Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 muniiiiiis beni de çok sever. öyle mi? -inşallah hocam.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 şaka maka laf edenlerin ağzının payını yamalak türkçesi ile(eğer harbiden rus ise) veriyor tebrikler. ben de seni sevdim.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Heh. Bu işten en karlı fistan ve fede çıkacak.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 elikanliadam said: bağa canım dediğğ. sanırsam beni de sevdii..di mi? sen kimsin lan ? auhsuagsdas
fede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 sonra ne buluyosunuz rus kızlarında diyolar. gayet başarılı lan bence
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: şaka maka laf edenlerin ağzının payını yamalak türkçesi ile(eğer harbiden rus ise) veriyor tebrikler. ben de seni sevdim. fistandandini
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Fistan said: elikanliadam said: bağa canım dediğğ. sanırsam beni de sevdii..di mi? sen kimsin lan ? auhsuagsdas ben de erkekten mankenim belki..hıh
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 0ne said: benimde uyumam lazım sabah iş var, ama kaçırmak istemiyorum böyle bi topağı... söyle satın alayım şirketi klubnichka said: forgiver said: Fistan said: dilanda herkesi nickleriyle beraber nedir ne değildir tanıtmış ve tanıtıyo valla kıza helal fiyat etiketi yok senın o kadara para yok ondan sana yazmadık
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 adamların referansı saglam. bu ulkede hersy torpilde bitiyo aGA
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 moncici said: dylann daha güzel rusça yazmana gerek yok bizbizeyiz şurda
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yalnız bi accountla nası ortbas etti seksi pozlar icin tıklayın arsivini
0ne Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ortam sakinleşti gibi, herkes öm lere sarıldı sanırım..fsdfsd
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 synthesizer said: yalnız bi accountla nası ortbas etti seksi pozlar icin tıklayın arsivini ahaha mindfuck fotosu
Krusty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 siteye prim yapmıyo diye rus çağırmışlar işe bak
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bian trasty sandım, burda helak olmayalım diye bize rus ısmarlamaya geldi sandım, oyunmuş
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çaktırma oyun moyun diye banhammerdan yırtarım belki diyorum
klubnichka Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dilan ben . iiki acc acınca karısıo burdan yazayım bari. beyler öncelikle sakin . cidden fake değil zamanla anlarsınız zaten. sevdi patiyide.bana laf edenler var hala ah canınızı sizin.
Öne çıkan mesajlar