eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adalara gidiliyor mu bununla basıyor mu yoksa çift katlılar gibi illa para mı istiyor bilgisi olan varsa sevinirim edit: kadıköy-adalar, bostancı-adalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 konusu açılmışken ben de sorayım madem, aylık daha bitmeden, tekrar aylık doldurabiliyo muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 akbil gi$esi var bostanci-adalar hattinda. heralde geciyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 aylık akbilin olayı biraz farklı akbil geçiyor mu diye sormuyorum farkındaysan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gidiliyor ben bir farklılık oldugunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yok gidemiosun, aylik harici para koyman lazım akbile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 eagle_dnz said: aylık akbilin olayı biraz farklı akbil geçiyor mu diye sormuyorum farkındaysan ben de heralde geciyrdur dedim farkindaysan. akbil makinesi var kesin gecer demedim. =) ama mantiken gecmesi lazim cunku adada ya$iyip her sabah i$e gidip gelen var. aylik akbil olmasa batar insanlar. bir de ido nun sitesinde yazar sanki bu bilgi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 baktım kurcaladım bulamadım haklısın herhalde demişsin pardon :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 o zaman telefon rehberinden bostanci adalar hatti iskele amirligini ariyosun, telefona cikan tahminen biyikli orta ya$li amcaya aylik akbil gecer mi amca diye soruyosun =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 :) iyi fikir de gider denerim amaan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 tek basıyo adalar vapuru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yandan çarklı değilse bilemem ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 adalar'a gidilmiyor aylık akbil ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Deniz beni adalara götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Eminönü Üsküdar Vapurlarında geçiyor aylık akbil ama adaları bilmiyorum. Çift Katlılarda ise geçmiyor, para yüklemen gerek ayrı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 çift katlı diye genelleme yapmayın bence. 9ÜD hattı da var çift katlı ve aylık geçiyor normal tek basım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 gidilmiyor aylık akbille. bana sorsana niye konu açıyosun sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 EN ÇOK CANSINA SORACAKSIN SAKSI DEĞİL O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar