Gimli Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konservatuar sınavları için, 25 mayıs - 8 haziran arası Amsterdam ve Groningen de olacağım. Tavsiye edebileceğiniz kalınabilecek nereleri var, fiyat uygunluğu nedir ne değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 sokakta yat otel parasini coffee shoplarda harca mushroom+haze marijuana yapistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2010 Downtown hotel var , fiyatı gayet uygun ve merkezi. internetten şöyle bir bak bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Revenant said: sokakta yat otel parasini coffee shoplarda harca mushroom+haze marijuana yapistir ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
julietta Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Groningen e gitme fırsatım olmuştu bir kere iş dolayısıyle,ve orada hotel schimmelpenninck huys diye orta derecede lüks, 4 yıldızlı falan bi otelde kaldım.çok şirin ve fiyatıda uygundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 shroom yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 sokakta filan yatma sakın. sokaklar bile paralı orda. sokak kenarına koydugun arabanın parası saati 5 euro. madem para vercen git bi yatakta yat aynı paraya geliyo sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 arabayı yatırmıcak abi kendi yatıcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 ondan da para alırlar abi işte. bunların herseyi para :( gerci sadece para alsalar gene iyi. sokakta yatarsan baska sey de alabilirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ha bide "Dirty Dick's" dikkat et kapida durup polis kiligina girip iceri cekmeye calisiyo ibneler dfljglfdjg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Amsterdam için illa ki bişeyler çıkacak da Groningen problem ya. Hiç hostel bulamadım. Bi hafta kalıcam orda, maddi olarak göçmek istemiyorum. Hostellerle ilgili hangi siteleri tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Couchsurfing yap abi hiç masraf etmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 ben yanlıs hatırlamıyorsam baktıgımda hostellerin çoğu doluydu mayıs sonuna kadar cuma ve cumartesi günleri. iyi olanların tabiki. ama gene bir kontrol et. önceden ayarlamazsan hostel ya pahalıya gelir ya hiç bulamazsın iyi bir yer. onun dışında couchsurfing bir başka şeçenek fakat onda da onceden ariyacak ki anca bulasın. bir ton adam reddedicektir, uzgunum baskasını aldım, sehir dısındayım filan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2010 amsterdam'da inner hostel diye bir yerde kaldım, gayet merkezi bir yerde, museumplein'a çok yakın. kişi başı 45-50 lira kadar ama queens day için gittik biz o yüzden fiyatlar 2 ye katlandıydı. 3 kişilik oda aldık, banyosu odanın içinde, gayet büyüktü tertemizdi, hostel gibi değildi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 amisteradam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 cebinde net kac para oldugunu soyle nerede yemek yıyıp nerede sıgara ıcıp nerede kalacagını a dan z ye anlatayım 5 ay amsterdamda kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar