adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu kim ve neden trolleniyo bunları ogrendikden sonra seve seve
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Azm-u hamam edelim, sürtüstürem ben sana, Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can. * * * Lal-u sarap içurem islatup islatup geçirem, Parmagina yüzügü, hatem-i zer drahsan. * * * Egil egil sokayim, iki tutam az midir? Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan. * * * Diz çökerek önüne ilik ilik akitam, Bir gümüs ibrik ile destine ab-i revan. * * * Salinarak giderken arkandan ben sokayim, Ard etegin beline, olmasin çamur aman. * * * Kulaklarindan tutam, dibine kadar sokam, Sahtiyenden cizmeyi, olasin yola revan. * * * Öyle bir sokayim ki, kalmasin disarida hiç, Düsmanin bagrina, hançerimi nagehan. * * * Eger arzu edersen, ben agzina vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman. * * * Herkese vermektesin, bir de bana versene, Avuç avuç altini, olsun kulun saduman. * * * Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin, Esselamun aleyküm ve aleykümesselam.
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 attention whore seni trollemeyerek trolliyciim
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 KahnX said: seni trollemeyerek trolliyciim afferin.
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 törüllerimi bu saçma şey için harcayamam
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adamınbiri said: bu kim ve neden trolleniyo bunları ogrendikden sonra seve seve burç çağlar, sadece isim bile yeterli değil mi trollenmek için.
Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adam ayikti dagilin beyler
Öne çıkan mesajlar