di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: di said: O burun ne abi oyle ? Gargamel gibi. Hani fotograftan oyle gorunuyo belli de, yine gargamel gibi be.heyttttt bırak ya sanki her akşam jesica alba ile takılıyorsunda kıza laf yapıyorsun :D Abi guzele guzel, olmayana degil demek icin tas gibi hatunlarla mi takilmak lazim illaki ? Guzel falan degil, yag cekiceniz iki pas alicaniz diye ayak yapmayalim simdi birbirimize =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: bu kadar laf yapıyorsunuz dilan'a ama birgün size büyük bir gol atarsa o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum... onli gat ken cac hör!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dasaaa :( ibretlik paylaşımlar yapıyorsun dostum.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Cok guzelsin ya da degilsin denilmesi icin fotograf koymuyorum ki buraya. Olay otarafa dogru gidiyor. Kimse kahramanlik yapmiyor ayrica. Herkesin yorum yapma hakki var olumlu olumsuz.Ama saygi cercevesinde. Buyutmeyin bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ne için koyuyosun mrk ettm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: bu kadar laf yapıyorsunuz dilan'a ama birgün size büyük bir gol atarsa o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum... senin adin bundan sonra mustafa kemal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: bu kadar laf yapıyorsunuz dilan'a ama birgün size büyük bir gol atarsa o zaman ne yapacaksınız çok merak ediyorum... you are now exalted with daylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 di said: LucifeL said: di said: O burun ne abi oyle ? Gargamel gibi. Hani fotograftan oyle gorunuyo belli de, yine gargamel gibi be.heyttttt bırak ya sanki her akşam jesica alba ile takılıyorsunda kıza laf yapıyorsun :D Abi guzele guzel, olmayana degil demek icin tas gibi hatunlarla mi takilmak lazim illaki ? Guzel falan degil, yag cekiceniz iki pas alicaniz diye ayak yapmayalim simdi birbirimize =)neyin pasını alıcam abi bana ne ben sadece insanların fiziksel görünüşleri ile alay edilmesini tasvip etmiyorum bu kadar buna hepiniz karşı çıkarken yapmanız nasıl bir ironidir bende bunu anlamıyorum. Beğenmiyorsan güzel değilsin der kapatırsın konuyu ama neden alay etme isteği duyuyorsun ki sadece bu yüzden öyle dedim.Yoksa derdim laf sokmak laf değil sadece yanlış olan şeyi söyledim ben :) @napae ben kimsenin kahramanı değilim aynı yorum senin içinde yapılsa ben aynı tepkiyi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 atatürkmü yazmış üstteki yazıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 human bonusum olsa ben de kasıcam da insan değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 @lucifel sadece görünüşten dolayı alay edilmiyo ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ispatipapaz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kız offline tmm beyler dağılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 LucifeL said: @napae ben kimsenin kahramanı değilim aynı yorum senin içinde yapılsa ben aynı tepkiyi veririm. Abi adam hic bos durmuyor. adsadsaas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Adam iyi kaleci, hiç boşa çıkmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 di said: LucifeL said: @napae ben kimsenin kahramanı değilim aynı yorum senin içinde yapılsa ben aynı tepkiyi veririm. Abi adam hic bos durmuyor. adsadsaasya sizin birşeyi anlamıyorsunuz galiba kimseye sarkıtığım falan yok sanaldan da birilerine yazacak kadar da daha düşmedim allah binlerce şükür neden yani normal bir tepki verince hemen meriçmiş muamelesi yapıyorsunuz ki yoksa öle olduğunuzdan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Geyik yapiyoruz be hacim. Alinip bozulma hemen. Oh yes deyip gec. Ben bile ciddiye almiyorum lan albumu. Ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 galiba en doğrusu bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 dreagloth said: Adam iyi kaleci, hiç boşa çıkmıyor.pazar gene kaledeyim merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Hayir bir de geyik adi altinda yapilanlarin yaninda su yazdiklarim cok kaliteli bile kaliyor. Ben butun agro'yu cekiyorum, siz kacin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 çok şükür gidip abilerle maklube yiyeyim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 di said: Geyik yapiyoruz be hacim. Alinip bozulma hemen. Oh yes deyip gec. Ben bile ciddiye almiyorum lan albumu. Ayip.7 yalannnnnnnnnnnnnnnn :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 ALBÜMDE KIZ RESMİ GÜNCEL PERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 kız gittikten sonra patlamış ama, gelişme var. resimden sonraki 1 saat içinde de fazla post gelmemiş doğru yoldasınız patiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2010 gecko said: di said: Geyik yapiyoruz be hacim. Alinip bozulma hemen. Oh yes deyip gec. Ben bile ciddiye almiyorum lan albumu. Ayip.7 yalannnnnnnnnnnnnnnn :)herkes sen mi olum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar