Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben aptal gerizekalı moron erkeklerden hoşlanıyorum dese mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kisa olsam tam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 yine komplekse girerdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: kısa işte. ben 175 im benden asla uzun olmicak bune yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 kız erkekten uzun olduğunda çok komik oluyo yalnız. hele bi de topuklu ayakkabı faktörü işin içine girerse daha süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 zeki demeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 biraz zekilikten kısıp hafif boya posa aktarma yap bence öyle hayat mı geçer be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 erkek dediğin çirkin olur delikanlı olun azcık öle kız gibi suratınız varsa duvara yüzünüzle vurun bi kaç kez karizmanız tavan yapsın . (bunelan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dartanian said: Arkadaki pembe kalemtraş o ne abi ahklangsamöç http://img443.imageshack.us/img443/5291/bx0020.jpg benim postum mal gibi kalmamalı o yüzden koyuyorum :P ahahahaha kalemtraş ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: kısa işte. ben 175 im benden asla uzun olmicak 8-10 cm de topuklu giydiğini düşünürsek 185 falan oluyorsun senden uzun olmasın istiyorsun yani 1.82- 1.83 senin için ideal. yani sen ideal bir kızın istedigi ideal erkekleri seviyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Ardeth said: biraz zekilikten kısıp hafif boya posa aktarma yap bence öyle hayat mı geçer be ya tip elbet ilk olarak önemli.dikkatini çekebilmesi için.ama zekasıyla beni etkiledikten sonra bana göre en yakışıklı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: ben güzel erkek sevmiyorum. çirkin olcak kısa,az göbekli,sarışın,saçsız(3 numara) öyle işte Ardeth said: biraz zekilikten kısıp hafif boya posa aktarma yap bence öyle hayat mı geçer be abi ahuahauhauhauha yalnız bu FRP karakteri olm. hani karakter kasarsın. puan yetmez de charismadan falan kısarsın ya.. öle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Dartanian omu lan :S başka tip hatırlıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 int zarları kötü geldi hacı ya benim. bi daha atabiliyoz mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ilk karakter için cha zarı 1-1-2 geldiydi benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: Ardeth said: biraz zekilikten kısıp hafif boya posa aktarma yap bence öyle hayat mı geçer be ya tip elbet ilk olarak önemli.dikkatini çekebilmesi için.ama zekasıyla beni etkiledikten sonra bana göre en yakışıklı oluyor. ya şimdi biz bizeyiz,şimdi gercekten en yakısıklı en zeki olmasam, kimse 2 sene sonra gelipte bence en yakısıklı sensin demez. desede o zeka hade len ordan dedirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 abi onun karikatürü de vardı yaw. 1.karede elemanların standart identical adamları var 2.karede über paladin, gandalf gibi büyücü, acaip bi thief yapmışlar bu arada DM hacım size bu puanları kim verdi lan? diyor 3. karede güçten, büyüden kısmamışlar da hilkat garibesi haline gelmiş kahramanlarımız var.. işte böle. bulamadım şimdi karikatürü anlattım ben.. ahahah çok komikmiş diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 anlatınca komik olmadı hacım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: ben güzel erkek sevmiyorum.çirkin olcak kısa,az göbekli,sarışın,saçsız(3 numara) öyle işte çok ayrı dünyaların beğenilerine sahipmişiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 farkındayım.. bi buldurun be... çok güzeldi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ben buna gülmedim. asdsdf neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 şu facepalm beni çok korkutuyor ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 double facepalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 dylanN said: ben güzel erkek sevmiyorum. çirkin olcak kısa,az göbekli,sarışın,saçsız(3 numara) öyle işte erkeğe bakıp egomu tavanlara vurdurcam diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2010 ahahaha çok fenaymış dfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar