sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fede said: noldu olm burda. her yer kan ve meni olmuş yine buna kusarak güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi tamam da neden gerizekalıları cezbedici şekilde poh pohluyorsunuz? /ignore hani oldu bitti gitti.. talebi olmayan "mal"ın arzı olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 olayların benle bi alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 son 10 sayfa ile ilgili yorumlarım. @syn kardeşim, fazla yakışıklısın. buraya resim koyma pls. @dylLAn. ölsen üzülmem galiba ya. o kadar kötüsün. sen mankenlikten porshe alacak parayı kazandıysan ben kraliçe elizabeth'im. Senin gibi 1 milyon çakma fotomodel var Türkiye'de. Günlüğünüz 50-100 lira arası, ha sen o kadar da etmezsin o ayrı. Fuarda standıma bile koymam seni :/ hani piyasayı bilmesek yiyelim de, zor yememiz. yani yazmayayım yazmayayım diyorum, bu kadar uyuz bir insan görmedim düşüncelerimi paylaşmak istedim. Kırıp kırmamak çok da FİFİ açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 çok ciddiye almışın 10 sayfayı sen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 abi çok güldüm ama. özellikle fede ve cons'a asdşkajsdkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bugün en çok ben eğlendim sanırım bağımlısı oldum albümün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 fede said: noldu olm burda. her yer kan ve meni olmuş yine sitenin tepesine çakabiliriz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abartmayın lol Jön Türk yanınızı gösterin efendi olun biraz :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tanıyıp etmeden forumdan millete saydırmak çok acınası ama sipeyskeyk. ben de yapıyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 adfsf yalnız egleniyoduk, adam fazla ciddi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kaptırmış baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 tek foto yeterdi gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 özcan dün sattın mı sen bizi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 gitmek zorunda kaldım dynun ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 araba falan demişsiniz fiesta demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 araba diil de ben senin pogodinin resmine slr serzenişini görmedim sanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Abi yok eskitilmiş gelince gözüme slr mi dedim ne oldu ki sdfg ne serzenişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 sen o her zenginden slr isteyen cocuk diilmiydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 yok slr var bende, bana dslr lazım HATIRLATMAYINOLMİÇİMYANİYY 1 dslr vermez mi lan, koskoca canon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 taam işte slrdan kasıt dslr. d6 çıkmış çok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 o diil de patide bi havuz fonu mu yapsak. herkesin dogumgununde katılıcaklardan 1 lira alınır, birleşip istedigi birsey alınır falan mesela. her katkıda bulunana counter verilir felan. bilmiyorum sesli düşünüyorum. kadınların altın gunu tadında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 k100d yeretli =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 synthesizer nerelisin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 kayserili degilim bunu soruyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar