Marveloth Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dylanN said: sivilce sivilce diyip durmayın. biliyoruz hepiniz aslında şişko kıllı uzun saçlı ve sivilcelisiniz. dilan, gazozuna hap atilicak kizsin yeminlen. Sirf negatif enerji yayiyosun bana
moncici Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 istatistiklere göre hemcinsine iltifat eden kızların yüzde 84'ü kıskanç kompleksli bir insan olmadıklarını ispat etme amacı taşıyorlarmış. yüzde 13'ünün bilinçaltında ise erkeklere karşı ittifak oluşturarak kendi cinslerinin değerini arttırma düşüncesi yatıyormuş. ben de prof.dr. aston martin'in yalancısıyım.
barbu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 geri kalan % 3 neymiş ben ona takıldım şimdi.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben de takılacaktım da bu işin içinde bi bit yeniği var dedim
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 O değilde aston martin de iyi arabalardandır ha, severim yani ben şahsen.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali.
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dylanN said: lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. Gay, İngilizce bir kelime olmakla beraber dil bilimsel olarak erkek veya kadın eşcinsel anlamına gelmektedir. kaynak:wiki
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 synthesizer said: dylanN said: lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. Gay, İngilizce bir kelime olmakla beraber dil bilimsel olarak erkek veya kadın eşcinsel anlamına gelmektedir. kaynak:wiki Aydınlandık. Minnetarız efendim.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 dylanN said: lezbiyen. hmm gay olmaktan daha iyi bir durum. hiç olmazsa estetik duruyor zihinde suret bulmuş hali. oh snap
senko Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 lezbiyen iyidir biseksuel daha iyidir hermafrodit kotudur seks alemi bi garip
irin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Marveloth said: Sivilce sikmayi seven var bide. Igrenc lan bunu tartışmayalım İRİN!
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Marveloth said: dylanN said: sivilce sivilce diyip durmayın. biliyoruz hepiniz aslında şişko kıllı uzun saçlı ve sivilcelisiniz. dilan, gazozuna hap atilicak kizsin yeminlen. Sirf negatif enerji yayiyosun bana Ahahahah yuh.
sesu Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Abi hayatın burda geçiyor bu arada sen ne yapıyorsun ya asdasf.
Öne çıkan mesajlar