barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 oahshfoehaallahbelanıvermesinjsıfjasıhf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 dilan bakiyorum laf gelince foruma abandin bi gorusler insanlarla sicak iliskiler esprilere katilim falan iyice bizden biri oldun ciktin 10 dk da. bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Ardeth said: http://www.forumspile.com/Thread-Crap-Graph.jpg ama en güzeli; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Fistan said: dilan bakiyorum laf gelince foruma abandin bi gorusler insanlarla sicak iliskiler esprilere katilim falan iyice bizden biri oldun ciktin 10 dk da. bravo. ah fistan ah işin gücün ben oldum be git basımdan abu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 vaniLLe said: Catzee said: Ben de bunu anlamıyorum Fistan yapınca nasıl sorun olmuyor da bu adam yapınca sorun oluyor? İkisi de gayet iğrenç bence. yani belki abla- anne benzetmeleriyle harraslanan taraflardan birisi sikayetci olmustur, digeri olmamistir falan da, yine de catzee hakli. bize düsmez tabi adminler varken. ne kaçırdım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kermitin fotosuna amcan mı? diye soracaktım ama çok geride kalmış böyle yazınca da komik olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 onun yerine luzumsuz yorumunu burda yapip yine kafandakini soylemeyi tercih ettin yani? pfft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Küfür edilmiş, ban yenmiş diye duydum geldim. Kim küfür etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Anan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Yine anne dendi pfff.. ekmek de bana bugün oç dedi zaten baya kötüyüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anneler gununde boyle seyler ayip, diger gunlerde zaten okuzluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anneler gunu mu bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bugün atılan mesajları annelere ithaf ediyoruz, neresi ayıp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 altinda yatan dusunce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Altında düşünce yatmıyor ama kimin yattığını söylersem ayıp olur bu sefer, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 küfüre karşıyız biz beşiktaşlıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 abla kadar da yaşlı durmuyorum lan haksızlık ediyorsunuz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Kimden baktığımıza bağlı mesela bi geckonun ablasısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ablanin yasi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ben olsam bana da KARDESIN MI EHEÜ derlerdi bosver =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 yenge rahat ol bi sorun olursa bildir agzini kiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 boyayalım mı aplaaa? of bu boyacı çocukları hiç sevmiom ya. aklıma geldi şimdi. bi tanesi boyadan bi parça alıp eline arkadaşı tehdit etmişti üstüne sürerim para ver diye ahahah. çok çakal oluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 aynı çocuklardan biri bana para vermezsen tükürürüm diye tehdit savurmustu. korkudan verdim valla 1 lira mı 2 lira mı ne. hayır komik olan ayağımda beyaz spor ayakkabı var neresini boyayacaksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar