Fly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Buddha said: Peki abi ne desem tersini anladın. Buddha said: Dersane'de sevgilin varsa zaten tartışmak anlamsızdı düz bakınca da anlaşılmıyor ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hepsini okumadim ama okuduum kadariyla cikarimim sudur topicten wastyrx agir malmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 millyet mi gazlamış onu da anlamadım ama düzen bozmaktan atılmaları normal, kavga etmişler lakin dersanede aşk ne arar la mantığını azıcık genişletirsek okul arkadaşlarından, çevrenizden de kimseyle bir etkileşime girmemeniz gerekmekte. bunu becerip de konuşuyorsanız şapka hazırladım şimdi, takıp çıkarırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Fly said: Buddha said: Peki abi ne desem tersini anladın. Buddha said: Dersane'de sevgilin varsa zaten tartışmak anlamsızdı düz bakınca da anlaşılmıyor ki. Şöyle diyeyim o zaman. Öss'yi ve bu ülkenin eğitim sistemini hiç sevmem. Dershaneler kapatılsın okullarda eğitim artsın isterim. Öss'yi herşey yapan bu zihniyettide hiç sevmem. Lakin herşeyin yeri vardır. Dershane'de kız peşinde koşturan babasının 3 kuruş maaşını heba eden adamıda sevmem. Kızı sevdin eyvallah babanada biraz acı durum budur. @Estel_Anorien bence sevgi sadece iki karşı cinsin ilişkisi değildir. Sevgi herşeydir. Sevgi herşey olsada burdaki gibi derhanede boş zihnini kandırmak veya trasidental meditasyon gibi kız ve erkeklere yönlendirmek değildir. Bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Fly said: millyet mi gazlamış onu da anlamadım ama düzen bozmaktan atılmaları normal, kavga etmişler lakin dersanede aşk ne arar la mantığını azıcık genişletirsek okul arkadaşlarından, çevrenizden de kimseyle bir etkileşime girmemeniz gerekmekte. bunu becerip de konuşuyorsanız şapka hazırladım şimdi, takıp çıkarırım. İşte anlaşılmayan kısım o. Kimseyle bir etkileşime girmeme gibi bir durum yok. Ama dershane'de 24 saat değil. Bilmem anlatabildim mi bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sevgi iyidir güzeldir herşeyde vardır tamam ama insanların yeni sosyalizasyon alanlarına girdiğinde karşı cins bireylerini scan etmesi hele ki ergenlik gibi hormonların kaynadığı bir dönemde gayet olağan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim gittigim bi dersane vardi lise 2 de, her hafta tuvalette ciftlesen gencler basiliyordu, bi kiz hatta ayni siniftan iki ayri oglanla sevisip dersanede cocuklari birbirine dusurup olay yaratmisti. ne entrikalar vardi. Kiza Ms. Kasa derlerdi gotunden oturu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 benim öss çalıştığım dönem dershanemin yarış atı sınıflarındaki nisanların %70 i flört halindeydi, sadece karı kız peşinde koşmak değil duygusal şeyler yaşamak. hepsi de benden iyi sonuçlar almıştı, bak hatırlayınca loser damarım kabardı sdfs okulda geçirdiğin sürenin yarısı kadar da dershanede oluyorsun, sosyal etkileşime girmemen imkansız gibi bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Azmodai said: benim gittigim bi dersane vardi lise 2 de, her hafta tuvalette ciftlesen gencler basiliyordu, bi kiz hatta ayni siniftan iki ayri oglanla sevisip dersanede cocuklari birbirine dusurup olay yaratmisti. ne entrikalar vardi. Kiza Ms. Kasa derlerdi gotunden oturu. Capua'da bir Dershane mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ludus Dershanesi, arenada başarıya götüren yol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 yok ankara esat dortyoldaydi sdfdf Capua gibi bir yerdi ama, geceleri cilgin gladyator dovusleri gordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ben zaten dershanenin en kötü sınıfında olduğum için ders dışı her aktiviteyi yapıyorduk biz. bide koskoca zafer dershanelerinde derece sınıfından 5.sınıfa kadardüşmeyi başaran tek adam bendim, teknik liselerin torna tesviye hikayelerini dinlerdim, hala da koruyorumdur bu ünvanımı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ha ama bak ana konuya gelirsek, karıydı wowdu ultimaydı derken noldu millet odtü itü yaptı, biz dandik okula gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 nası başardın wow falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 bildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Hak veriyorum veya vermiyorum gibi bir düşüncem yok da; olay şu: Aklı üniversiteye girebilmekte olan, deli gibi çalışan öğrenciler zaten dershane tuvaletinde kızlarla sevişmiyo. Sevişenler de genelde düşük puanlar yapıp dershaneye kötü reklam kazandırıyor. Dershaneler arasındaki çılgın rekabeti düşünürsek; bu öğrencilerin atılma sebebi bana göre başarısız olmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siddharta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sevgili buddha, bildigin gibi siddharta buddha'nın buddha olmadan önceki ismidir, ancak umarım ileride senin gibi biri olmam. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 siddharta said: sevgili buddha, bildigin gibi siddharta buddha'nın buddha olmadan önceki ismidir, ancak umarım ileride senin gibi biri olmam. sevgiler. Beni tanımadan nasıl biri olduğumu bilmeden internet üzerinden yargı =) Umarım istediğin gibi biri olursun dostum ne diyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ahahaahah iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 şimdiye kadar sevgilim olmamasıyla alakası yok dediklerimin, dersane içinde sarmaş-dolaş gezenler büyük çoğunlukla başarısız öğrenciler.. dersleri bu konu yüzünden kaynatan, öğretmenlerin de huzurunu bozan tipler. kim ne yaparsa yapsın tabi bi yere kadar, ama "dersane içinde" böyle şeyler yapıyolarsa, huzur bozuyolarsa o zaman tabii ki atılmalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 az bile yapmış dershane yönetimi. falakaya yatırıp kırbaçlamalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 falakaya yatırıp neden kırcaçlasın abi. o ole diel ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 kırbaca yatırıp falakalasın o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 feci olabilir aslinda. denemek lazım he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar