gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Xaenin said: gecko said: evet muşta taşımak suç kaldırıma park etmek de suç Sen ciddi misin? yoo, trolleyip dalga geçeyim biraz dedim sadece. :) o kadar da liseli değiliz herhalde. o resimdeki soldaki eleman benim, muştayı tutan kırmızılı eleman mulgear'in arkadaşı, siyahlı olan kırmızılının kuzeni, beyazlığı ise sormayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 neden ayrıldınız mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 badumtıss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sonra hepsi uşağa mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 malcır bak gör arkadaşın nelere sebeb oluyor. söyle bir daha muşta almasın eline sdafsadfaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Abi uzun uzun açıklasam çok uzun ve sıkıcı olacak, ne diyeyim bilemedim ki sana ben. Suç değil (yapılabilecek orta uzunlukta bir açıklama yok, en kısası da bu maalesef). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Troll olduğunu bu kadar insanın anlamamış olmasından çıkarman gereken birtakım sonuçlar var bence sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 ama ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tırnak makası taşırım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Muhabbetini ederken kanununa bakalım dedik, baya eğlenceli kanun aslında sdf. "Madde 4 - (Değişik madde: 12/06/1979 - 2249/5. md.) Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır." canı sıkılan okusun =P http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/963.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 evde 2 tane katanam var nolcak şimdi anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 İşin kötüsü o kanunu oraya yazanın evinde de katanası falan var. Sistem kokuşmuş resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 amerika da elektro şok cihazları yasak bazı eyaletlerde bizde de ne kadar yararlı alet varsa yasak hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 yapımı diyo ama. taşımasıda mı yasak? bilmediğimden soruyorum ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Ortalık katanadan geçilmiyor desenize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 mokoko said: yapımı diyo ama. taşımasıda mı yasak? bilmediğimden soruyorum ha linkte madde 5 de taşınması yurda getirilemsi falan yasak diye devam ediyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Gerçek katana ile ilgili zaten sorunlar çıkabiliyor diye biliyorum, onun dışındaki süs amaçlı olanlar zaten saldırı/savunma amaçlı olmadıklarından kapsama girmez bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 kılıç taşıdım polisler çevirdiler taşımama kızmadılar ama gazete kağıdına filan sarıp saklamalıymışım, görmemelilermiş yoksa alırlarmış ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Abi samuray mısın niye kılıç taşıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 üni bitti eve dönüyodum temelli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 üni kyoto da mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 sincan toprak nincası akademisinde mi okuyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 tokyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Griswold said: Muhabbetini ederken kanununa bakalım dedik, baya eğlenceli kanun aslında sdf. "Madde 4 - (Değişik madde: 12/06/1979 - 2249/5. md.) Ülke içinde kama, hançer, saldırma, şişli baston, sustalı çakı, pala, kılıç, kasatura, süngü, sivri uçlu ve oluklu bıçaklar, topuz, topuzlu kamçı, boğma teli veya zinciri, muşta ile salt saldırı ve savunmada kullanılmak üzere özel nitelikteki benzeri aletlerin yapımı yasaktır." canı sıkılan okusun =P http://www.mevzuat.adalet.gov.tr/html/963.html ohahaha çok pis güldüm önce süngü sonra da topuz yetmedi bi de üstüne TOPUZLU KAMÇI yere kapaklandım TOPUZLU KAMÇI AHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nagini Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar