Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Selamlar, bir t-shirt tasarım yarışmasına katıldım ve yardımınıza ihtiyacım var. Tasarım için epey emek verdiğime inanıyorum. Oy verirseniz ilk 3'e girersem ödül ile birlikte 10 t-shirt hediye edilecek. Şayet kazanırsam 10 t-shirtüde buradaki 10 patiye hediye edeceğim. Oylarınızı esirgemezseniz minnettar olurum. benim t-shirt Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 biz olmadanda kazanırsın ztn sen. bu arada baktımda tasarım gayet guzelmiş beğendim baya. başarılar. umarım kazanırsın (tabi kazanmaman gibi bişi varsa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 diğer t-shirtlerin içinde yaratıcılar var yalnız işin zor bu sefer dicem ama sen yine kazanırsın bişekilde sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ödül ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 @mokoko eyv sağolasın :) said: 1.’ye Apple MacBook Pro 2.’ye Nikon D3000 3.’ye Sony PSP 3004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben de diyorum ne kadar iyi insan Mayhem millete ödülünü dağıtıyor. Meğer Mac varmış işin ucunda. Ama beğendim tasarımı, başarılar. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 emrah aç güzelmiş ama mayhem senide tebrik ederim çok yaratıcı olmuş şu emrah açın ayağını kaydırırsan kazanırsın gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 @pekaziz hehe olay o değil ya t-shirtleri buraya dağıtayım yeter benim için :) bu arada tşk @rra emrahta güzel evet ama benimki bana daha güzel geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kazanman için kaç oy alman lazım ki? 10 taneden fazlaysa tshirt leri burdan dağıtacam demeseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 diğerlerini görmedim de, seninki güzel gayet. yalnız bi sonrakine baktım, I LOVE EAT yazana.. hepsi onun gibiyse zaten kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 emrah dediiniz hangisi ya link atsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 bende oyladım, güzel bayağı hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sana günahımı bile vermem. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 emrah aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oyumu verdim. tshirt çok yaratıcı olmuş bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 iyide mayhem zaten kazanıcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 mayhem 3 ünüde alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Dworgian said: iyide mayhem zaten kazanıcak ? zaten kazanacakmıyım, nasıl olacak o :D hehe oy verenlere teşekkürlerimi sunuyorum efenim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 t shirt üzerinde yemeksepetinin logosu olması gerekiyo yazıyo senin t shirtde gormedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 yok baba zorunlu değil said: 5. Tasarımınızda Yemeksepeti.com logosu kullanmak zorunlu değildir. Ancak Yemeksepeti.com logosu ya da adı kullanılması gerekmektedir. Logo kullanılması halinde doğru oran ve renklerde kullanılması gerekmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 olm logo kullan ki seni seçelim demeye getirmişler lafı bence hemen sıkıştır bi yere logoyu yada o binayı yemeksepetinin merkez binası gibi yap falan hadi koş koş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Ben de oyumu verdim, güzel fikir, güzel tasarım, ama rakiplerin de sağlam =) Bol şans! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Mayhem said: Dworgian said: iyide mayhem zaten kazanıcak ? zaten kazanacakmıyım, nasıl olacak o :D hehe oy verenlere teşekkürlerimi sunuyorum efenim ününüzü duymadık sanmayın!!1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 @QueenofSpades sağolasın ünüm falan yok yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 olm ben oy vermiyom, naslolsa kazancan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar