Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout noobuna tavsiyeler vol.1


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Şimdi ben Fallout'a yeni başlayacağım, bu saate kadar aklın nerdeydi derseniz hep es geçtim, ilk çıktığı zamanlar JA-SC gibi oyunlar vardı ve bunu gözden kaçırmıştım anca aklıma düştü işte, neyse fazla vurmayın.

Merak ettiğim şu; statları falan nasıl vermek gerekli, small guns, big guns, science falan işte neleri seçmek lazım biraz bilgilendirirseniz sevinirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

trait: gifted, fast shot

tag skills: small guns, speech, (bu sırayla 150'ye filan çıkar ikisini de önce) herhangi birşey (steal filan sakın aman diyeyim)

pe 8, ch 6, st 6, lu 6, ag 8 falan bir karakter yaparsan hatırladığım kadarıyla benim en iyi performans karakterime ulaşabilirsin sanırım. oyun ve save dosyaları bu makinede olmadığından tam yazamıyorum maalesef, yıllardır oynamadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Daha bişi çözemedim çünkü başlayamadım pek, ekran kartıyla alakalı sorun var sanırım oyunda, görüntülerde mavi-sarı-kırmızı kaymalar oluyor ve pek anlaşılmıyor.

Nvidia 9800GT kart var ve sürücüsü de 1 aylık falan ama oyun eski olduğundan çözüm bulamadım, halbuki steamden aldım oyunu commandos gibi çalışır sanıyordum sorunsuz.

edit: unofficial yamalar var Nomutants sitesinde ama hangisi bu durumu geçirir bulamıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...