Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi 0ne, ingilizce bilmiyorsun, bildiğini sanıp öyle yazman seni inanılmaz komik bir duruma düşürüyor ve bunu anlamaman çok acaip gerçekten ya. Teach me the your best english When you see a someone a person like this, run, because they are all time idiots Diye cümleler sarfetmiş bir adamsın, neden hala kendini küçük düşürmeye çalışıyosun onu anlamış değilim.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 az önce memeler vardı, çiçek, böcek havası hakimdi... bak şimdi ne hale geldi
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mert, imzanla beraber okuyunca çok güzel oluyor mesajın.
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet ya ben bıraktığımda gayet neşeliydiniz, hayırdır?
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaaa said: az önce memeler vardı, çiçek, böcek havası hakimdi... bak şimdi ne hale geldi shut the fuck up and show me your tits bitch. seviyenin geldiği durumu engilizce özetledim. adam olun lan!!! son 2 biram, sabah 6:30 kalkış. 2 geyik yapalım hadi. ankarada belediyenin işlettiği dallama bir oteldeyim. oda servisi diye bi not düşmüpler telefonun yanına. "bilader 2 bira alayım" dedim, adam "abi mutfakta hiç bişe yok" dedi. "2 tane de kendine al" dedim, aldı geldi. böyle kıymetli 2 bira bu yani. %100 geyik garantisi veriyorum bak.
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: sakin beyler artık bizim için bir hemşeriden farkın yok
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Xaenin said: bunu anlamaman çok acaip gerçekten ya. Şair burda http://media.fakeposters.com/results/2009/07/27/ocfz7gfzvm.jpg demiş
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ankara'da çok sıkıldım, samsuna dönmek istiyorum ben.
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sıkıntından kurtulmanın en iyi yolu bi sürü fotonu çekip tanımadığın insanlarla paylaşmaktır.. evet..
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ankarada okumuyorum ya, ablamın yanına geldim öyle hava değişimi olsun deyü.
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ankara süper bir memleket. 4,5 sene hiç sıkılmadım ben. öğrenci ortamı bayık ama gerçekten. ardeth gibi tipler böyle... ya uzayda son sürat gidecek elektron itkili motor bulacak ya yarın birgün içişleri müsteşarı olacak ya maymunla karıncayı çapraz eşeyleyecek genetikçi ya da ortadoğu ve balkanların en büyük barajını 2 gün sonra yapacakmış gibi takılan zibidiler kaynıyor. gerçi devletin kabiliyetsizliği bu biraz. en iyi üniversiteleri ankaraya kurarsan böyle olur tabii.
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sıkıntıyı geçirmenin bi yolu da insanlar üzerinde tespitler yapıp "siz de kimsiniz ki?" edasıyla post atıp sonunu da üç noktayla bağlamaktır belki? edit: üç değil, iki hatta.
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aha abla dedi şimdi dahil olabilirim maça!!1
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ee ben neden ankarada değilim o zaman neden bana söylemediniz baştan
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TONTON MU? NERDE? http://img27.imageshack.us/img27/4452/resim004bsj.jpg
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: sıkıntıyı geçirmenin bi yolu da insanlar üzerinde tespitler yapıp "siz de kimsiniz ki?" edasıyla post atıp sonunu da üç noktayla bağlamaktır belki? edit: üç değil, iki hatta. dasaaacığıma laf yok yanlız, bağyan da olsan.. huun said: ankara süper bir memleket. 4,5 sene hiç sıkılmadım ben. öğrenci ortamı bayık ama gerçekten. ardeth gibi tipler böyle... ya uzayda son sürat gidecek elektron itkili motor bulacak ya yarın birgün içişleri müsteşarı olacak ya maymunla karıncayı çapraz eşeyleyecek genetikçi ya da ortadoğu ve balkanların en büyük barajını 2 gün sonra yapacakmış gibi takılan zibidiler kaynıyor. gerçi devletin kabiliyetsizliği bu biraz. en iyi üniversiteleri ankaraya kurarsan böyle olur tabii. abi ankara geici memleketmiş samsun'u övelim bence samsun çok güzel bi ilimiz bi gemlik bi samsun ama gemlik'in sigarası yok samsun'un var
Öne çıkan mesajlar