nuki Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 hiç bir site düzgün açılamıyordu google dns girdim şimdi düzeldi, ttnet dns lerinden kayanklanıyor galiba yavaşlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 çatla da patla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 bi kaç gündür akşamları bi tuhaflaşıyor.-ankara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 gidip gidip geliyo sürekli. modeme res atmaktan yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 modemi değiştir şişiyordur belki torrent falan kullanıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 torrent falan yok ya. paticik sayfası bile beyaz beyaz text based geliyo bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bok gibi hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi ölüyorum yarım saatte bir dizi bölümü çeker izlerdim, 5 saat sürdü ya. gmail falan da işkence of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 said: TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem Turk Telekom Kaynakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ya download yaparken sorunum yok, 118-120 ile çekiyor her zamanki gibi. ama ne alakaysa bazı siteler -ki pati başta geliyor- açılırken yenilerken falan işkence çekiyorum resmen. aynı şekilde hon oynarken de bazı serverlarda problem yok ama bazılarında nerdeyse 1-2 sn delay yaşıyorum. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2010 can cekisiyo lan yine,bi hızlanıyo bi yavaslıyo internet ne olicek bizim sonumuz netten sogudum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Aluriel said: ya download yaparken sorunum yok, 118-120 ile çekiyor her zamanki gibi. ama ne alakaysa bazı siteler -ki pati başta geliyor- açılırken yenilerken falan işkence çekiyorum resmen. aynı şekilde hon oynarken de bazı serverlarda problem yok ama bazılarında nerdeyse 1-2 sn delay yaşıyorum. anlamadım gitti. genel bir arıza galiba bende de aynen web problemi var. download uploadta sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Download hızım 570lerden 200-300lere indi, paso kopmalar oluyor bu akşam bi garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 kızıltoprak-kalamıs patlak cok fena hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 ankara ölü gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Kocaeli de patlak, 7kb/s hızında indiriyorum dosyaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 berbat şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 moriQ said: said: TTNET Yurtdisi Cikislarinda Problem Turk Telekom Kaynakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 cidden bıktım artık bu yurt dısı sorunlarından senelerdir bu bole bi seyi düzgün yapamıosan bas git ya isi yapma senelrdir dosya indiriyorum oyun oynuyorum stabil bi mutluluk vermedi bu m.k mun telekom u yabide para alıolar bi sürü mal zeme çalışıo delirtiyolar sinir katsayısı aitı gidiyo ya ............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2010 kozalak said: torrent falan yok ya. paticik sayfası bile beyaz beyaz text based geliyo bazen. Bende de aynı bu durum var. Şu an youtube videoları yüklerken çok katırıyor. 18 saniyelik video 1 dakikada yüklendi mesela. /İstanbul - Ortaköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar