senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 hakketen adam allahuekber diyip bombayi patlatcak gibi duruyir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouch Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kendine has bir teröristik havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Herkes Amerika'lı olmuş gerçekten. Bir de şu vermek falan diyen tipi banlar mısınız lütfen ya vermek nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sevişmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sesu said: Herkes Amerika'lı olmuş gerçekten. Bir de şu vermek falan diyen tipi banlar mısınız lütfen ya vermek nedir? orada mecaz var hocam bide kelimeden rahatsız oluyorsun ama karşındaki kişiye tip falan diye hitap ediyorsun bence kendi içinde çelişme hitap etmeyi öğren sonra konuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ask yapmak diyecektin, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 kelime hatası olabilir ama sapık bi mana değildi gayet masum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 gönlünü verir, kalbini verir manasındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 normal vermek olsa nolcak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 verin alın ekonomiye can verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 berkaya türkiyeye dönünce abilik teklifi yapılacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Vingthor said: bende toydum. toyzaras ahahahahah ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 sesu said: Bir de şu vermek falan diyen tipi banlar mısınız lütfen ya vermek nedir? bi de şu var "selam ben forumdaki insanları tanıyorum bi de kızım sözüm geçiyo hadi bi banlayıverin" bu ne bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 ^ katılıyorum, hele ki forumda ben aylık 4353k döllars kazanıyorum sizi de takmıyorum siz kimsiniz ki? modunda dolaşan bayanlar barınabiliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 "kendi parasıyla" ferrari almış o. takmaz lan tabi. takmak tak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 porş değil miydi, ferrarisini satmış mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 makyaj malzemesi alcak parası kalmamış ondan satmış diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 vaniLLe said: ulan bir de öyle dolastigin yer almanya. ben bile alamanlara kiyasla daha az önyargili olmama ragmen, irkilirdim seni görsem. malum alamanyadan cikiyo baya böle üni müni okumus terörisler =D walla tam bilemiyorum ne hissetti insannarda ilk 2 hafta sakalim kisayken hic bi hoca bitirme tezi basvurumu kabul etmedi en son gecen hafta gittim sakallar boleyen hemen ettiler bence bi alakasi war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 çoğunuz gerçekten terbiye ile geyiği ayıramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 nomsaR said: porş değil miydi, ferrarisini satmış mı? oha mankenliğin yanı sıra bilgelik de mi yapıyormuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Bella said: çoğunuz gerçekten terbiye ile geyiği ayıramıyor. terbiyeli geyik eti olsa ne yenirdi dimi böyle mayonezli mayonezli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 boğazında kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 mmh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Rindfleish alles GUT! mmmhhhmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2010 LucifeL said: sesu said: Herkes Amerika'lı olmuş gerçekten. Bir de şu vermek falan diyen tipi banlar mısınız lütfen ya vermek nedir? orada mecaz var hocam bide kelimeden rahatsız oluyorsun ama karşındaki kişiye tip falan diye hitap ediyorsun bence kendi içinde çelişme hitap etmeyi öğren sonra konuş... "Tip" ile "vermek" i de aynı yere koyuyorsan sana diyecek hiç bir şey bulamıyorum. Ofansif olduğunu düşünenler olabilir (benim amacım aşağılamak kesinlikle değildi), ancak "vermek" gibi bir fiilin kullanıldığı context te aşağılayıcı ve çirkin bir laf olduğu tartışmasız. O yüzden "bıdıbıdı yap da sonra konuş" gibi mahalle jargonuyla atışmalara gireceğine bence kırıcı bir dil kullanmış olabileceğini düşün ve bundan sonra böyle laflar kullanmamaya özen göster. Çok rahatsız oluyorsan biz de "tip" demeyiz, hiç problem değil. @Cystein: Adamın banlanmışa benzer bir hali var mı sence? Yersiz suçlamalara girmeyelim. Çünkü burda suçlama benden ziyade forum yetkililerine geliyor sanırım; bahsettiğin gibi bir durum söz konusu değil, olamaz. Forumdaki 'insanlar'ı tanımamda bulduğun problem nedir anlayamadım? Bilmediğimiz bir şey var ise anlat biz de öğrenelim lütfen. Siz de biraz daha arkadaş canlısı ve sosyal olun, siz de tanıyın efendim burdaki 'insanlar'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar