünüyor legal departmanımız.. o güne kadar sanırım en iyisi onları görmezden gelmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ama dasaa fena mı olur şişko kıllı bir erkeğin göğsüne kafanı gömsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sen göm işte adamın kıllı döşüne kendini.. ama bizi karıştırma böle batının ahlaksızlıklarına.. biz yapana bişi demiyoruz "vay pis gay, vay yakalım" demiyoruz ama bize empoze etmeye kalkmayın böle ahlaksızlıklarınızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Bir kere denesen sende çok seversin. En az bilardo kadar güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ah tam benlik bir topic^^ ARKADAŞLAR MERHABA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 balon said: Kız direk dasaaa'ya tarlayı sürdürürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Sonra ildeniz derkenn bi bakmışsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?11,3590450,4827920,page=28#msg-4827920 burda yazanları okuyunca erkek olmak ne kadar iyi acaba diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 balon said: balon said: Kız direk dasaaa'ya tarlayı sürdürürdüm. canım benim yaw.. kımıl kımıl oldu bak şimdi içim.. iniş izni isterdim kız olsaydın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben erkek olmak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kız erkek farketmez sağlıklı olayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hangi erkek dünyaya abbie cornish olarak gelmek istemez ki adlı soru ya da hannibal king'i oynayan Ryan reynolds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 soyada bak.. korniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sen yanlış biliyosun dasaaaaaaaa cornish mısırımtrak demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar