Aiko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bunları 1 ayda indirdiysen gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 8 megabite kadarla anca bu kadar. 400gb a yakın indirdim, hız hala 8 mbit bu arada dikkatinizi çekiyorum, ama bu 1 ayda alet hiç kapanmadı modem dahil. bi kapatsam resleyecekler belki bağlantıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 abi bu ne saçma bi topic aklında yok madem nie indirion? bizim nesile özel bişi buda bilgisayar boşa durdu mu israf gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 son 50 gb kaldı onu da doldurmam lazım içim rahat etmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 friends çek tüm sezonlar yüksek kalite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 axxo yaz indir ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 "roket adam" said: 8 megabite kadarla anca bu kadar. 400gb a yakın indirdim, hız hala 8 mbit bu arada dikkatinizi çekiyorum, ama bu 1 ayda alet hiç kapanmadı modem dahil. bi kapatsam resleyecekler belki bağlantıyı. Welcome to 8mbit internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar