Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Nova (2011) - Fox

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

basit ve kötüydü ya

Spoiler

sixerlar 139812312 tane asker varken arkadaşlarını nasıl kaçırdı oda ayrı bi hikaye işte orda işte orda derken gidiolar hoop aaaa gaçmış lan bu diyip götlerine bakıp dönüyolar herkeslerin dediği gibinin üstüne glb paraya tam kıymamışlar biraz kıymışlar dinazor effektleri bazı yerlerde iyi bazı yerlerde rezil ötesiydi sadece ekrana flash out ile bi foto koymuşlar o yani şu gözlerinin etrafı sarı olan dinazor kafası kısaca kötüydü

Sosyal ağlarda paylaş

Way be ne kadar eleştirmişsiniz diziyi ulan adamlar değişik bir fikir atmış ortaya hayvan gibi para harcayıp yeni bir evren yaratmaya çalışmışlar gören de filmde plastik dinazorları elle kullanan adamlar var arada adamın eli fln gözüküyor sanıcak. İlk bölümü izleyip nasıl hemen izlemem diyebiliosunuz anlamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

@Tora

Tamam belli bir emek ve para harcanıp bir iş yapılmış ama bu illa ortaya çok iyi bir iş çıkarıldığı anlamına gelmez. Dizide pek çok mantık ve grafik hatası olduğu bir gerçek.Dizi şuan için hala izlenir bence ama böyle devam ederse de çok uzun süre yayında kalabileceğini sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Yanılmıyorsam ana konu dinazorlardan ziyade insan ilişkileri olacak yani bir nevi stargate universe havasında geçecek gibime geldi. İlk günden düşman kasaba, gençlik sorunları, gizemli şelaleler falan biraz psikolojik olacak hikaye sanki.

dedin beni bitirdin , 350 mb a yazık
Sosyal ağlarda paylaş

150 milyon yıl öncesine piknik yapar gibi geç ondan sonra kalk dinazorlardan dayak ye. Lan eşşek kadar silahla ateş ediyorlar bırak öldürmeyi yaralamayı hayvan teklemiyor bile. Bildiğin sekiyor kurşun sanki.

Ergen

Ayrıca ergen yer ve zaman dinlemeksizin gene ergen.

Etrafta dinazorlar kaynıyor. Bariz belliki kurşunlarınız odundan yapılma ne bok yemeye geziyorsunuz. Ondan sonra hepimiz ölücez diye zırlıyorsunuz.

Geberin amk. Allah korusun çoğalıp filan genlerinizi geleceğe aktarmayın.

Sosyal ağlarda paylaş

_Tora_ said:

Way be ne kadar eleştirmişsiniz diziyi ulan adamlar değişik bir fikir atmış ortaya.

kullanıcı adı: _Tora_
izlediği toplam dizi sayısı: 3
izlediği toplam film sayısı: 2

arkadaşları ona "shelter boy" diyorlar. gerçi fallout shelterda bile daha çok film, dizi stoklanmış olurdu.

aman ne değişik ne değişik..
Sosyal ağlarda paylaş

çok kötü.atlaya atlaya izledim.rezillik resmen.nası utanmadan böyle diziyi yayınlamışlar

güzelim dinozor konsepti güme gitti.dahada nerden bulcaz dinozorlu diziyi

dediğimde laf ediounuz ama falling skies bu diziye 3 gömlek fazla gelir
Sosyal ağlarda paylaş

dün ilk bölümü izledim de böyle avatar'ın dinazorlusu ve portallısı olmuş.
efektler kötü değil bence. bir dizi içini fena değil. hee tepeye çıktıklarındaki green box çılgınlığı çok belli evet ama o şimdiki filmlerde bile öyle olanlar var.

dinazorlar filan güzel olmuş. dizinin şimdilik içi boş da elbet olaylar gelişicek.

tek sıkıntım şu başrol oyuncuları neden bu kadar mimiksiz filan olur. özellikle mi seçiyorlar böyle odunları
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...