reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 belki gecici bir heves belkide degil ama bugun google in sayfalarindan birinde kullanildigini gorunce direk icimde bir kipirtilar basladi.. biraz arastirma yaptim bugun ama burayada soriyim dedim belki bilenleriniz vardir icinizde, simdiki durumum su, genelde C# tan baska programlama dili kullanmioyorum oda %90 asp.net icindeyken oluyo, python un hem win hemde web programlamadada kullanildigini duydum, simdi 1- C# ile genelde islerini halleden biri icin gecis zormu olur? web programlamada en azindan bir baska bir server a web request yapmak icin ne kadar sure ayirmam gerek? 2- hangi kaynaklardan baslayabilirim, yani bildiginiz guzel python for .net programmers gibi bildiginiz bir kaynak var mi? ogrenme amacim acikcasi hobi diyebilirim, yani direk bir proje gelistirmicem ama ufaktan baslar sonra sararsa bi yandanda onla kodlamak isterim hem cv mede eklemis olurum. tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 yanlış anlamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 .net ten çok php ye benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kolay bi dil kendisi. zorlanacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Ben de yazılım mühendisliği okuyorum. Okulda sadece Java gördük ve Python öğrenmek istiyorum. Kendi kendimi eğitebileceğim bir kaynak gösterebilir misiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 alin bakem size kaynak :D http://www.luniz.net/post/2525055166/python-ile-network-ve-socket-programlama-neden yazmisiz 8 ay once :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Blog iyi de sag ustte cikan eleman cok tipsiz lan. adadsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 bi di sie... ne guzel seni 3 kelimeyle ozetleyebiliom bak bro :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 programlama bilgin varsa python documentation icinde tutorial var ordan syntax i kaparsin kolayca. Oyle konu konu ogrenilecek bir seyi de yok zaten. Olayi milyon cesit library package i olmasi o an isine lazim olani aratip ekliyosun sonra kullaniyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 hatta o kadar sirindir ki kendisi https://chrome.google.com/extensions/detail/gdiimmpmdoofmahingpgabiikimjgcia ben bunu kullaniyorum acil durumlar icin :D her yerde kod yazabilme durumu oluyor.. minik capta.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 vayy ii mis blog tesekkurler. araya sacma sapan microsoft konulari girdi yine ogrenemedim ama arada bakip ogrenmeye calisirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Dive into python okuyacaksin tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2011 geçen dönem sonunda kitap aldım, arada okurum diye. php kasarak geçirince tatili fırsat olmadı. şimdi midterm geçsin okurum diyorum. bi ara kısmet olsa da adam gibi girişsem. genel hatlarıyla bilgi var (ubuntu dönemi sağ olsun) ama çok fantastik amaçlarla kullanılabileceğini düşünüyorum sık sık. neyse artık, böyle giderse mezun olunca açacaz kitabın kapağını. edit: beh, typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar