Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Şimdi ben Fallout'a yeni başlayacağım, bu saate kadar aklın nerdeydi derseniz hep es geçtim, ilk çıktığı zamanlar JA-SC gibi oyunlar vardı ve bunu gözden kaçırmıştım anca aklıma düştü işte, neyse fazla vurmayın. Merak ettiğim şu; statları falan nasıl vermek gerekli, small guns, big guns, science falan işte neleri seçmek lazım biraz bilgilendirirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 oyle bir oyunu kendin cozmek daha eglenceli bence. ilk bi kendin sec bisiler git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Small guns, speech, steal. bi de asla Ian nasıl olsa beni kurtarır deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 silahlarda small guns yeterli ek olarak da speech+sneak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 statlarda da perception charisma ve intelligencea yüklen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 agility'e yüklenmesin mi? bence en şahane stat luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 abi 8 ap alıcak kadar agi yeterli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 trait: gifted, fast shot tag skills: small guns, speech, (bu sırayla 150'ye filan çıkar ikisini de önce) herhangi birşey (steal filan sakın aman diyeyim) pe 8, ch 6, st 6, lu 6, ag 8 falan bir karakter yaparsan hatırladığım kadarıyla benim en iyi performans karakterime ulaşabilirsin sanırım. oyun ve save dosyaları bu makinede olmadığından tam yazamıyorum maalesef, yıllardır oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kalan puanları charismaya vermek için mi ha haaa??? CHARISMA İÇİN Mİ? sam'in yazdığı char değil abuse. yapmayın öyle şeyler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fast shot yerine finesse daha iyi olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ı-ıh. fallout evreninin gelmiş geçmiş en iyi olayı filan fast shot. finesse verdiğinin 10 katı bonus verse gene tercih etmezdim. (finesse kullanan karakter de yapmışlığım var denemek için gerçi, düşündüğüm kadar kötüydü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 deathclawa critleyip paso stunlamak gayet iyi bence (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 bence de finesse. fast shot'a ancak benim yazdığım konsept içinde roleplay icabı onay veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fast shot varken aimed shot gidiyor, bence en dandik fo traiti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 googlea fallout walkthrough yaz ilk çıkana tıkla ctrl+f "turbo plasma" ????? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 hayat kurtaran bir bilgi vereyim. oyunun başında farelerle kapışırken en yüksek hit % olan skilli kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ya herşey iyi hoşta steamden aldım demin, ilk oyunu kurdum ama grafiklerde sarılı-kırmızılı-lacivertli problemler var. Yani ekran kartı uyumsuz mudur nedir, nasıl hallederiz hlp pls? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 uyumluluk modunu denedinmi ? ben yakın zamanda xp den oynadım pek problem yaşamadım. community patch falan bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 valla win7 64 var işte onda XP uyumluluk yapınca hiç çalışmadı oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 fallout online'a bekleriz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 win7'de çalıştırmak için sfall mu ne öyle bir şey lazımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Sereglin said: fallout online'a bekleriz :P şunu bi çözeyim de onu da düşünüyorum ama Ruslar fazla baskın ırkmış sanırım oyun içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yol yakınken vazgeç bu sevdadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 barbu said: oyle bir oyunu kendin cozmek daha eglenceli bence. ilk bi kendin sec bisiler git. topicteki gorus cesitliligine bakarak su yorumu daha da dikkate almalisin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Daha bişi çözemedim çünkü başlayamadım pek, ekran kartıyla alakalı sorun var sanırım oyunda, görüntülerde mavi-sarı-kırmızı kaymalar oluyor ve pek anlaşılmıyor. Nvidia 9800GT kart var ve sürücüsü de 1 aylık falan ama oyun eski olduğundan çözüm bulamadım, halbuki steamden aldım oyunu commandos gibi çalışır sanıyordum sorunsuz. edit: unofficial yamalar var Nomutants sitesinde ama hangisi bu durumu geçirir bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar