Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sigarali calisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dylanN said: sivilce sivilce diyip durmayın. biliyoruz hepiniz aslında şişko kıllı uzun saçlı ve sivilcelisiniz. dilan, gazozuna hap atilicak kizsin yeminlen. Sirf negatif enerji yayiyosun bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 istatistiklere göre hemcinsine iltifat eden kızların yüzde 84'ü kıskanç kompleksli bir insan olmadıklarını ispat etme amacı taşıyorlarmış. yüzde 13'ünün bilinçaltında ise erkeklere karşı ittifak oluşturarak kendi cinslerinin değerini arttırma düşüncesi yatıyormuş. ben de prof.dr. aston martin'in yalancısıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 geri kalan % 3 neymiş ben ona takıldım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lezbiyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben de takılacaktım da bu işin içinde bi bit yeniği var dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 -alatariel- said: lezbiyen?tru dat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 O değilde aston martin de iyi arabalardandır ha, severim yani ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dylanN said: lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. Gay, İngilizce bir kelime olmakla beraber dil bilimsel olarak erkek veya kadın eşcinsel anlamına gelmektedir. kaynak:wiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Lez candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 synthesizer said: dylanN said: lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. Gay, İngilizce bir kelime olmakla beraber dil bilimsel olarak erkek veya kadın eşcinsel anlamına gelmektedir. kaynak:wiki Aydınlandık. Minnetarız efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dylanN said: lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. oh snap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Biotar said: Lez candır +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lezbiyen iyidir biseksuel daha iyidir hermafrodit kotudur seks alemi bi garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 biri adına da derler seks koysun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Marveloth said: Sivilce sikmayi seven var bide. Igrenc lan bunu tartışmayalım İRİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Marveloth said: dylanN said: sivilce sivilce diyip durmayın. biliyoruz hepiniz aslında şişko kıllı uzun saçlı ve sivilcelisiniz. dilan, gazozuna hap atilicak kizsin yeminlen. Sirf negatif enerji yayiyosun bana Ahahahah yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 catfight. oh wai.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Abi hayatın burda geçiyor bu arada sen ne yapıyorsun ya asdasf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 I.T. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar