sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fede said: noldu olm burda. her yer kan ve meni olmuş yine buna kusarak güldüm
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi tamam da neden gerizekalıları cezbedici şekilde poh pohluyorsunuz? /ignore hani oldu bitti gitti.. talebi olmayan "mal"ın arzı olmaz
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 son 10 sayfa ile ilgili yorumlarım. @syn kardeşim, fazla yakışıklısın. buraya resim koyma pls. @dylLAn. ölsen üzülmem galiba ya. o kadar kötüsün. sen mankenlikten porshe alacak parayı kazandıysan ben kraliçe elizabeth'im. Senin gibi 1 milyon çakma fotomodel var Türkiye'de. Günlüğünüz 50-100 lira arası, ha sen o kadar da etmezsin o ayrı. Fuarda standıma bile koymam seni :/ hani piyasayı bilmesek yiyelim de, zor yememiz. yani yazmayayım yazmayayım diyorum, bu kadar uyuz bir insan görmedim düşüncelerimi paylaşmak istedim. Kırıp kırmamak çok da FİFİ açıkçası.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi çok güldüm ama. özellikle fede ve cons'a asdşkajsdkas
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bugün en çok ben eğlendim sanırım bağımlısı oldum albümün
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fede said: noldu olm burda. her yer kan ve meni olmuş yine sitenin tepesine çakabiliriz bunu
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abartmayın lol Jön Türk yanınızı gösterin efendi olun biraz :p
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tanıyıp etmeden forumdan millete saydırmak çok acınası ama sipeyskeyk. ben de yapıyorum arada.
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 adfsf yalnız egleniyoduk, adam fazla ciddi olmuş
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 araba falan demişsiniz fiesta demeye geldim.
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 araba diil de ben senin pogodinin resmine slr serzenişini görmedim sanma
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi yok eskitilmiş gelince gözüme slr mi dedim ne oldu ki sdfg ne serzenişi
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sen o her zenginden slr isteyen cocuk diilmiydin
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok slr var bende, bana dslr lazım HATIRLATMAYINOLMİÇİMYANİYY 1 dslr vermez mi lan, koskoca canon..
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 taam işte slrdan kasıt dslr. d6 çıkmış çok fena
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o diil de patide bi havuz fonu mu yapsak. herkesin dogumgununde katılıcaklardan 1 lira alınır, birleşip istedigi birsey alınır falan mesela. her katkıda bulunana counter verilir felan. bilmiyorum sesli düşünüyorum. kadınların altın gunu tadında.
Öne çıkan mesajlar