Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 http://www.audible.com Yeni mp3 çalarım Sandisk Sansa Clip+'ın Audible uyumluyum demesi üzerine girdiğim site. Daha önce hiç kitap dinlememiştim. Küçükken annem okumuştu elbet ama pek hatırlamıyorum onları da :) Cihaz destekliyormuş böyle bir siteyi diye önce ayıp yöntemlerle Dresden Files'ın 10. kitabını bulup dinledim, hoşuma gitti. Kaydoldum siteye 20 USD'lik planı şeçerek. Bu planla her ay iki sesli kitap indirebiliyorum. Patrick Rothfuss'un The Name of the Wind'ini indirdim. Epeydir okumak istiyordum bunu ama fırsat olmamıştı. Kendimi dolmuşta, uyumadan önce bir yarım saat, dışarda yürüyüş yaparken hep kitap dinler buldum. Başta kitap dinleme fikri çok şaçma gelmişti, doğru; ama gerçekten sardı. Bir denemenizi tavsiye ediyorum. Sanırım hayatım boyunca bırakamayacağım bunları. Pynchon gibi bir yazarın sesli kitap olarak dinlenebileceğini hiç sanmıyorum ama hızlı okunan kitaplar için çok güzel oluyor. Özellikle Dresden Files gibi birinci ağızdan yazılanlar. Benim mp3 çalar kaldığım yeri de hatırlıyor. Güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 bilgisayar okumuyor umarum bunları? normal insan okuyordur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 e-book indir. içindekilerini TTS ile sentezle mp3 playerda dinle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 İnsan okuyor. Hatta farklı karakterlere farklı sesler yapıyorlar :) TTS kesinlikle olmuyor. Duygu yok seste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Doctor Who'nun David Tennant'ın okuduğu Audiobooklarını arıyordum bende bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 7 tane var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar