nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 evet sytnh baya hoş çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 LucifeL said: @ synthesizer mantıklı bir istek tutku değil senelerdir şu forumda dasaaa bir kere görmek nasip olmadı merak ettim adamı. o zaman dasaaa abi caps koy bak uyku da uyursun =)adamı yanına cagrıoysun cay ısmarlama bahanesiyle dayılor yeme simdi :D @digerleri eyv kenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: synthesizer said: adam tutkuyla istiyo hacım senden sonra foto koyan adam bi süre fazla olmaz zaten. iki fotoyu yanyana koysalar, rezillik.. mümin haklı beyler.. ne diyorusa o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 taylor'un yaptığı ne diyorusa amerikan reklamını gözlerden kaçırmayın ama sakın.. hep amerikan reklamı bunlar. yavudi bu taylor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 onu bunu boşver ya resim koy ya da pazar gel kahve içelim komple pati maç tayfası:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 sen değil aga dasaaa lazım bize şuan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaya teşvik bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 arkadaşlar yalnız dasaaa'yı ben gördüm, hakikaten çok erotik adam. Hem erotik, biraz gothik, bayılır kızlar yani. Zaten espiritüel biliyosunuz. Taksim - cadde harmanlamasına bir tutam cihangir katmış, çok spesyal bi adam. Zannetmiyorum bu kadar ilgiye de foto koymaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 ben de görmek isterim dasaaa'yı adam mantıklı bir tip ama mantığını biliyoruz da tipi bilmiyoruz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 balon said: arkadaşlar yalnız dasaaa'yı ben gördüm, hakikaten çok erotik adam. Hem erotik, biraz gothik, bayılır kızlar yani. Zaten espiritüel biliyosunuz. Taksim - cadde harmanlamasına bir tutam cihangir katmış, çok spesyal bi adam. Zannetmiyorum bu kadar ilgiye de foto koymaz. ahuahuahuahua yok yaw normal birisiyim işte. ama ego boost aldım evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nasıl hoşuna gitti ama varya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 acaip popom kalktı afedersin! yok biraz garip geldi.. oversell gibi geldi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 fsaafda bu sefer de hayal kırıklıgı yaratmak istemiyorum diye koymicak resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 abi ne duyarsız adamsın bu kadar lafa iltifata bir foto koymayıp ayıp ediyorsun ben senin yerinde olsam çıkarıp koyarım fotoyu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 çıkarıp masaya koyduğunun fotosunu çıkarıp koysa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 yok ben sadece yüzünü merak ediyorum adama vericek değilim o yüzden gerek yok ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaa said: balon said: arkadaşlar yalnız dasaaa'yı ben gördüm, hakikaten çok erotik adam. Hem erotik, biraz gothik, bayılır kızlar yani. Zaten espiritüel biliyosunuz. Taksim - cadde harmanlamasına bir tutam cihangir katmış, çok spesyal bi adam. Zannetmiyorum bu kadar ilgiye de foto koymaz. ahuahuahuahua yok yaw normal birisiyim işte. ama ego boost aldım evet.. ha gayret koydu koyacak fotoyu, tavan şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 zaten koysun yani ne olacak hem yani görelim gül cemalini dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 nomsaR said: adam kurt cobainin kuzeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 karizmatik adam haklısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Luci sende bi tuhaflık var ama çıkartamadım .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Dasaaa beyi ben de merak ediyorum çok fazla lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Ben görmüştüm fotoyu da hatırlamıyorum şimdi. Pek bi dasaa havası yok. Mesela Ardeth tam bi ardeth. Ne bilim Fistan da tam fistan değil mesela. Seagle'da tam bi seagle hakkatenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2010 dasaaanın şu an fotoğraf koyup sonuna da ;) eklemesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar