Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 http://www.formspring.me/burccaglar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bu kim ve neden trolleniyo bunları ogrendikden sonra seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Azm-u hamam edelim, sürtüstürem ben sana, Kese ile sabunu, rahat etsin cism-u can. * * * Lal-u sarap içurem islatup islatup geçirem, Parmagina yüzügü, hatem-i zer drahsan. * * * Egil egil sokayim, iki tutam az midir? Lale ile sümbülü kakülüne nevcivan. * * * Diz çökerek önüne ilik ilik akitam, Bir gümüs ibrik ile destine ab-i revan. * * * Salinarak giderken arkandan ben sokayim, Ard etegin beline, olmasin çamur aman. * * * Kulaklarindan tutam, dibine kadar sokam, Sahtiyenden cizmeyi, olasin yola revan. * * * Öyle bir sokayim ki, kalmasin disarida hiç, Düsmanin bagrina, hançerimi nagehan. * * * Eger arzu edersen, ben agzina vereyim, Yeter ki sen kulundan lokum iste her zaman. * * * Herkese vermektesin, bir de bana versene, Avuç avuç altini, olsun kulun saduman. * * * Sen her zaman gelesin, ben Vehbi'ye veresin, Esselamun aleyküm ve aleykümesselam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 not your personal army Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 why so serious? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 attention whore seni trollemeyerek trolliyciim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 KahnX said: seni trollemeyerek trolliyciim afferin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 törüllerimi bu saçma şey için harcayamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adamınbiri said: bu kim ve neden trolleniyo bunları ogrendikden sonra seve seve burç çağlar, sadece isim bile yeterli değil mi trollenmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adam ayikti dagilin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar