SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Dalgıçda bi karzması var abi en azından. Tüplü müplü ağırlıklı gözlüklü paletli falan. Öyle sorun yok da slip giyip "enee denizz" diye koşan adam değişik duruyo sdfg
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 diz altı bermuda yasaklansın, plajlarda bu giysi ile tespit edilenlerin acil cezalandırılması ve bu davranışı bir daha ASLA tekrar etmemesi sağlansın. kendi vücudundan utanan, bunu sağa sola da tavsiye edenlerin etrafındaki kızların bikini ile ilişiği kesilsin, tek parça mayo terörü kitleleri doğru yola sokmak için kullanılsın. göz zevkine önem veren kadınlar kulübü adına ema teyzeniz
Biotar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Ben bu laraken i bir yerden tanıyorum sanki. Laraken, bu yaz hiç kütahyada bulundun mu?
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Emaleth said: diz altı bermuda yasaklansın, plajlarda bu giysi ile tespit edilenlerin acil cezalandırılması ve bu davranışı bir daha ASLA tekrar etmemesi sağlansın. kendi vücudundan utanan, bunu sağa sola da tavsiye edenlerin etrafındaki kızların bikini ile ilişiği kesilsin, tek parça mayo terörü kitleleri doğru yola sokmak için kullanılsın. göz zevkine önem veren kadınlar kulübü adına ema teyzeniz bencede çok leş bişey o diz altı benim bahsettiğim bermuda şortlar böyle baldırın en altına dize gelmeyecek kadar uzanan mayolar. onlar güzel.
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Emaleth said: diz altı bermuda yasaklansın, plajlarda bu giysi ile tespit edilenlerin acil cezalandırılması ve bu davranışı bir daha ASLA tekrar etmemesi sağlansın. kendi vücudundan utanan, bunu sağa sola da tavsiye edenlerin etrafındaki kızların bikini ile ilişiği kesilsin, tek parça mayo terörü kitleleri doğru yola sokmak için kullanılsın. göz zevkine önem veren kadınlar kulübü adına ema teyzeniz slip mayo mu giyin diyorsun ben anlamadım?
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 o olmazsa slip mayo mu kalıyor geriye. dize gelmeden biten gayet güzel mayolar var. ne slip veya çok kısa ne de haşema gibi uzun.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 haşema gibi olan mayoları giyen mi var ya, forumdan kovalım
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 umarım yoktur. ama bi kaç kişiden süpheliyim.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 kapri gibi işte. ama mayo versiyonu. kaval kemiğinin yarısına kadar gelen şeyler
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 diz altı, sende öyle bi tip var kıbralmancı itiraf et
Vidar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ben genelde dizin hemen üstünde giyiyorum da, benim demek istediğim bunun vücudu saklamayla, vücuttan utanmayla ne alakası olduğu, o yüzden slip mi giyelim diye sordum.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Sparkcaster said: diz altı, sende öyle bi tip var kıbralmancı itiraf et yok abi öle şeyler giymem ben bununla giriyorum denize çok rahat mayom
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 ayrıca bir ricam var. anormal kıllı insanlar mümkünse balıkadam kıyafeti ile girsinler denize.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 antalya anadoluda okumuş olanlar bilirler. bizim mehmet sarıkuş diye bi hocamız vardı... kendisinin doğal bir bitki örtüsü adeta doğal bir kazağı var vücuduna yapışık. bizim üst dönemden insanlar sahilde karşılaşınca "hocam denize niye kazakla giriyosunuz?" diye sormuşlar o da"evladım gel buraya numaranı söyle bana. numaranı numaranı söyle bana" demiş. kaçmış tabi abilerimiz şalksdf
gecko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Cystein said: Sparkcaster said: diz altı, sende öyle bi tip var kıbralmancı itiraf et yok abi öle şeyler giymem ben bununla giriyorum denize çok rahat mayom peygamber donu
Llama Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 askerde giymiştim bundan ne nefret bişey
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 abi esas soru diz altına inen mayo var mı? dizin hemen üstü caizdir.
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 düşük bel gstring ile giriyorum ben denize.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 bir daha söylermisin aynı şeyi gelmek üzereyim.
ihavetwoproblem Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 sen söyleyince daha bi etkileyici oluyor.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2010 benim slip giymemi istiyorsa bağyanlar, onlar da gstring giysinler plajda. aynı kapıya çıkıyor hatta biz daha çok şey göstermiş oluyoruz. hayır göstermekten çekindiğimden değil de... kaslı maslı hani kütür kütür adamlar giyebilir sadece öyle şeyleri. biz giyince vallahi mechul askere döner tipimiz. slip giysem oh beybi... yok imkansız... ama böle dize gelmeyen şort mayolar orrayt fikrimi soran oldu mu hayır
Öne çıkan mesajlar