Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi 0ne, ingilizce bilmiyorsun, bildiğini sanıp öyle yazman seni inanılmaz komik bir duruma düşürüyor ve bunu anlamaman çok acaip gerçekten ya. Teach me the your best english When you see a someone a person like this, run, because they are all time idiots Diye cümleler sarfetmiş bir adamsın, neden hala kendini küçük düşürmeye çalışıyosun onu anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 az önce memeler vardı, çiçek, böcek havası hakimdi... bak şimdi ne hale geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mert, imzanla beraber okuyunca çok güzel oluyor mesajın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Mert hona gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 evet ya ben bıraktığımda gayet neşeliydiniz, hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Yeni meme lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sakin beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 dasaaa said: az önce memeler vardı, çiçek, böcek havası hakimdi... bak şimdi ne hale geldi shut the fuck up and show me your tits bitch. seviyenin geldiği durumu engilizce özetledim. adam olun lan!!! son 2 biram, sabah 6:30 kalkış. 2 geyik yapalım hadi. ankarada belediyenin işlettiği dallama bir oteldeyim. oda servisi diye bi not düşmüpler telefonun yanına. "bilader 2 bira alayım" dedim, adam "abi mutfakta hiç bişe yok" dedi. "2 tane de kendine al" dedim, aldı geldi. böyle kıymetli 2 bira bu yani. %100 geyik garantisi veriyorum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: sakin beyler artık bizim için bir hemşeriden farkın yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Xaenin said: bunu anlamaman çok acaip gerçekten ya. Şair burda http://media.fakeposters.com/results/2009/07/27/ocfz7gfzvm.jpg demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ankara'da çok sıkıldım, samsuna dönmek istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oo ankarada okyuomuyş. tanışmaka mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 uzun mu kısa mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 heyeceandan typo yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sıkıntından kurtulmanın en iyi yolu bi sürü fotonu çekip tanımadığın insanlarla paylaşmaktır.. evet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ankarada okumuyorum ya, ablamın yanına geldim öyle hava değişimi olsun deyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 BEYLER ABLASI DA VARMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 H U N H A R C A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ankara süper bir memleket. 4,5 sene hiç sıkılmadım ben. öğrenci ortamı bayık ama gerçekten. ardeth gibi tipler böyle... ya uzayda son sürat gidecek elektron itkili motor bulacak ya yarın birgün içişleri müsteşarı olacak ya maymunla karıncayı çapraz eşeyleyecek genetikçi ya da ortadoğu ve balkanların en büyük barajını 2 gün sonra yapacakmış gibi takılan zibidiler kaynıyor. gerçi devletin kabiliyetsizliği bu biraz. en iyi üniversiteleri ankaraya kurarsan böyle olur tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 sıkıntıyı geçirmenin bi yolu da insanlar üzerinde tespitler yapıp "siz de kimsiniz ki?" edasıyla post atıp sonunu da üç noktayla bağlamaktır belki? edit: üç değil, iki hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 aha abla dedi şimdi dahil olabilirim maça!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 ee ben neden ankarada değilim o zaman neden bana söylemediniz baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 have you ever eaten tonton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 TONTON MU? NERDE? http://img27.imageshack.us/img27/4452/resim004bsj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 eileithyia said: sıkıntıyı geçirmenin bi yolu da insanlar üzerinde tespitler yapıp "siz de kimsiniz ki?" edasıyla post atıp sonunu da üç noktayla bağlamaktır belki? edit: üç değil, iki hatta. dasaaacığıma laf yok yanlız, bağyan da olsan.. huun said: ankara süper bir memleket. 4,5 sene hiç sıkılmadım ben. öğrenci ortamı bayık ama gerçekten. ardeth gibi tipler böyle... ya uzayda son sürat gidecek elektron itkili motor bulacak ya yarın birgün içişleri müsteşarı olacak ya maymunla karıncayı çapraz eşeyleyecek genetikçi ya da ortadoğu ve balkanların en büyük barajını 2 gün sonra yapacakmış gibi takılan zibidiler kaynıyor. gerçi devletin kabiliyetsizliği bu biraz. en iyi üniversiteleri ankaraya kurarsan böyle olur tabii. abi ankara geici memleketmiş samsun'u övelim bence samsun çok güzel bi ilimiz bi gemlik bi samsun ama gemlik'in sigarası yok samsun'un var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar